0 oy
120 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim 48 günlük. Son iki üç gündür uykusunu neredeyse hiç alamıyor. Gündüz uykusu bölük pörçük 15 dkkayı geçmiyor neredeyse. Gece ise zorla  uykuya daldırıyoruz. Neden böyle oluyordan ziyade bununla baş etmek için neler yapmam gerekir  bunu sormak istiyorum.
Bebek Ayı 1 aylık

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,104 puan) tarafından
5 aylık olana kadar zaten bebeklerin bir uyku düzeni olmaz ki
-Reklam-
0 oy
önce (4,091 puan) tarafından
Bebeginiz 1.atak surecinde. Buyuyo ve geliyo. Yuz kaslarini kullanmayi ogreniyo. Bu degisimlere karsi tepki veriyo. Buyume atagi yani :)
önce (12 puan) tarafından
Bu büyüme atakları ne kadar süre sürüyor acaba
önce (135 puan) tarafından
Her atak farklı ve bu atak donemleri iki yasa kadar falan bitmiyor. Atak hesaplayicilar var internette. Doğum tarihi yazıyorsun hesaplıyor. Muhtemelen bebeginiz ilk atak döneminde. Bu dönemlerde hızlı büyüdüğü için huzursuz oluyor olabilir ya da gazı olabilir gaz damlası kullanın. Bebek losyonuyla masaj yapın.
önce (4,091 puan) tarafından
2 yasina kadar suruyo. Her ay oluyo ve 1-2 hafta surebiliyo. En uzunu 4.ay atagi. 2 yasinda da 2 yas sendromu basliyo :D
Kendinizi hazirlayin ve sakin olun. Bu sureci kabullenin. Daha kolay gecer. Uyuyacak diye beklentiye girmeyin 2 yil boyunca. Benim bebegim son azilari falan cikardi da 27 ayliktan sonra geceleri uyanmamaya basladi. Gunduz uykusunu zaten 24 aylikken birakmistik.
önce (135 puan) tarafından
Allah'a şükür bebeğim 3 aylıktan sonra gece uykusuna geçmeye başladı sadece mama için uyandiriyordum. Özel durumlar hariç uyur merak etme.
0 oy
önce (412 puan) tarafından
Gaz ya da açlık olabilir
0 oy
önce (1,319 puan) tarafından
48 günlük bir uyku düzeni beklemeyin. İlk 3 ay uykuyu düşünmeyin. 4.,aydan sonra rutinler ile uyku düzeni oluşturabilir. Şuan şunu yao bunu yap derdim ama çok küçük bir günü bir günü tutmaz. Bir gün mışıl mışıl uyur bir gün tüm gün uyanık kalır bir gün tüm gün ağlar. Hepsi normal. 4.aya kadar bir duzen beklemeyin bugün bulduğunuz çözüm yarın tatmin etmez çünkü 0-3 ay döneminde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
6 cevap 339 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
...