Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGenelAriana Grande imzalı r.e.m. beauty markası Sephora Türkiye'de!

Ariana Grande imzalı r.e.m. beauty markası Sephora Türkiye’de!

Ariana Grande imzalı r.e.m. beauty markası, Şubat 2023 itibari ile Türkiye’de yalnızca Sephora Türkiye websitesinde satışa sunuluyor.

Markanın yaratıcısı ve kurucusu, yetenekli ve Grammy ödüllü Ariana Grande’nin yüksek performanslı ve cilt bakımına duyarlı içerikleriyle zenginleştirilmiş makyaj markası r.e.m. beauty, 2021 sonbaharında doğrudan tüketiciye sunulmasının ardından Şubat 2023 itibariyle sephora.com.tr’de yerini alıyor.

Çok amaçlı ve doğal içerikli geniş ürün yelpazesi ile Şubat ayında sephora.com.tr’de lanse edilecek markada; kirpiklere uzatan görünüm etkisi veren ödüllü flourishing lengthening mascara, hem yanaklar hem de dudakta kullanılabilen eclipse blush & lip stick’in yanı sıra lansmandan bu yana defalarca tükenen nemlendirici etkili essential drip lip oillustrous liquid eyeshadow ve cooling blurring undereye balm gibi TikTok’ta viral olan favori ürünler de yer alıyor.

Kendini ifade etme, 1960’lar nostaljisi ve klasik güzelliğe dayalı yaklaşımı ile r.e.m. beauty, mükemmel bir göz makyajı, ışıltılı cilt ve dudaklar ile o an nasıl hissettiğiniz ve yaratmak istediğiniz görünüme bağlı olarak sizi günlük hayattan alıp bu dünyanın dışına çıkarıyor.

Markanın kurucusu Ariana Grande: “Markayı nihayet Avrupa’da, özellikle de dünyanın en sevilen güzellik mağazası Sephora’da satışa sunuyor olmak son derece özel ve anlamlı. Çok heyecanlıyım, gurur duyuyorum!”

Sephora Avrupa ve Ortadoğu Başkanı Sylvie Moreau: “Sephora, dünyaca ünlü bir isim olan Ariana Grande tarafından yaratılan  ilk ve tek markayı müşterilerine özel olarak sunmaktan heyecan duyuyor! SEPHORA olarak müşterilerimizin ilham almalarını ve yenilikçi formüllerin nostaljik ama daima güncel bir estetik anlayışıyla buluştuğu bu yeni güzellik tasavvuruyla etkileşime geçmelerini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

r.e.m. beauty hakkında

Cilt bakımına duyarlı içerikler ile zenginleştirilmiş makyaj ürünleri, dünya ve bilimin güçlü bir birleşimi. Üstelik doğal içerikli.

Capcanlı rüyalar ve sınırsız olasılıklarla dolu bir dünyaya hoş geldiniz.

r.e.m. beauty, en canlı, sınırsız ve yaratıcı hayallerinizi hayata geçirmek ve sizi ihtiyaç duyduğunuz malzemelerle donatmak için özel olarak yaratıldı.

Ürünlerimiz, yaratıcılığın sizin açınızdan ne anlama geldiğini keşfetmeniz için ilham vermek üzere ufuk açıcı fikirleri gerçek dünyadaki yeniliklerle harmanlıyor.

Sephora hakkında

Sephora, tutkulu müşterilere benzersiz bir perakende deneyimi sunan ve yenilikçi güzellik markalarını yaratıcılıkları ve kendilerini ifade etmeleri konusunda korkusuz olmaya teşvik eden dünyanın en sevilen güzellik topluluğudur. Sephora, 50 yıldan uzun bir süre önce Fransa’daki ilk lansmanından bu yana, klasik seçkin markalardan özel bağımsız markalara ve eleştirmenlerce beğenilen Sephora Collection’a kadar özenle seçilmiş marka ortaklarından oluşan sürekli değişen bir yelpazeyle müşterilerine güzellik evrenini keşfetmeleri için ilham veren bir küresel prestij çoklu perakende lideri olmuştur. Dünyanın önde gelen lüks mallar grubu LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton’a ait olan Sephora’nın mükemmelliği, yenilikçiliği ve girişimci ruhu, markayı 35 ülkede çok kanallı güzellik öncüsü haline getirmiştir.

Ariana Grande’nin yeni markası r.e.m beauty’i Sephora ayrıcalığı ile keşfederken sephora.com.tr’ de ve Sephora App’te rimelden fondötene, cilt bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine pek çok kozmetik ürününü inceleyebilirsiniz.

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et