0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim o pdar çok emmek istiyor ki... Hani doymak için değil emzik gibi kullanıyor. Geceleriemmeden uyuyamıyor. Sık sık uyanıp emmek istiyor gündüz de keza aynı şekilde.. Bebeğim 15 aylık. Artık canım çok acıyor yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum. Ama onu incitmek istemiyorum yani bant yapıştırma acı bişey sürme filan asla yapmayacağım şeyler. Siz nasıl yaptınız? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Koyu renk ruj sürdüm meme uf oldu dedim ikiside kapat kapat dedi öyle.kesildi iki kızım : Da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesemedim sanırım uçları kopana kadar emcek
(119 puan) tarafından
Aynı ben.. Memelerim çok kötü oldu sarkık sarkık
0 oy
tarafından

3 yıl emzirdim :'( en sonunda ilallah ettim valla çok ağladı ama kestim çünkü kucağıma bile sığmıyordu artık her yerde istiyordu. Memeye ne sürdüysem boş git yıka diyordu. En sonunda zorla kestirdim ne gecem oldu ne gündüzüm toplam 2 hafta sürdü ama sonra kafam rahat oldu 

(158 puan) tarafından
Ama nasi iste nasi basardin da kestin
tarafından
O ağladı ben vermedim o ağladı ben yine vermedim sonunda pes etti. Normal süt içiyorsa biberonla onu ver benim ki normal sütte istemiyordu ben de keyfin bilir dedim hiç pes etmedim
0 oy
(196 puan) tarafından
Limon tuzu sürdüm sonra emmedi zaten
0 oy
(8,414 puan) tarafından
Sirke sürdüm kokusundan istemedi 25 aylıktı kestigimde
0 oy
(81 puan) tarafından

Saçının kılını al dola baktın midesi bulamdı taragındaki saçları bir ızola bant ona yapıştır ucuna koy eghh de, bırakana kadar, acı biber dene neyi sevmiyorsa ondan dene belki keser ama saç kılı biraz etkili :D

0 oy
tarafından
Ben sirke sürmüştüm :D anında tiksindi 
0 oy
(377 puan) tarafından
Biraz buyuk olsa konusarak ikna et dicem benimki 2bucuk yasindaydi oyle ikna ettim
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Sabır tasini çok duydm bende biaktrcgm zaman dencm
(196 puan) tarafından
Canım sabır taşıyla limon tuzunun tadı aynı zaten yinede sen bilirsin ama sabır taşını doktorunuza sormadan kullanmayın diyorlar yinede sen bilirsin
(1,441 puan) tarafından
Bilmiyorm canm henüz niyetim olmadığı için detaylıca incelemedim :)
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Ben 2 gündür kestim 21 aylık salçayı sevmez salçalı yemekle de pek arası yok o derece sevmez göğsüme salça sürüyorum meme istedikçe salçayı görünce ıhh ıhh diye kafa sallayıp kaçıyor :))))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 488 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 497 göst.
0 oy
11 cevap 301 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 399 göst.

Kategoriler

1,499,164 soru

24,487,877 cevap

357,414 kullanıcı

...