5 gün hastanede yattim sagolsun kaynanam kaldi yanimda annemi cagrdim kaynanamada evi koyde oldugu icin bize git dinlen dedim eşimle bizle kaldilar beşik yatak odamda bebek kıyafetlerde rahatszlandgm icin evi toparlayamadan sahab hastaneye gitmistim simdi ciktim farkettimki yatak odama girmis besigi filan soyledi kuruyan camasirlar toplamis eşimin kiyafetleri dolaba koymus 1 tanede yeni aldgm bebek tulumu vardi onuda dolabi nerdrn biliyrsa bebek dolabina koymus benim kiyafetlerde camasr sepetinde duruyor:) eşime makarna al diyrm cekmecede var diyr bazlama yapalim maya varmiydi diyrm oda şu cekmecede diyr sana teşbih getryimmi dedi bilmiyrm dedim salonda var getryim dedi yani hangi odada ne var hepsini karistrmis hele yatak odami bile toplayamamiskn girmesi bebek kıyafetlerine kurcalamasi aşırı rahatsz ve sinir etti beni bütün kiyafet esya ailem aldi annem baza almisti orda yat diyrm kanepede yatti rahat sünger yatakli baza varkn niye kanepede yatasın ki doguma 1 hafta kaldı artik hiç çıkmaz odamdan siz evde yalnz birakinca rahat ediyrmusunuz?
Canim bnmde kaynanam oyle acar bakar heryere ama bence belki art niyetli yapmamistir sana yardimci olmak icin belki toparlamk icindir cok rahatszsan kibarca konus
Bnm kaynanada aynı o yüzden yanımda kaldıramıyorum doqumda
Merakından yapmıştır ve rahatsız ol diye de muhtemelen bilerek dile getirmiştir maalesef içi fesat olabiliyor bazen insanların.sende yerlerini değiştir bazı şeylerin belki oğlum acaba geline bişey aldı mı bilmediğim yatırımı altını filan var mı diye bakmıştır kimin ne düşündüğünü bilemezsin çok rahatsız edici bir durum ama yatak odası özeldir yani ne bileyim garip bir durum sende takma kafana keşke dediği zaman anne biz yokken evi iyi öğrenmişsin keşife mi çıktın iyi yapmışsın ben bazen neyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum sağol deseydin o sinir olurdu sen düşüneceğine o düşünürdü
Ben hic yalniz bırakmadım evimde
Kimseye güvenmiyorum
Zaten aşağı katta oturuyor anahtarım bile yok. Ama doğumda ne yapacağım bilmiyorum . Annemi istiyorum
benim kaynanam daha yatak odam neresi orayi bilmezz mutfağıma bi kere girmemistir
Kiyafetlerini toplamis yardm etmiş.. Ben cok da bi art niyet göremedim. He rahatsiz olur muydum elbetteki. Ben sevmem yatak odama birinin girmesinden ama sen git bizde dinlen demekle o yetkiyi vermissin zaten olan olms yapicak bsey yok
Bana sana yardım etmek istemiş gibi geldi evdeki ayrıntı yerleri elden gecirmek istemis gibi geldi.. yatak olayınıza başağı dağıtmak istemediği içindir diye düşünüyorum kayinvalidem de bizde kaldığında yatakta değilde ben koltukta yatayım hiç bozmiyim der dolap içlerinede toplamak için bakar geçen haftalarda kızım hastaydı sağolsun bende 3 gun kaldı buz dolabını boşaltıp temizledi benim kahvaltı icn normal tabak kullanıyorum gitti kapaklı cam kahvaltılıklar aldı koydu yerleştirdi ben hiç art niyet aramadım yardım etmek istediği için yaptığını biliyorum çünkü..
Benim kaynanam bikere yaptı dile getirdim daha da yapmadı
Eşimle ben evlenmeden önce kayınvalidem ev temizlemeye düzenlemeye falan gelmemişti sonra bir kere oğlu zorla getirdi ne dese begenirsin bizim zamanımızda eşya almak yoktu sizin eksiginiz yok dedi kendi kızı da evlenirken kızının kayınvalidesi gil hiç eşya almamış benim evi fena kıskandı tek başıma evin her işini ben yaptım birde kıskanıyor ya deli oldum kadının sevinmesi lazım ken kıskanıyor
Valla bn kaynanamın evimi kurcalamasını sevmşyorum kndisi aşırı titiz bnde öyleyim ama herkesin kndine göre bi düzeni var bn bişeyi oraya koymuşsam orda dursun ama o srekli bozup tekrr düzeltme çabasında o yüzden karışmasın bnim düzenimi bozmasın.
ben ediyorum bebegimi bırakip doktora gittim bi kac kez ama kayinbalidem hic kkaristirmaz. izinsiz bisey almaz yatak odama girmez sadece bize gelmeye merakli gekir oturur namazini kilmak icin kalkar sadece hakkini yiyemem. seninki resmen ezberlemis senin evini
Ya arkadaslar sacmalamayin onun evladinin evi yaa acip baksin karistirsin ne olacak bu kadar takmayin hersryi allah bi dert verir ararsiniz kaynananizi bu kadar kotu dusunmeyin butun yorumlar icin yaziyorum bunu lutfen yaomayin yaa iui dusunun pozitif olun
Ayyy çok iyi anlıyorum seni benim de annem öyle bana geldiğinde evimin heryerini didik didik eder en nefret ettiğim şey gittiği zaman eşyalar imi bulamam kafasına göre yerlerini değiştirir. Kaç defa uyardim guzellikle ama değişmedi
Peki senin annen o şekikde düzenlese falan aynı şeyi yapsa sıkıntı yapar mıydın yoksa gözüne batmaz mıydı?. Çok abartmışsın bence, etrafı düzenlemiş bakmış olabilir bskıpta çantasına koyup gitmemiş ya :D ne insanlar var sonuçta.
1,488,894 soru
24,336,772 cevap
345,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın