0 oy
414 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kızım 1 yaş 1 aylık oglum2 yaş aylık ikiside hala emiyor kızım geceden geceye emiyor ama oğlum gece gündüz hep agzinda emzik sade oğluma bitaktiramam çünkü kızın emzini alıp emer ikisine aynı anda bıraktırmak istiyorum ama enzimsiz nasıl uyacaklar kendime güvenemiyorum oğlum dişiyle bide bile bile yırtıyor emziklerj emzik almaktan biktim artık konuşmasıda yok pek emzikten dolayı ne öneririsiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Buyuklerimiz emziklerin ucuna sevmedigimiz bir şeyi sürüp verdigimizde biraktigimizi soylerler birde oyle deneyin bakalim
tarafından
ne sürsem ki aklıma bisey gelmiyor
(67 puan) tarafından
Siyah zeytin acımsı tadi evde varsa onu surebilirsiniz
tarafından
zeytin yok ta başka biseyler deneyim sağol ❤
(67 puan) tarafından
Onemli degil :)
-Reklam-
0 oy
(799 puan) tarafından
Benim kızım 1 buçuk yaşına kadar emdi bu sorun olmadı.

Çok zorlama dene ama 
tarafından
emse düzgün oğlum ucunu komple ısiriyor ucu yok diye o emzi emmeyip başka emzik için ağlıyor nasıl bıraktıydınız acaba
0 oy
(341 puan) tarafından
Nar ekşisi limon salca fln sursen birakir belki
tarafından
limon ikiside cok seviyor ama nar ekşisi salçayı deniycem
0 oy
tarafından
Memenin ucunu kesinci hava aldığı için emmek zevkli olmuyormuş bırakıyorlarmış canım bi dene istersen
tarafından
kendj  2 tane emzin ucunu komple koparmış ağlıyor başka emzik istiyor
tarafından
Yok annecim başka emziğm yok istersen bunu emebilirsin istersen koyalım kenara sonra em gibi tatlı dille veya emziği ortadan kaldır kaybolmuş annecim hadi arayıp bulalım de arayın her yerde yokmuş annecim falan bu şekilde bıraktında çok
tarafından
insallh güzel fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 464 göst.
0 oy
9 cevap 448 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysun27 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 391 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 570 göst.
19 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,029 soru

24,471,034 cevap

355,165 kullanıcı

...