0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Eşimin araba tutkusunu bır kaç kere anlatmıştım.  Eşim lisede motor bölümunu cok okumak istemiş ama ailesi izin vermemiş elektrik bölümü okumuş cocuklugundan beri motora arabaya vasıtalara farklı bir hayranlığı var (hastalık derecesinde).  Eşim vardiyalı çalışır geçen hafta geceye gidiyordu eve gelmeden dırek sanayiye gidiyordu biraz tartıştık falan sonra özür diledi çiçek aldı anneme anlattım annemde kızım adamın dışarısı yokdur pis alışkanlığı yok bırak bır araba tutkusu var karışma deyince bende karışmadım içime attım neyse dedım sorun degıl dedım kendı kendime ama içim içimi yiyor bırsey demedim takı dün geceye kadar gitti arabanın sökülebilen plastık aksamları ı getirdi balkonda boyadı( o boyalar da bir dunya para) butun gun o tiner kokusu boya kokusu evden çıkmadı yıne sorun etmedım.  Neyse dışarıda değil ya en azından gözumun önünde dedım.  Ne yemek yedi ne çay içti kız agladı wcbdeydım bakmadı nasıl kalktım bılmıyorum kıza yetişmek için. (normalde çok ılgılı bir babadır asla ilgisi uzerımızde eksık etmez ama araba söz konusu  olunca dunyaya olan bağlantısı kalmıyor) biraz tartıstık sonra tatlıya bağladık 6 yatga girdik sarıldık barıstık neyse oglen oldu aradı beni akşam gelmiyorum bekleme benı arkadaşımla görüşecem kım bu arkadaş diyor tanımazsın diyor ya senın benım tanımadığım arkadas n yok Hasip dedı bekar degıl mı o dedım evet dedı ben ızın vermiyorum gorusemezsın dedım (asıl amacı araba ile ilgilenmek arkadas bahane) neyse akşama dogru tamamm be arabanile ılgilenecemn dedı neden soylemıyorsun dedım sen benı buna ittin dedı bende kayış koptu ilk defa o kadar bağırdım ona. Evin içinde boya yaptın ağzımımaçmadım su getir dedın gıttım mutfakda kı legenı getirdim sana(parçaları zıparalamak için)  şimdi kalıp bir kaç eleştirdim dıye mı itmiş oluyorum dedım neyse o da birseyler dedı tuttum annesini aradım herseyı aradım(asla huyum degıldır ama artık dayanamadım aradım) tamam kızım dedı sen sinirlenme baban konuşsun gelince dedı tamam anne dedmm 5 dakika  sonra  kayınpederloö aradı kızım aşağı inin yemeğinbırlıkte yiyelim dedı şimdi oda gelir tartışmayın dedi tamam dedim kızı sardım aşagı ya indik gelmesine de az kaldı kayınvalıdem aradı sankı hıc bırsey olmamış gibi aradı yeöegı bırlıkte yiyelim dedı Zeyneb de durmuyor Şeyma da aşagı indi Buraya gel dedı babamla sohbet etti kızım anlat dedı ne oldu dedı bende anlattım bana hak verıyorlar ama kızım ne yapalım cok vazgecırmeye çalılstk olmadı ç sevıyor dedı ne yapalım diye neyse tamam baba dedım. Bır ara yukarı cıktım evime işim vardı az biraz geldıgımde eşim gelmıs tı be o konustı ne ben kayınvalıdem de sofrayı sermiş kız durmadı bır turlu anne ben gidiyorum dedım i musade çn varmı dedım kızım tamam dedı kapıya kadar geçirdi tartışmayın dedın alttan al biraz dedı elbet geçer dedı tamam dedım gıttım kızı yatırdım bende uyumuşum annem aradı bak şimdi yuları çıkacak hıc konusmadın dedı sakın kafa ile yarın konuşun dedı tmm dedım geldı sigarayı ıctı nerde yatayım dedı Zeyneb 7 uyuttum odada yatabılırsın dedım uyudu bır gun araba yuzunde tartışacağımızı biliyordum da işte ne zamandı bugun patladı artık. Şimdi sız soyleyın sız ızın verır mısınız evin ıcınde boya yapmasına bu kadar arabaya düşkün olmasına 

14 Cevaplar

+1 oy
(97 puan) tarafından
Vallahi canım bu adam karıya kıza gitse kumar oynasa içki içse dahamı iyi yani adamım tek hevesi arabası keşke benimkide öyle olsa 300 binlik arabayı b ok götürüyor senede bir yıkar herkez kızar hatta su arabayı temizle diye neyse rabbim başka dert vermesin.
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından

Kiz oyle uzun ki:ermm:

(762 puan) tarafından
O kadar doldum artık ellerim nasıl yazdı bende şimdş fark ettim
0 oy
tarafından
Bacim nasıl usenmeden bu kadar uzun yazabiliyorsunuz valla bol tebrik okuyamadim valla konu neyse Allah yardımcın olsun ❤
(762 puan) tarafından
Cok safol un sinirden desem
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Sakinleşince yazaydin canim ya dedim dediler var surekli.

Ne demeliyiz su an bilemedim
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Eşimle 5 yıldır evliyiz herhalde alıp sattığımız sanayiye götürdüğü yaptığı ettiği arabalar abartsz 100 taneyi geçmiştir. 

Adamın bi o eğlencesi var 
Hatta şu an arabamz olmasına rağmen sahibinden araba bakar.. 
Karışmam yanı ve ne olursa olsun bu konu yüzünden asla eşimin ailesine söylemezdm
(762 puan) tarafından
Ikı yıldır evliyim ben  yemın edebilirim ızın gunu cok yokdur oldugu zamanda da araba ile ugrasır durur karısmazdım şimdşiıye kadar ama sen beni buna ittin demesi cok zoruma gitti
(14,206 puan) tarafından
Esim de aynı arabamız var Eylül de aldık ilana koydu satmak icin  başka araba bakıyor bunu değiştirir ilana koyar çoğunluğu böyle sanırım
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Üşenmedim okudum evde boya konusunda haklısın ben asla musadr etmezdim gerçi eşim cok hassas koku konusunda evde yapmazdi  boya da haklisin ama araba tutkusu cok farkli birsey kumar kari kiz ayagindan iyidir şükür et burda neler okuyoruz esime kızdım ufak tefek seylerim vardi buraya takildim adama bir kez daha aşık oldum neler var yani o yüzden cok ustune gitme araba tutkusu farklidir erkeklerin ama kavga tartışma küslük bir durum yok annesini babasını da huzursuz etmişsiniz bence barışın annesinin babasinin karsina gecin mutlu görsün sizi
(762 puan) tarafından
Ya biz dayanamayıp küs kalmaya ama birikim yapalım dedik eve girdik sadece arabaya masraf yapacak diye guzelım ev elimizden gitti annesı de bilsin dedım benım yuzumden anlamasın bırıkım yapamadıgımızı
(762 puan) tarafından
Okuduğunuz içinde ayrı tesekur ederim
(5,950 puan) tarafından
Rica ederim canım he ev icin yatirim dan vazgeçiyorsa araba icin yanlış iyi araba alsin deger kazsniyor araba 181 bine aldik 2021 martta suan 390 bin tl arabamiz deger kazanıyor iyi alsin saniyede ugrasmasin masrafda olmaz en azindan böyle konuş  onunla iyi araba al deger kazansın de
(762 puan) tarafından
İnan fabrikadan sıfır araba verseler yine ugrasır gecen sene sıfır fabrikada çıkışı motor aldım motora bir kanat taktırmadıgı kaldı herseyını yeniledi ya sıfır motor sıfır.  Maaşlı cok ıyı eşimin maaşının 3de biri eve bize 3 de ikisi arabaya gider cok fazla masraf yapar oyle boyle degıl.
0 oy
(294 puan) tarafından
Kayınvalidene ve kayınpederine bayıldım onların hatrına sus derim bence resmen imrendim hareketlerine 
(762 puan) tarafından
Susuyorum zaten. Allah var kayınvalodem annem gibidir kayınpedrım de babam gibidir.
0 oy
tarafından
Ayyy seni o kadar iyi anliyorum ki benim eşim de spora gider bizle hic ilgilenmezdi kavga edince de bana da ayni seninki gibi beni sen ittin derdi ben de senin gibi susardim susardim sonra patlardim ama biraktiramadim azaldi ama birakmadi valla ben bir care bulamadim allah yardimcin olsun 
(762 puan) tarafından
Ben sormam benım param ben kazanıyorum diyor şimdi bu adama ne dıyeyım. Bır 7htıyacın varsa soyle alayım der asla ama asla bana para ver bu ihtiyacım var demem ha ev ıcın derım amani
tarafından
Oyle sey olur mu ya senin ihtiyaclarini karsilamak zorunda mecburiyette
Sen alistirmişsin boyle belli ki canim
Ben de senin gibiydim uzuluyordum yani onun bu kadar para harcayip da benim hic bir sey yapamama cok uzuluyordum o dandik ara parcalari senden kiymetli mi onlara para veriyor da sana vermiyor
Sen kendini kiymetsizleştirme adamin sucu yok iste ya iste eşşek gibi verecek ya da sen de işe gir caliş kendi parani ye ona da verme
(762 puan) tarafından
Ben unıversıte mezunuyum yuksek lisans yaptım  hamıle ıken mezun oldum okuldan sınava uzmanlık sınavına gırmem gerekiyor ama hemılelıgım cok kotu gectı sureklı rahatsızım. Smdıde dogum yaptım mayıs da sınavım var uzmanlık alınca kızımda yaşını doldurun a işe gorecem
tarafından
İnsallah canim sen de ona verme isterse benim param ben kazaniyorum de hakkinda hayirlisi olur inşallah. İyi gecelr :)
(762 puan) tarafından
II geceler tatlım sohbetin ıcın tesekur ederim w
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Yani veririm bu kadarda abartmam sonuçta anne babası zamanında bu adama o imkanı tanısaydı adam bukadar düşkün olmayacaktı benim erkek kardeşimde sanayicidir amdam gece 2 de evegittiğini bilirim  o işinden kaynaklı gidiyor ama senin kocanda kötü yolda değil biraz serbest  bırakın  zaten kayın validenlerin yaptığı hatayı sende yapıyorsun 
(762 puan) tarafından
Ben onun ıcın gidi arabalar hakkında kitaplar okudum onunla bırlıde motor yagı temizledım neler neler yaptım sadece dışarı gitmeds7n dıye ev bır gece boyunca buz gıbı oldu ses cıkarma dım bu sogukdan bolakonu  2 saat telledım tiner dokerek şimdş bana ailesinin yaptıgına yapıyorsunuz demeyiniz i lutfen esınızde evin ortasında araba farkını cıkarıp temzıleseydı halı komple yağ olsaydı boyle demezdınız
(5,332 puan) tarafından
Kuzum benim eşimde  abimde yapıyor ve empati kurarak  yazdım  diyorum halen onların yaptığı hatayı yapmayın yinede siz bilirainiz böyle yaptıkça siz daha çok yorulursunuz  hakkınızda hayırlısı
0 oy
tarafından
Ya bunu her zamn yapmiyosa bence uzatmanın anlamı yok tartışmadan güzelce sorunu soyleyebilirsin
(762 puan) tarafından
Her zaman yapar keske arada yapsa kayınpederıme dedım bugun ayda bir gun belirlersin veya ıkı üç o gunler de gidersin gelirsin ya ama her gun hergu hergun olmaz boyle
0 oy
tarafından
Eşimde arabaya çooook düşkün. 4 yıldır evliyiz toplamda 8 yıldır beraberiz. 3 tane arabamız oldu. Her birinin adı farklıydı :) Baktım eşim çok düşkün arabaya bende herşeyi öğrendim. Heeeer aksamını. Şimdi araba biraz ses çıkartsa ben duyuyorum " bak tık tık ses geliyor" diye koşa koşa sanayiyr bırakıyorum. Ve inan araba ile ilgilenmekten çoook keyif alıyorum. Bazen arabayı oğlumla beraber yıkamaya ben bırakıyorum. Koku alıyorum süs alıyorum. Hatta boynuz kulağı geçti eşimden daha iyi bakıyorum. Zamanla ne oldu biliyor musun aramızda konuşacak bir muhabbet oluştu. Yani onun zevk aldığı şeyden artık beraber keyif alıyoruz. Eşinin itmekten kastı bu.

Belki merakın varsa yoksa bile eşin için konu yaratıp dahil olabilirsin. 
(762 puan) tarafından
Yularda da dedım ev alacaktık sadece arabaua masraf yapacak diye evden vazgectı guzelım evden.  Ay sonu geli morali bozulur cunku o ay arabaya masraf yıen yapmıstır. Kendıne ustune başına birseyler alsa içim yanmayacak boş boşuna para veriyor ona buna
tarafından
Bence yine sakince güzelce anlat. Erkek işte abimde böyle. Birşey söylesem inanır mısın. Arabasına özel ayakkabısı var. Dışarıdan ayakkabı ile Binmez. Yakın akrabalara ayakkabısını çıkarttırıyor eğer yabancı bindiyse gider gitmez arabayı yıkıyor. Bu erkekler böyle bozmuşlar kafayı.
Yazlıkta onun yüzünden su parası 2 KAT geliyordu. Çünkü her Allahın günü bahçeden hortumu alıp araba yıkıyordu delirmiş gibi. Yani bende anlamdım ama böyleler
(762 puan) tarafından
Bızdımde oyle arabada terlik var girince ayakkabıyı çıkarıyoruz yabancı binince once yıkatmaya vırıuor sonra kendi yıkıyor
tarafından
İşte bunlar böyle. Ama eşin kötü biri değil hiç bunu büyütme. Bak ne güzel ilgi yönünden sorun yok diyorsun. Boşver aranıza bunu sorun etme
(762 puan) tarafından
Yok asla ilgisini uzerımızde eksık etmez yorgun olsa bile kızımıza ilgilenir oynar sıkıldım desem dışarı çıkarır dışarı huyu oyle gideyim saatlerce sohbete dalayım oyle birı degıl
0 oy
(68 puan) tarafından
Cnm benim eşimde aşırı araba sevgisi var arabamız olmasına rağmen sürekli sahibindene bakar hiç çıkmaz hafta sonu bile onu yıkar siler ama ne yapalım çok şükür başka kötü huyu yok biraz kendi haline bırak oda varacaktır hatasının farkına sen kizdikca aksine oyalanmak için yine arabaya gidecektir yapma biraz kendi hatasının farkına varmasına izin ver
(762 puan) tarafından
Keske oyle olsa rahat bıraksan daha da zıvanadan çıkıyor raajt bırkmasaöda gidecek ne yapacam bılmıyorum
(68 puan) tarafından
Ben 11 senelik evliyim ilk evlendigimiz zamanlar dahada çok kötü bağlıydı bosverdim şimdi o kadar değil ama tabiki yine takip ediyo bende alıştım artık gözüme batmiyo eskisi gibi
0 oy
(470 puan) tarafından
Bak cnm onu ailesi vazgeçirmeye çalışmış vazgeçmiş mi zamanında hayır hala tutkusu devam ediyor sen eğer onu engellemeye kalkarsan sana da zitlanacak ve arkadaşımla olucam diyip yaptığı gibi yalana iteceksin onu bence hiç üzerine gitme anlıyorum seni ilgi istiyosun evinde istiyosun ama inan bana geri teper çünkü bu adam vazgeçmez ne yapacaksın hatta sende ilgileniyomus gibi yapacaksın ay nasıl yaptın çok güzel vs fln de onun değer verdiği şeylere değer verirsen çok daha seni sevecek diğer türlü inada biner
0 oy
(228 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama çok sıkma canını her kes demiş zaten karı kız peşinden koşmasindan iyidir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 148 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 522 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hilay (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 679 göst.
5 Şubat 2023 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 301 göst.