Merhaba anneler fikirlerinize ihtiyacım var..
Benim kız bir haftaya 8 aylık olacak . Olay şu ki bu aralar bn benligimden çıktım. Uyku düzeni onkadsr güzeldi ki gece 3 defa uyanır sütünü içer uyurdu. Şimdi geçen 2de uyandı sabaha karşı 4 buçukta uyudu. Sonra 6 buçukta uyandı 7 buçukta uyudu.. Sabah bütün gün huysuz ağlıyor inanın vaktinin hepsini ona ayırıyorum. Dün gece de saat başı uyaniyordu uyumuyordu anlamadım niye öyle oldu. Gündüz uyutmadim nasıl olacak diye uyku var biliyorum alıp uyutmaya çalışıyorum bağırıyor ağlıyor sanki biri dövmüş gibi bağırıyor ağlıyor. Kucağıma alıp sakinleştirp seviyorum bu kez saçımı çekiyor ağlıyor. Yürüteç getirdim oyalansin biraz diye yok salıncak aldım ona eve koydum yok yemek temizliği de o uyurken yapıyorum . Diş dönemi derseniz baktım eşimle bişey yok. Bu aralar elini kulağına atıyor ama ağlamıyor sanki keşfetmiş arada parmaklarıyla kulağıyla oynuyor. Dizinde böyle mıydı ben ne yapacağımı şaşırdım şuan o uyuyor bacağımda yazıyorum belim koptu bu bı kaç günde .. fikirlerinize ihtiyacım var ne yapabilirim de memnun edeyim bu kızımı