Uzatmadan anlatıcam ben.
Üniversite dersteyim amfi de kapı çaldı kargo geldi sınıfa adıma kızlarda ac ac diye tutturdu bi actim benimle evlenirmisin yazılı çikolata yüzük ve gül ☺☺☺☺
Sonradan kendisi cıktı geldi sınıfa
Meğer benimki öğretim görevlimiz lede konuşmuş oyle kargoyu sınıfa göndermiş yoksa derstte ne alaka degilmi kargocu falan
Sizler peki❤❤❤☺☺☺☺
Kapadokyada yasiyorum ztn peri bacalari manzarasi esliginde aldmm . Hic haberim yokken beni aradi çok ama çok şık giyin ben gelince seni aricam asagi in dedi kuafore goturucem seni dedii sonra hazrlndm indim kuafore gttk saclarm yapildi makyajim falann zatenn masa hazirlatmiss peri bacalarinin arasina kameraman falan filan oyleydi yani size birde bir kareee ataym o gunden
Almadım der susarım
almadım kiiiii
2. bukusmada tek tas almisti direk verdi elime biz evlencez dedi de oyle satafatli bi teklif almadim nikah olalim edecem dedi nikah olduk bekledim durdum teklif gelmeyince sordum ne teklifi biz evlemdik dedi
Arkadaşlarımla tanıştıricam seni dedi,elbise şal falan almış onlar süslenir gelirler diye.sonra bir tanıdıklarının kafesine gittik, boştu zaten sonra teklfi, dans, konfetiler,yemek yemek bittikten sonra da bir minibüsle annesi, babası,halalar, dayılar falan geldi akshsk,pasta kestik sürpriz sonlu benimki
Nerde görücü usulü evlenince olmuyor
Ben kendi isteğimle görücü usulü evlenmek istiyordum ki öyle oldu hamd olsun ama yine de dışarı çıktığımızda bir gün bir kafede yüzük çıkarıp parmağıma takmıştı lakin biz öncesi evet demiştik
14 Şubat 2018 tarihiydi sevgililer günüydü Kız kulesinde aldım evlenme teklifini yemeğe gitmiştik ❤️ Bu da resmimiz)
405,728 soru
12,158,223 cevap
36,598 kullanıcı