Kızlar 6 gün önce dogum yaptım 3. Oglumu dogum yaptım ama biraz zor oldu o yüzden hala düzelemedim kendime gelemedim cok kotuyum oturup kalkamıyorum neyse bugun saglıkocagondan aradıilar topuk kanı ıcın. Saglıkocagı da kaynanam gilin evinin dibinde eşim dün demişti sabahtan gider orda kahvalti yaparız sonra saglıkocagına gideriz dedi tamam dedim cocugu görmeye de gelmediler ben toparlanamadıgım ıcın istemedim kayınbabamın yanında yatamam diye neyse gelmediler hic bir kere bile aramadı kaynana nasıl oldun demedi eşime sormuş sözde ama ben hic duymadım...
Sabah oldu uyandık eşim aradı gelıcez birazdan kahvaltiyi orada yapıcaz dedi kaynanama tamwm dedi kapattı biz aradıktan tam 1.5 saat sonea gittik anca hazırlandık. Gittik kaynana yerinden bile kalkmadı. Eşim hani anne kahvalti dedi kaynana da siz gelin öyle hazırlarız diye bekledim dedi yani benden bekliyor gelin dogum yaptı toparlandı gezmeye cıktı iş yapacak diye cok sinir oldum. Sonra kahvalti hazırladı eşim o yerinden bile kalkmadı evin içi buz gibiydi cocugu kucagona aldı üstünü actı bende ort üstünü icerisi buz gibi ben bile dondum o cocuk üşür dedim hadi erkekler anlamaz o kadın hic dogum yapmamış gibi yok ya hava sıcacık pencereyi acacam hatta ben sıcaga gelemem falan dedi.. bende olur mu acma sakın üstünü de ört yeni dogum yapan kadın da bebek ee üşür bunu bilmen lazım dedim. Kayınbabam evet aynen falan dedı o destekledi yani dakka bir gol bir ne dersem ne yaparsqm yine başladı itişmeye nie böyle bu insanlar anlamıyorum ya