0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (234 puan) tarafından

Biri gaz için biri süt içinmiş. Şimdiden alıp hastane çantasına koyayım diyorum. Bunları kullanan var mı, gereksiz mi ya da başka bir ürün önerebilir misiniz?

image

7 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından
Still tee sütü gerçekten arttırıyor ama benim kızım kolikti. Sabah bir uyandık piknik tüpü gibi çocuk. Sonra yorumları okuduk birçok insan bebegimde gaz ywpti falan demiş. Kolik olunca direkt aldım çöpe attım. Rezene çayını da içtim onda bir sıkıntımız olmadı tadida güzel. Hastaneye falan götürmedim ben 1 gün kalacağım diye. Oğlumu dogurdugumda da rezene anason karıştırıp demleyip içiyordum 
-Reklam-
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Valla bende almayı düşünüyodum canım ama acil doğuma alındım alamadım bin hafta oldu  benimde sütüm gelmedi doktor bı tane damlaa.yazdi onu kullanıyorum iyi geldi sütume.
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Şimdiden almana gerek yok ki belkide hiç ihtiyacın olmayacak 
0 oy
(107 puan) tarafından
Humana süt arttırımı hiç bi işe yaramıyor ve şekerli gereksiz onun yerine sezeryandan sonra ebe hemşire bana nurse harveys mom ma şurubu önerdi cidden çok işe yarıyor kesin al birde sollar brewers yeast wiht vitamin b12  bunu da kesin kullan bana doktorum önerdi faydası var
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Bunları kullandım güzel ama şuanki içtiğim çay süper süt yaptı naturapy milk tea ismi sabah akşam içtim
0 oy
(727 puan) tarafından
Ben ikisinide kullandım still tee nin faydasını gördüm tadı da hoş. Diğeri gaz içinmiş benim veya bebeğimin öyle bi sorunu olmadığı için bisey diyemicem ama o da yararlıdır sonuçta rezene ve kimyon hep tavsiye ediliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 100 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu