0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar merhaba hep uzaktan takip ediyordum, şimdi ben fikir almak istedim.

Ben kaynanamın bazen ne söylemek istediğini anlamıyorum. 

Mesela görümceme gidiyor 1 hafta belki 2 hafta kalıyor. Bana geliyor daha kapı eşiğinden girmeden yarın dönücem , 1 ayda evimden kimseye gitmeydceğim diyor. İki gün sonra yine kızına gidiyor. ( Gidebilir asla sorun bunla ilgili değil )

Neyse bizi geçen gün yemeğe davet etmişti sağolsun eşim gece vardiyasında olduğu için 1 gece burada kalalım  dedi bende eve gidelim dedim. Eşim ısrar edince kaldık. Neyse bu sabah ayda bir gelin dedi eşime mutfakta bende oğlumun arkasından koşarken duydum tamda çıkıyorduk. Yemek bile yapmadı yemeğe kalmayalım diye. Evde de alışveriş gerekiyordu vakit yetmeyeceği işin yemeğe anneme gidelim dedim kaynanamın suratı düştü. 

Tamam ama sen evinde 1 gün kalan insana ayda bir gelin dersen, oğlun işe gidecek biliyorsun saat geç oldu yemeğinizi yiyin öyle gidin demezsen benim ne yapmamı bekliyor ki. 

Eşimde çok bozuldu ama belli etmek istemedi. Fark ettim. Bundan sonrasında nasıl davranmak gerekir sizce. Artık ayda bir dese bile benim 2 3 ayda bir eşim hatrı için gitmek gelir sadece içimden. 

3 Cevaplar

+1 oy
(849 puan) tarafından
Sizde dediği gibi ayda bir gidin, eşiniz ya da kayınvalideniz sorduğunda da anne sen öyle demiştin ya dersin gayet normal bir ses tonuyla..
(849 puan) tarafından
Eşinizin hatrına onu düşünün o üzülecek siz gitmeseniz tavır koysanız..ama bu şekilde yaparsanız ne eşiniz size birşey diyebilir ne kayınvalideniz..ben aslında eşinizin adına üzüldüm annesi oğluna diyor ki ayda bir gelin, ya da işe gidecek yemek yapmıyor..çok kötü bir his..eğer siz daha farklı bir tepki verirseniz bu sefer eşiniz bunları bildiği halde size ailesini savunabilir, siz de kötü olursunuz..
(4 puan) tarafından
Çoook haklısın. Olması gerekeni tek tek yazmışsın. İşte şuan üzüntülü halimle yanlış birşey yapmak istemiyorum.  Eşim için tabiki zor içten içe bozuldu ama konduramıyor. Nede olsa annesi. Böyle yapacağım teşekkür ediyorum
(781 puan) tarafından
Mantıklı yorum yapan insanları seviyorum++++
(4 puan) tarafından
Kafam öyle yorgun ki. Dolduran yoruma değil böyle uyarıcı bir yoruma ihtiyacım vardı.
(781 puan) tarafından
Burdaki çoğu kişi bol keseden atiyo hiç doldurma kendini
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından
Eşin gitsin sen hic gitme 
(4 puan) tarafından
Öyle de olur mu ki kuzum , eşimi doldurur diye korkuyorum
0 oy
(4 puan) tarafından
KBizdede arama sorunu var herseyı bende beklıyorlar bana basından berı soguklar aramym bı ıkı gun hayırdr dıyorlar ben napım sızce
(4 puan) tarafından
AA onu da dedi. Bundan sonra arayan arasın aramayan aramasın dedi. Devamlı aramayacakmış.
(4 puan) tarafından
Bızımkılerde tam tersı devamlı arayım gıdım gelım ıstıyorlar ben sogugum onlara cunku onlarda soguk bı sıcaklık yok benı ıstemedıler onların yuzunden kactık sonrada gelmıyo aramıyor dıyorlar dusman gıbı goruyorlar benı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
13 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 648 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
5 Haziran 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 813 göst.