Kızlar merhaba hep uzaktan takip ediyordum, şimdi ben fikir almak istedim.
Ben kaynanamın bazen ne söylemek istediğini anlamıyorum.
Mesela görümceme gidiyor 1 hafta belki 2 hafta kalıyor. Bana geliyor daha kapı eşiğinden girmeden yarın dönücem , 1 ayda evimden kimseye gitmeydceğim diyor. İki gün sonra yine kızına gidiyor. ( Gidebilir asla sorun bunla ilgili değil )
Neyse bizi geçen gün yemeğe davet etmişti sağolsun eşim gece vardiyasında olduğu için 1 gece burada kalalım dedi bende eve gidelim dedim. Eşim ısrar edince kaldık. Neyse bu sabah ayda bir gelin dedi eşime mutfakta bende oğlumun arkasından koşarken duydum tamda çıkıyorduk. Yemek bile yapmadı yemeğe kalmayalım diye. Evde de alışveriş gerekiyordu vakit yetmeyeceği işin yemeğe anneme gidelim dedim kaynanamın suratı düştü.
Tamam ama sen evinde 1 gün kalan insana ayda bir gelin dersen, oğlun işe gidecek biliyorsun saat geç oldu yemeğinizi yiyin öyle gidin demezsen benim ne yapmamı bekliyor ki.
Eşimde çok bozuldu ama belli etmek istemedi. Fark ettim. Bundan sonrasında nasıl davranmak gerekir sizce. Artık ayda bir dese bile benim 2 3 ayda bir eşim hatrı için gitmek gelir sadece içimden.