0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bende hasar filan bırakır mı belimde filan ben doktoruma sordum onermiyom dedi niye öyle dedi anlamadım nedenini söylemedi yine acını cekiyon gerek yok ona demişti bnde ilk doğumumda suni sancı verince çok acı çektim dayanamam tekrar birde kimseyi almicaklar bu sefer tek olacağım için korkuyom sizce hasar bırakırmi gittiğim hastane özel hastane Avrupa tıp uzman doktor yani kızımı da orda dogurdum

2 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bende epidural yaptım memnun kaldım 
tarafından
Nasıl cnm suni sancı verilmeden oluyomu epidural ben suni istemiyom ya korkuyom ondan
(1,065 puan) tarafından
Ben gittiğimde zaten sancım vardı canım ve açılmam vardı suni sancı çok fazla almadım. Yalnız epidural istiyorsan şunu söyliyim herkes de aynı etkiyi yapmıyor bazı insanlarda işe yaramıyor
tarafından
Hadi ya cidden mi burda postları okuyom olumlu herkes yazmış memnun kaldıklarını filan ama suni almadan vursalar epiduralu keşke sırf suni vurmasınlar diye istiyom ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sveda ilkini öyle doğurdu birşey yoktu ikinciyede istemiste bebek çıkınca takamamislsr jsjs
tarafından
Hangi sevda kız
tarafından
Bizim sevda bak postuna doğurdu
tarafından
Hadi ya cidden mi 39 haftaday8m diyodu en sonu doğurdu ha demek vay dur bakayım kiz
tarafından
40 a dayanmisti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 695 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,692 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,837 cevap

36,621 kullanıcı

...