0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (6,107 puan) tarafından
Geçen bayram gttm 15 gun kaldım nasıl geçti anlamadım istanbulda otryorum ailem 5 6 saat uzakta burada ki büyük ablamda geçen byramda babamlara geldi 3 oğlu var büyük oğlu hadi yetişkin dyer iki oğlu çok yaramaz fena Ayy annemler yeni ev aldı evleri çok küçük zaten yer yok bitane ablam eşinden ayrı tek yaşıyor iki çoçugula oda annemlere komşu otryor bolu ya gıdecem tatil yapacm dyor burdaki büyük ablam çoçuklarına terbiye vermemiş bu eşinden ayrı ablamın kuşunu öldürdü kendını camdan aşağı atacam dyordu artık ablamın komşuları hergun şikayet ediyordu arabaların önune atyor kendını annemde onlar gelırse sen gelme dedı ablamda hiç ypma etme demiyor gelıyro sigara ağzında tel elinde ayaklarını uzatyor annemde yaşlı hasta yani sırf çoçukları çok yaramaz dye gtmek istemiyorum valaa  bi yandanda annemin yanında bayram yapmak istiyorum 

41 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Kaynanam uzak yakınken her bayram kaynanamdaydim şimdi annemin yanına taşındım bu bayram annemdeyim
(6,107 puan) tarafından
Kşke bnde oraya taşınsam:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz ilk gün sabahtan köye kaynanama gideriz öğlen 2 de eve geliriz sonra ful annemin yanındayım zaten aynı binadayız 
(6,107 puan) tarafından
Ayy ne guzel kşke bnde onlara yakın olsaydm
0 oy
tarafından
Kaynandmdayım 3 buçuk senedir evliyim her bayram önce kaynanam dayım annemde köyle babaannem lere gidiyor bayramın 2. Günü köye gidip akşam dönüyoruz
(6,107 puan) tarafından
Ben kalmaya gdecem 15 gun fakan istyrrumda ablam gelırse gtmem
0 oy
tarafından
Sen anlatirken bile yoruldum hiç kendini yıpratma bence müsait bir zamanda anneni babanı yanına cagir güzelce agirla hasret gider , bizim aileler kalabalık aile ve ben kalabalıktan hoşlanmıyorum bana kalırsa gitmem zaten iznimiz olmayacak gibi büyük ihtimal evimizde geciririz
(6,107 puan) tarafından
Bnnm otrudugum semt hiç guzel değil hem ben oraları çok özledim artık olmazsa byramdan snra gdecem
tarafından
Hangi semtteain canım
(6,107 puan) tarafından
İstanbul Pendik ya
tarafından
Aslında çok kötü değildir oralar ya
(6,107 puan) tarafından
Ben esenyalıdayım pendikte yakın
0 oy
tarafından
Eşimle köy yakın onların babaanesinin evi aşırı kalabalık oluyor ben kendi ailemde kalıyorum. Tabi eşim geliyor gezmeler falan beraberiz. 
(6,107 puan) tarafından
Yaa ablamın çoöukları yaramaz olmqzsa sıkıntı yoktaa nee konuştumuguzu anlamıyoruz
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Okurken bile sinir oldum cnm gitme boşver
(6,107 puan) tarafından
Dimi yaa byramdan srada tatil btyor ablam abim babam hepsi çlşyor olacak :(
(1,685 puan) tarafından
Ev sakın olursa bayramdan önce ya da sonra gir
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Ben eşimle geçirmeyi tercih ederim ama.bayramdan sonra ziyarete tabiki giderim kalirim
(6,107 puan) tarafından
Bayramdan snrada tatil btyro ablamlar çalşyor :(
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Valla cnm  Bn İlk gün kayanana giderim 2 gün de annme giderim maalesef ilk annme gitmek isterdim de kayanan önce bizde 
(6,107 puan) tarafından
Bnnm eşim sıkıntı yapmıyor ilk nereye gdersek ablamda gdecek bi yndan gtmek istemiyırum onun yüzünden
(2,476 puan) tarafından
Cnm kalck mı ki o sende 2 gün git istersen
(6,107 puan) tarafından
Dyır tatil bitene kdr klcm bidr annemin evi çok küçük nasıl sığacaz:(
(2,476 puan) tarafından
Hım Allah yardımcın olsn kuzum ya
0 oy
(7,784 puan) tarafından
İlk gün annemlerde diğer günler evde yatış çalıştığım için dinlenme olarak bakıyorum daha çok:)
(6,107 puan) tarafından
Ay evet:)
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Doğum yapacgm için annem geleck yanma cnm ramazn sonu doğumum var kaynnmda geleblr 
(6,107 puan) tarafından
Annen gelmesi iyi vala
(1,147 puan) tarafından
Aynen cnm ya
0 oy
tarafından
Annemde kaynanam a yakın arife gününden kaynanamlara gideriz bayramın birinci günü öğlen de anneme gelirim bayramlasir sonra tekrar kaynanama giderim zaten yaşadığım şehirde benim akrabam yok 
(6,107 puan) tarafından
Ben zaten senede bir ailemi goruyorum :(
tarafından
5-6 saat mesafe nedır kı neden senede 1
(6,107 puan) tarafından
Aracımız yok durumumuz yok bazen 5 6 ayda bir de gdyorım tam 1 sene olmuyor 1 hfta yda 3 4 gun klyorım hep eşim yuzunden çok acele edyor
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Ailemizin yanında oluyoruz 1. Gün sabah kaynanama gideriz ordan hep beraber kaynanasına gidiyoruz 1 öyle geçiyor akşama kadar ordayız 2. 3. Gün herkes ayrı ayrı geziyor 
(6,107 puan) tarafından
Vallahi bnde bu iki olacak gdyorum artık burnmdan geldı
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Üzücü bi durum gidip sinirlerini bozacagına evınde otur canım 
(6,107 puan) tarafından
Off vallahi annem oyıe dyor
(9,802 puan) tarafından
Anne sozu dınle o zaman :)
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Biz büyük ihtimal tatilde oluruz geldikten sonra kaynanamlara uğrar sonra annemlere geçeriz 
(6,107 puan) tarafından
Tatil olarak annenleremi gtcen cnm
(4,091 puan) tarafından
Yok canım başka bi şehre gezmeye gideceğiz bayramın son günü falan döneriz ancak eğer gitmeyecek olsak evimde kalırım gidip bi yerde kalmam sadece ziyarete gider döneriz
(6,107 puan) tarafından
İşte bnde eyrr gtmesem tatil yapmak istyroum kız tatil yapmakta çok pahalı ya
0 oy
tarafından
Memleketimizde geçircez allah nasp ederse
(6,107 puan) tarafından
Bende annemlere gtmek istyorum ama durum byle
0 oy
(14,087 puan) tarafından
Cok gereksiz ayrıntıya girmişsin karışmış anladığım kadarıyla kardeşinin biri annenlerle komşu oturuyormuş ve o bi bayram yok mu evini size açabilir yabancı değilsiniz sonuçta yatmaya ablanlar diğer eve geçsin sen oraya anne baban için gidicen ve anne baba bayramda evlatlarını yanında ister 

Eşimin de benim de ailem aynı yerde aynı şehirden evlendik yani her zaman gitsek de bayram ayrıdır mutlaka gideriz ama bu bayram gidemicem doğumun son zamanlarında olcam rahat edemem
(6,107 puan) tarafından
Vlaa annem dedı anahtarı bıraksn ablan çok iyidir tabiki nezmqn gitsek hep onda kalırız ama çoçuklar evde çok pis hareketler ypyor mesela konuşuyoruz ne konuştumuguzu anlamıyıryz
(14,087 puan) tarafından
Çocuktur canım o kadar olacak ya xocuk var diye gitmemek olmaz benim düşüncem
0 oy
(636 puan) tarafından
Keşke vana kaynanamlarin yanında gecirseydim :( tabi annemlere de yakınım ilk günü kendi evimde ikinci günü onlarla geciririm
(6,107 puan) tarafından
Van çok guzel ben 2 sene kaldım üniversite okudum orda
(636 puan) tarafından
Çok özledim orayı
(6,107 puan) tarafından
Vanın tam neresi cnm bnde çok özledim
(636 puan) tarafından
Muradiye'de sen
(6,107 puan) tarafından
Benm ablam vanda 2 sene kaldı cnm van merkez kevenli toki lerde bide Muradiye de arkadşım vardı
(636 puan) tarafından
Arkadaşının soy adı neydi hatırlıyor musun
(6,107 puan) tarafından
Evet nurhayat menteş bide bir çoçuk vardı Muradiyeliyimm demişti barış sıcakgöz oyle bşey di soyadı
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Kaynanam gil köyde anneannem gil fln biz her bayram köye gideriz annem gilde gelir sonra anneme gideriz onlar başka şehirde oturuyor 
(6,107 puan) tarafından
Bnnm annemlerde bşka şehirde otyır ben de annemlere gdecem ama anlattım gbı karabalık çoçukları hiç durmuyor ya
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ben evimde gecirecem benimde annem yaşlı tansiyon şeker hastası çocuklar onu çok üzüyor gidip rahatsız etmicem zaten her gittiğimde de 2 3 kalıp geliyorum 
0 oy
tarafından
Ablalar giderse onlar dönünce sen gidersin canım 
(6,107 puan) tarafından
Oyoe yapacm da tatil bitmş olaacak ablam abim tekrar çlşyor olacak
tarafından
Olsun canım akşam gidersin abine de

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 430 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 741 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mutluyum (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,008 göst.
22 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu

413,560 soru

12,449,801 cevap

46,273 kullanıcı

Kategoriler

...