Bundan bir ay önce kovid.olmusdum bir aydanda çok olduda abimin eşi aradı geçmiş olsuna braz sohbet eddii napiyon falan dedi bende napiym çok canm sıkılıyor kmse YK bazen bunaliyorum falan dedim eşimde hep caliyo geç geliyo falan dedim oda abimden dert yandı hiç evde durmuyor hep annenlerde diye inşaatçılar iki abim babam ortak kazanç calisdiklari için orda toplanıp knusuyolr kışında işleri olmadı için boş durmuyolr araba alıp sitiyolar yine orda buluşuyorlar bnde iş knusuyolar napsin dedim benimki de evde olunca yatar telefon oynar hiç biseyre gtmez bnde ona kızıyorum dedim bişey yap diye dedim abisine ablasına bile ben dersem gider dedim oda öle yapacak bişey yok dedim buda gtmis abime bacın bile farkına varmış assaya çok sık gitdinin demiş onun kocası gtmiyomus sen niye gidyon demiş abimde gitmiş annemlere cangül halimeyi kiskrtiyo ben buraya geliyom diye knusmus annem bana kızıyor tabi bende aradım karısını birdaha beni arma benimle muhattap dahi olma dedim yani ağlaya ağlaya bitdim yoruldum artk benya...