0 oy
395 göst.
Aile kategorisinde (91 puan) tarafından
Bundan bir ay önce kovid.olmusdum bir aydanda çok olduda abimin eşi aradı geçmiş olsuna braz sohbet eddii napiyon falan dedi bende napiym çok canm sıkılıyor kmse YK bazen bunaliyorum falan dedim eşimde hep caliyo geç geliyo falan dedim oda abimden dert yandı hiç evde durmuyor hep annenlerde diye inşaatçılar iki abim babam ortak kazanç calisdiklari için orda toplanıp knusuyolr kışında işleri olmadı için boş durmuyolr araba alıp sitiyolar yine orda buluşuyorlar bnde iş knusuyolar napsin dedim benimki de evde olunca yatar telefon oynar hiç biseyre gtmez bnde ona kızıyorum dedim bişey yap diye dedim abisine ablasına bile ben dersem gider dedim oda öle yapacak bişey yok dedim buda gtmis abime bacın bile farkına varmış assaya çok sık gitdinin demiş onun kocası gtmiyomus sen niye gidyon demiş abimde gitmiş annemlere cangül halimeyi kiskrtiyo ben buraya geliyom diye knusmus annem bana kızıyor tabi bende aradım karısını birdaha beni arma benimle muhattap dahi olma dedim yani ağlaya ağlaya bitdim yoruldum artk benya...

3 Cevaplar

+1 oy
(1,154 puan) tarafından
Lafı götünden anlamış yengen kusura bakma canım iyi yapmışsın yol vermekle 
(91 puan) tarafından
Bide sen dedin hep aşsada oda diye diyo nasl çıldırdım nasıl.abimde ayrı kırldim ben böyle böyle dedim dedim oda bnde öle yorumladım deyince ya nedeyimki Allah biliyorya
(1,154 puan) tarafından
Canım resmen fitne fesat çıkarmış yani yengen abinde bilmiyor mu senin huyunu işin aslını bilmeden hemen annenlerw yansıtmış boşver takma güzelim yol vermişsin ztn daha ds görüşme Allah biliyor dedıhın gibi
(91 puan) tarafından
Asla görüşmem dedm benden uzak dursun dedim oda yorumlasn istedini bidahakinede yorumlacak ben olmam insaAllah
(1,154 puan) tarafından
Aynen canım boşver
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından
Aglama bacim koy mesafeni herkese karşı az uzaklas kendi tarafindanda yenge dende bi aya kalmaz kiymetli olursun 
(91 puan) tarafından
İstemiyorum artıkya.mesefeli olcam kmseyle hal hatrsormuycam dilsiz olucam hak edimiyorum ben
(30 puan) tarafından
Mesafe koymak senin kaliteni artırır ben abim evleneli 6 sene oldu 5 senesi küs kaldık senin yengen gibi laf carpitmasiyla abimi doldurdu aile doldu hee oyle mi dedim cekildim kimseyle konusmadim aramadim sormadim simdi herkes pervane cekil kenara seni üzen aglatan herkes herseyden uzak dur senden kıymetlisi yok sen bi tanesin yaşının guzelligini bil kocanın kiymetini bil çocuğun varsa yoksa da Rabbim gönlüne göre versin  cocuguna bak evinle ilgilen bosver herkesi o bunu dedi bu onu dedi derken 1 laf 5 oluyor suclu oluyosun üzme kendini sen cok kiymetlisin
(91 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kymetli yorumunuz icn :-*
0 oy
tarafından
Resmen ara karıştırmak için yapmış ne agliyon kız bosverrr göz yaşına değmez en güzeli bir daha muhatap olma
(91 puan) tarafından
Diyer olanların ustunede bu olunca baya çökdum insann kndi ailesnden darbe yemesi de baya kotuyms

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 533 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 681 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
21 cevap 558 göst.
0 oy
17 cevap 641 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu