Buradada post açmıştım kaynanam yaprak mantı falan yapıcak yardıma cağırdı dıye neyse kıyamadım yine gidiyim dedim 1 bidon yapragı 2 kısı sardık zaten yoruldum bır sonraki gun de mantı yapalım dedi neyse tamam ama ben acmayı bilmiyorum acamam dedım komsusunu cagirdı kadın bır geldı benim kollarım Agrıyor acamam sen ac dedi yine bana kaldı neyse mantı da tamam dedik bıttı eve geldim gelirken 1 poset ne mantı ne yaprak verdı. Birde telefon acmış sanada sıkalım gelıyım de oraya dıyor bende bakalımda dedım artık aslında annem bana 6 poset verdi yeterdi ama annem verdi demedim. Pazar günü gelelım dıyordu dun oglum hastalandı butun gun onunla ugrastım aksamda annem cagirdı posetın var gel al diye 2 durak falan var aramızda gittik. Normalde annem Kayın validm yarın gelip mantı sıkıcaktık kız kardesım in sınavı var annem goturecek Kayın babam da bugün carsıda babamı gormuş babam oğlan hastaymış ilgilenin bır demış Kayın babamın zoruna gıttıkı demeki yarın mantı sıkacaklar kızı sen gotur sınava demış(babam cok ilgilenmez okul hastane işiyle) dahayenı esım işden geldı gıdıp alsakmı annem gılı yarın otobüste rezil olmasın dedi. Bende tamam dedim aradım kı Kayın babam baban cocugun hasta oldugunu baban biliyor dıyor sende bılıyon bana dedım. Yarın kızı sınava sen gotur dedım dıyo sankı usdune vazife. Bende babam yapmaz dedım sinirlendim tabi sankı ben gelin ılla bana yardım edin dedim sımdıye kadar kendı ışımı kendim yaptım zaten. Sonra niye zoruna gidiyor dıyo bende mantı ne ısdemıyorum ben kimseden dedım esımde babasına kızdı sen neden gidip konuşuyon biz zaten dedık gelıcek olsa gelir dedi sınır oldum ya sanki ben dedım gelin diye. Hem kendi dıyor kaynanam gelıyım 2 3 bezi mantı sıkıyyım diye sonra annen nıye gelmiyor diyo ya