0 oy
556 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Oglum 2 yasinda parka gidince yalniz kaliyor bem oynatyorum onu ama cocuklar hep beraber oynuyolar oglumu aralarina almiyolar oglumda hep dev oldugundan sosyal bi cocuk degl uzuluyorum bu duruma sizde durumlar nedir

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yasinda daha kucuk ondan almiyorlardir bende 2 yasinda kendim oynatiyordum 4 5 civari daha aktiflesiyorlar hu kojuda
tarafından
Hayr corumdayim canm gittigim.park bile bana uzak digerleri dahada uzak
tarafından
him istanbilda olsa saatlik etkinlik imkani oluyor o yuzdn sordum.. cocugun tek kalmasi zor gercekten cevre onemli oluyor. biraz daha buyusun kresle falan desteklersin merk etme acilir
tarafından
Krese gidecek durumumuz yok canm malesef belki.kardeş dusunurum ramazandan sonra
tarafından
evt kardes iyi olur kalici arkadas.. parkla vs desteklense de kalici birine ihtiyac duyuyorlar. biz anneler icin zor yaa herseye takiliyoruz
tarafından
Canm bryle tanisiyorum mesela anlasyoz yarin su saatte gelelim diye gelemiyo o kişi bu kez oglum yalniz.kalyo yine en iyisi kardes valla
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim çocuğum iki buçuk yaşında parka götürdüğünde bütün çocuklar onla oynuyor bebeklikten böyle albenisi var aşırı seviliyor
tarafından
Tek tük gelenler oluyor yanina ama sonra hemen geri gidiyolar
tarafından
Baby Baby gelmiş yine. Laflara bak. Hey kurban olduğum Allahım ya şunu görmeden uyusaydımm
tarafından
Last Love bugün sana kalbimi bırakıyorum yineeee mi aynı düşüncedeyiz yine mi beeee :D ❤️
tarafından
Aaaaaaaa aşkım ya ama❤️❤️❤️ Birbirimizi bulduk bugün. Ama delirtiyor bu beni ya. Nasıl bir cins bu kişi ben anlamadım.
(1,856 puan) tarafından
Üçüncü sen oluyorsun biz konuşurken araya girme ayıp oluyor çok konuşmak istiyorsan kendin de fikrini yaz yorum yap
(1,856 puan) tarafından
Last love kuldan utanmiyorsun bari Allah'tan kork bu kadar kin nefret kalbine zarar
tarafından
Baby baby gerçekte nasılsın kız çok merak ediyorum seni sinirli agresif kırıcı sfafsffs
Last Love yeni favorim sensinnn❤️
tarafından
Benim fikrim. Senin bu hayata dair zerre fikrinin olmadığı.
Kadın burada üzüldüğünü yazmış sende benim çocuğum çok seviliyor doğuştan albesini var demişsin. Garipsin. İnanılmaz hayret vericisin. Ve inan normal değilsin. Bak inan.
tarafından
Mls benimde sen aşkım ❤️
(1,856 puan) tarafından
Siz bu trend yol yüzünden kötü alistiniz ne o favorim sensin:))
tarafından
yoruma bende takildim.. kisi kimse oynamiyor demis sende nispet yapmissin benmki cok tatli diye yanii biraz empatimi yapsak, zor olmasa gerek..
tarafından
Baby baby komikliginle sahalardasin yine çok güldüm afafafafafafsfa
tarafından
Baby espri yaptı. Gülünnnnnnnnnnnn jakodowpkfro3ıdjwkflrlwpkfjfkekdklepwşfm. Bak öyle bir espri ki çarpıldım
tarafından
Kizlar boşverin ben takilmadim cok var boyleleri
(1,856 puan) tarafından
Bu gece yarısı oturmuş burda benim normal olmadığımi konuşuyorsun sen çok ama çok normaldir:)
tarafından
Hande kuzum takılma zaten boş konuşuyor çünkü herkesin çocuğu kendine tatlıdır seninki daha çok küçük tam dillensin kendi aralarina gidip oynar takma kafana benimkide 16 aylık ben oynatiyorum hep
tarafından
Senle güzel uğraşıcam ben :D unutmadım insanlara yapıtığın yorumları. Kaybetmiştim seni ama gelmişsin geri. İyi oldu. :D
tarafından
Benimde tam 2 yasina girmedi 1 ayi var canim aynen ben arkadas oluyorum ona
tarafından
Last Love bende hatırlıyorum baby baby fenomenimizi afafsf
tarafından
hande.. oyle yapmak lazim ama belki duzelir umuduyla yaziyoruz iste :))
(1,856 puan) tarafından
Kardeşim alınacaksan sizde durumlar nasıl diye sormayacaksin zira o soruya istinaden aynı yaş grubundaki oğlumu örnek gösterdim yoksa tanımam etmem sizi bana ne sizden zivanadan iyice çıktınız
tarafından
Sen direk oğlunu övdün canım kadına acaba benim çocuğumun albenisi yokmu düşüncesi verdin
(1,856 puan) tarafından
Ayrıca benle ugrasamazsin beş dk girip cikiyorum sana ayiracagim vaktim yok zira yoğun bir hayat tempom var hadi ben kaçtım byee
tarafından
Tamam baby baby hadi yazdin cevabini uyu artik kardesim iyi geceler
tarafından
Aahahhahahahahhahahah aaaaaay dur buna 5 gün gülücem :D Yoğun hayat temposu :D vaouuuuuwwwwww
(2,745 puan) tarafından
Kız bu ne biçim yorum benim yavrumun albenisi var diye hshshshshshs ay sinir oldum
tarafından
Azkaban ahhh kuzum ah bu daha yorum değil. Baby hızını alamamış güneşi görmeden uyanmış formunda değil. Yoksa daha büyük çamlar deviriyor. Kör olursun yorumlarını açtığı postları okusan. Tabi %90 ı siliyor :D
(2,745 puan) tarafından
Cidden miii gerçekten mi bi dahaki ne dikkat etcem :D
(2,268 puan) tarafından
Ya tabi yoğun hayat temposu vardır , burdan çıkıp cam da balkonda komşulara boyle enteresan ve anlamsız konuşmalar yapması lazım burda ki gibi asdfassfasdfasdf☺️☺️ Last love  lütfen kuzum meşgul etme babybaby aplamizi bakkal market gezmek zorunda 112 yi 155 i falan arardir daha ahahahahah☺️☺️☺️☺️
(2,745 puan) tarafından
Aaaaa iyice heycanlandım hshshsh ne kadınmış :D
tarafından
Ahahhahahahhahaha surave çok yaşa :D

Azkaban kuzu dikkat etme. O zaten dikkati çekiyor üzerine :D. Ben Kahretsin Bi yorumuna denk geldim bir daha yakamı kurtaramadım. Nereye baksam ot gibi bitiyor
(2,268 puan) tarafından
Buranın hello havargiii diyen sakızlı fenomen dayısı bu babybaby  ya herseye anlamsız vee böyle kirpi misali diken firlatircasina yorum yapar asla şaşmaz ☺️☺️
(2,745 puan) tarafından
Hshshshshshshshshsh tamamdır bundan sonra merceğim altındajsjsjajajjs ama cidden çok saçma bir yorum. Ne ego ama :D
(2,268 puan) tarafından
Gecen biri post acmis cocugu pil yuttu sanmış ilk goturmemis sonra şüphede kalmış hastaneye götürmüş tabi yutmadigi rontgende cikmis amaa.  Babybaby ablamız ne yazmış.  Tabikiii deee okları fırlatmış... hayatımda senin kadar ihmalkar senin kadar bilmem ne bir insan gormedimm aferin sana çok iyi yapmışsın. Ara sıra buradan çık yazmış ☺️ ya dedim cevap yazıyım sunaa sonra dedim ayyy bu şimdi siccin gbi musallat olur bas git arkana bakmadan kaç görmezden gel ☺️☺️☺️☺️☺️
(2,268 puan) tarafından
Ahahahahaha sende çok yaşa last loveeee☺️☺️☺️
tarafından
Aaaaa o profilinde.................... Diye aklınca sildiği postlarını okusaydın yasemince de olan sürahi nine vardır ya hheeh onun gibi gözlük takmak zorunda kalırdın kööör olurdun köööör. Bayan ego kendisi. Ayyy dur geçmişe gittim. Yatıyorum ben :D
(2,745 puan) tarafından
Evet baktım hepsi noktalı :D
(7,792 puan) tarafından
Ay kızları ben şey hatırlıyorum okumayi biliyomus bide farklı dil falan biliyomus bide yazmayı da mi hiliyomus neydi tam emin olamadim doktir üstün zekali demis bunun coxuguna :D bende öyle bi seyler hatirliyom
tarafından
Suraaaa yine mi sennnn :D yorumları okuyordum yarıda kestim msl2121 beni last love ile aldattığına inanamıyorummm :D
Ve yorumun sahibi sana gelecek olursak (babybaby) kimse senin bebeğinin albenisini sormadı burada o albeni her bebekte olur her insan bebek sever bacım sadece bazı bebekler kendini sevdirmekten hoşlanmaz yabancıyı sevmez kibirlenmek niye yani :D
tarafından
Roseeeee benim bebem 9 aylık kızınca lama taklidi yapabiliyor yüzüme buda üstün zeka belirtisi olabilir mi bildiğimiz lamaaa taklidi yapıyor beni aydinlatirmisin bu konuda :D
tarafından
Ne kadar kirici eğitimsiz bi yorum nispet yapar gibi..
(1,415 puan) tarafından
Ayy yeminle baby baby'i görünce dedim aha yine gelmiş :)
Bana da bu ara böyle saçma sapan bi ok fırlatmışlığı var kendisinin bende nasibini alanlardanım oklardan :D  hemde paylaşımımla çok alakasız yerden sjsjsj
Ztn bebeğini övmese şaşardım..
tarafından
Akkaya maalesef böyle insanlar çok evde muhataba alınmaz burada yalannn basar ve evde ilgi görmez burada görmediği ilgiyi yaşıyormuş gibi yansıtır kendi kendini kandırır ve o yalana sadece kendi inanıp kibirlenir haaa birde dicek bişey bulamasinlar hemen insanları açılarıyla vurmaya çalışır   çok kişi taniyorm öyle :D sana ne dedi
0 oy
(954 puan) tarafından
Çocuklarla iletişimi daha tam gelişmediği için ama normal zaten sürekli gittikçe alışır aynı benimki gibi
tarafından
Gecen yaz full gittik bakalim.bu yaz nasil olcak
(954 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında artık abla görse peşine takılıyor sevdiriyor gülüyor fikirdiyor Kendi kendine biz de full gidiyoruz
0 oy
(872 puan) tarafından
Benim kızım da 14 aylık, geçen sene hep kucagimdaydi  her gün parka götürüyordum. Şimdi de günler güzel olunca parka  çıkmaya başladık. Çocuklar da kendi aralarında oynuyorlar, KIzImdan daha büyük onlar. Kızım da onlara gidiyor onlarla oynamak istiyor, onlar yer değiştiriyor. Ben de üzülüyorum.
tarafından
Demi ya bende bidahaki gittigmde oglumun cok oyuncagni goturcem onlarla.oynatcam kumda
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Eee... kimse oyununu birakipta senin coçuugunu oynatmak zorunda degil. Benimkide o yaslarda iken, parkta top oynayan cocuklari gorunce gitmek isterdi, hayir derdim. Sonucta oynayanda cocuk kurmuslar bir oyun niye bozulsun. Parkta sirasini takip etmedigi icin, baskasinin onune gecmeye calistigi icin parktan eve aglaya aglaya goturdugumu bilirim. Hani tek cocuk kendinizinkiymis gibi, herkes onu sevmek zorundaymis gibi, herkes onunla oynamak zorundaymiş gibi düsünmeyin. Oynayan zaten oynar. Ama bu da herzaman olacak diye birsey yok. Kendimde yasadim ve asla kendi cocugum icin bir baska cocugun oyununuda bozdurmadim sirasinida almadim. 
(1,364 puan) tarafından
Y&t hayirdir??? Bir fikrin olmadan onceki yorumdan feyz alarak ne yazdin sen simdi. Kadin degilde sen hakediyosun gibi. Neye dayanarak yazdin. Niye kimse gercekleri gormuyo abi. Sacma sapan bebek agziyla, yere dusen cocuga sen dikkatli degildin demek yerine yeri döven bir topluma ne kadar gercekleri anlatabiliriz ya.  Cocuk bodoozlama kafayi masaya vuruyo ahh masa kotu masa. Ayılın ya gercek dunya böyle bi yer degil. Dikkatsizdin, hataliydin carptin dustun. Bu bukadar.  Evet parka gittik, kimse oynamiyorsa tek basina oynayacaksin, bitti.
(1,364 puan) tarafından
Rose, zaten en ufak şeyler bile farkinda olmadan travma yaratmiyormu. Hepimiz gectik o yollardan, bak 2.cocugumu buyutuyorum. Allah var birgun onun hatasini baskasina katmadim. Oda dedi, beni de oynatsinlar, hayir oglum dedim cektim cocugumu. Yeri geldi oynadimi oynadi. Ama hep benim cocugum demedim. Cunku karsidaki de cocuk. Bak ne guzel yazmissin sende. Simdi kendi cocuguna yaparmisin bunu, izin verirmisin? Bence yapmazsin.
tarafından
Hugo başka yorumlardada gördüm çok kırıcı ve üzücü yorumlar yapıyorsun sen kalp kırmadan da konusabilirsin dimi bunu basarabilirsin ben inanıyorum çok bilmişlik iyi bişey ama abartmamak kaydıyla iyi günler
(1,364 puan) tarafından
Kirilasi varsa kirilir. Kimseyi tanimiyorum. Tanimadigim insani niye kirayim. Ama insanlar gercekleri kabullenmiyor. Dogru soyleyeni dokuz köyden kovarlar misali... sizede iyi gunler.
(7,792 puan) tarafından
Hugo üslubun biraz sert pat diye söylüyorsun.bu dogru :D
Ama hakki oldugun da gercek tabiki yapmam alırım kızımı kendim oynarim ama baska cocuklarinin oyununu bozmam. Yada derim beraber oynayın heo kizim atlasin vs demem yani.
0 oy
(4,770 puan) tarafından

Ahahah kiz bugun bende goturdum cocuklar buyuk biz 15 ayligiz hepsi kaçıyor oglumdan 

Ana yuregi iste <3

tarafından
Sorma canim
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 2 yaşında ben oynatırım hep hiç aklıma gelmedi başka çocuklarla oynatmak daha küçük değil mi yaw :))
tarafından
Kucuk ama oglum.istyo ya
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında ve 2 yaşından beri çok sosyal. Ona rağmen parka gidince diğerleri büyük olduğu için onunla oynamıyorlar, bende üzülüyorum. Beraber oynuyoruz bizde. Az yanına uğruyorlar sonra gidiyorlar. Sanki o da üzülüyor gibi hissediyorum. Ama biraz daha büyüsünler, diğerleri gibi oyun anlayışları olacağı için daha çabuk kaynaşırlar
tarafından
Kardeşi varmi peki
(1,736 puan) tarafından
Evet 2 aylık şuan ama :)
tarafından
Maşalllah yaa kişin arkadaş olurlar evde sklmazlar darisi bana ya dua et benimde olsun
(1,736 puan) tarafından
İnşallah, Rabbim istediğiniz vakitte nasip etsin bi evlat daha..
tarafından
Amin kuzumm
0 oy
(8,590 puan) tarafından
2 yaş küçük canm kendi haline oynar ancak
tarafından
Aynen canim saol
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Benim kiza gelen oluyo onlarla da benim kiz oynamiyo kuzum ha oynasa da isremem. 

Buyuk cocujlar kosuyo ediyo hi kac senk geldim benim kizi itiyodu kizdim cocuga yapma diye annesine sikayet etcektim annesi geldi vs ... 

Hani onlarin oyunu da oyun olmuyo ki . Zaten dibinden ayrilmam hep gozetirim ama daha küçükler yalnız oynaması daha guzel sen kos onunka sen oyna 4-5 yasinsan sobra da cevre edinmeye baslar zaten :)
0 oy
tarafından
Kizzzz bunlar iyi günlerim şuan daha küçük o biraz zaman geçsin bir arkadaş edinsin eve girmek istemeyecek dışarda oynamaktan normall cancağızım :)
0 oy
(1,122 puan) tarafından
2 yaş küçük bir yaş cnm ondn almyolardr 

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 919 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 362 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ikbal (50,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.