+1 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşiminin iş yeri çarşı içinde hemen karşısında bijuteri dükkanı var hava kötü işleri çok yoğun değil boş boş oturuyor ben de kızımla havalardan dolayı çok dışarı çıkıp gezemiyorum kızım 10 aylık neyse dedim ki müsait olduğunda karşı bijuteri dükkanından masala lastik ve çıt çıt  tokalardan alır mısın oraya gidince görüntülü ara beraber beğenelim dedim nazlana nazlana bir sürü bahane buldu sonra da dükkana gitmiş beni aradı o sırada İnternet çekmiyor diye on kere bağlantı gitti eline geçeni rengine süslerine bakmadan almış 3 5 tane sadece görüntü donarken bulanık gördüm yani kapandı arıyorum normalden açmıyor sonra açtı keşke bir rengine falan baksaydın ya da fotograf atsaydın kırmızı krem renklerde istiyordum telefon çekmiyor diye bağırıp çağırdı aldım işte ben deyip kestirip attı her konuda böyle dışarı çok zor çıktığımı biliyor ondan rica ettiğim ne varsa hep burnumdan getirerek yapıyor insanın gönlünü kırıp hiçbirşeyin değerini bırakmıyor sırf almış olmak için burnumdan getirerek aldı ben öyle söyleyince de uzatıp durma aldım işte iade edecem deyip konuyu kapat dedi bu sadece bir örnek her konuda böyle ufacık birşey dahi istesem pişman ediyor ailesiyle ilgili birşey olsa her şartta yapar gık demez deli oluyorum ya hiç anlayış yok değer zaten vermiyor sizin eşlerinizde böyle pişman eder mi erkeklerin hepsimi böyle acaba? 

22 Cevaplar

0 oy
(5,301 puan) tarafından
Valla hakkını yemeyeyim gıkını çıkarmaz sağolsun
(419 puan) tarafından
İnsanı birşey dediğine pişman ediyor lanet olsun yapma diyorum en sonunda çok şanslısın o zaman canım
(5,301 puan) tarafından
Valla Allah başımdan eksik etmesin hiç of  duymadım. Sende bişey isteme kendin yap. Bunlara minnet ettikçe bir tarafları kalkıyor. Benimkide ilk evlendiğimiz zaman öyleydi ağzına ettikten sonra düzeldi :D her zaman söylerim s.çanın yeri var
(419 puan) tarafından
O kadar haklısın ki rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah bizimki de umarım düzelir :)
-Reklam-
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Herkesin kocası farklı canim şimdi derler asla benimki yapamaz edemezzz belki sınırlı anina denk gelmiştir başka sorunun yoksa bunu takma derimm havalar ısınıyor kendin çıkar istediğin rengi alirsinnn☺️❤️☺️
(419 puan) tarafından
Kendi işimi kendim yaparım kuzum normalde ona fırsat vermem de ince lastikler saçını acıtıyor bağlamayıncada gözlerine giriyor Bi rica ediyim zaten işi sakin hemen iki adım atıp giricek yani tek bu konu değil her konuda böyle herşey kocaman olay oluyor benimle ilgili olunca resmen batıyor adama
(15,869 puan) tarafından
O zaman bişey diyemem canim Rabbimmm kolaylık versin güzelce konuş anlar inşallah seni
0 oy
tarafından
Valla canım genelde erkeklerin bir kısmı istenilen şeyleri doğru almaz. Benim eşimde hiç sevmez öyle şeyi. Ne alınacaksa ayrıntısına kadar yazar veya resmini atarım yoksa asla anlamaz. Düz mantık kendisi aynı isimde deterjan alır ama içeriğine asla bakmaz ve hep yanlış alır. Sende huyunu biliyorsun istediğin şeyin net fotosunu at Garanti olsun böyle de tadiniz kaçmasın. ☺️
(419 puan) tarafından
O dükkandaki modelleri bilsem öyle yapıcaktım kuzum da ben de zaten rica ettim gidince görüntülü ara da Bi bakıyım diye yok görüntülü aranıp tokamı alınır yok net çekiyo yok şu yok bu pişman etti sonu kavga işte erkekler dümdüz ya dediğin gibi en ince ayrıntısını bile yazsan fotograf atsan kafasına göre sırf almış olmak için alıp geliyorlar nasıl Bi hayat felsefesi anlamıyorum yani
0 oy
tarafından
Erkeklerin hepsi bir değil 
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Benimkininde senin eşin gibi huyları var, ama yinede en güzeli hangisiyse onu almaya çalışır kuzum, yada ben evden çıkmadan tarif ederim rengini herşeyini oda öyle alır
(419 puan) tarafından
Oda diyor ben kızıma göre aldım sanane diye de ben de kıyafetlerine uysun diye renk söylemiştim ama kendinin yaptığını kimse yapmıyor vallahi kendim yapsam daha az yorulurdum tarifte ettim benzer fotolarda attım da o dükkandaki modelleri bilmediğim için görüntülü ara demiştim hevesimi kaçırdı yine :/
0 oy
tarafından
Kız amannn boşver sende net çekmeyince bende sinir oluyorum :D on kere gitti diyorsun sinir olmustur. Diğer konuları bilemem ama  Alt tarafı toka birbirnizi kırdığınıza degmez. Ayrıca kızın çokta küçük değil sende çok çarşıya hava iyi olduğunda gönlünce gez , dolas .
(419 puan) tarafından
Öyle yapacam kuzum valla kendi yaptığımın yerini hiçbirşey tutmuyor hava da maşallah Bi yüzü gülmedi çarşıya Bayaa uzak kaldığım semt oyüzden zor oluyor bu havada çıkmak boş boş oturuyor altı üstü beş dk uğraşacak ne kadar üşengeç yaa
0 oy
tarafından
Kardan yollar kapalı değilse ya da bebek hasta değilse dışarı çıkmamanız için bir sebep yok bence. Kendinizi eve kapatmasanız bu sıkıntıyı yaşamazsınız. Ben de yeri gelir eşime ev alışverişini yaptırırım ama gık demez doğrusu. 
(419 puan) tarafından
Hava kötü canım kaldığım semt Bayaa uzak çarşıya ve hamileyim zor oluyor oyüzden rica ettim iki adımlık yere gidip gelecek neyse artık kendim yaparım
0 oy
(302 puan) tarafından
Genelleme yapmak yanlış olur canm hepsi öyle değildir.  Kişiden kişiye yetişme tarzına huyuna suyuna göre değişir. 

Sende onu umursama takma kafana este olsa çok tepene cikarmayacaksin herkese hakettiği gibi 
(419 puan) tarafından
Aynen öyle canım zaten daha da uzatmadım hava düzelsin kızımla gidip alıcam kendi işimi kendim yaparım normalde de işte arada sırada bir ricada da bulunamıcaksak yani...
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Suç snde o snn ağzına sıçmadn snn onun ağzına sç biraz rolleri değiştir
(419 puan) tarafından
Bundan sonra burnumdan getirmesine izin vericem zaten her zaman aynı şeyi yapıyor lanet olsun yapma dedirtmek işine geliyor
(7,793 puan) tarafından
Bn snn yernde olsaydım parasını çatır çatr yerdm taksiyle gider gelirdm kendm alırdm
(419 puan) tarafından
Hava güzel olsa çıkcam da hava kötü kızım yeni iyileşti Bi yandan hamileyim yani zor maalesef
0 oy
(303 puan) tarafından
Baştan sona kadar benim evlilik.

Ailesine gıkı çıkmaz ben birşey isteyince bahaneler bahaneler. Artık iyi olmayı bıraktım ben bana davrandığı gibi davranıyorum. İşe yarıyor gibi.
(419 puan) tarafından
Benide zorluyor işte annesi ameliyat olucak dizilerinden yarın kızları var onlar yanında kalması gerekirken ben hamileyim küçük kızım var sadece pazar günü çalışmıyor o günde gidip hastanede kalıcak mış bana hiç danışmıyor bile annesinden öğreniyorum her işi böyle başına buyruk insanı sinir ediyor
(303 puan) tarafından
Evet evet öyle insanlarla ömür de geçmiyor ben boşanmayı düşünüyorum böyle devam ederse
(419 puan) tarafından
Biz o yola girdik ama çocuk olunca çok zorluklar çektim tekrar bir araya geldik Allah senin de yardımcın olsun kuzum ama boşanma konusu gerçekten çok çok ince Bi konu iyi düşün oyüzden
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Canım erkekler ne anlar tokadan filan benimkine desem o da kafasına göre alır gelirdi bu çok çok küçük bir mesela tartışma konusu bile olmaz bence. 5 yaşında oğlum var onla bile bir kere takı bakmaya gittim biraz bak bak beğenmedim bana diyor ki anne hadi al da gidelim 1 saattir bakıyorsun hiç bişey almıyorsun  dogalarinda var heralde
(419 puan) tarafından
:))) maşallah Allah bağışlasın yerim onu tatlı bıdık erkekler gerçekten dümdüzler ya bazen çekilmez oluyor bu durum tek başına herşeyi düşünmek zorunda kalınca yoruluyorsun birde benim kızım minik ben hamileyim yani biraz destek olsa ölecek sanki
(3,127 puan) tarafından
Öyle valla ama bizim gibi olmalarını bekleyenim canım biz herşeyi hep ayrıntılarıyla düşünüyoruz onlar farklı bazen eşime bişey diyorum valla söylediğim şeyle alakasız bişey alıp geliyor bı de bunu istemedin mi diyor krize giriyorum :)))
(419 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım çok farklı Bi düşünce yapıları var dümdüzler :))
0 oy
tarafından
Açıkçası ben eşime toka alirmisin demem yan dükkan olsa bile. Öyle seylerden anlamaz erkekler. Ufacik sey de sinirlenirler uğraşmak istemezler.  internetten siparis verdim coklu paket walla daha iyi oluyo. 
(419 puan) tarafından
Bende bir daha etmem ilk ve son oldu canım sadece bu konu değil bir ekmek istesemde böyle burnumdan getirir her konuda böyle işte yoruyor insanı
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Al karşına konuş bu konuyu canım dolma
(4,962 puan) tarafından
Ozman rica etme direk al de canim totu kalkms
(419 puan) tarafından
Aynen öyle kırmadan gönüllü yapsın istiyorum oyüzden herşeyi ricayla isterim emrivaki asla yapmam ama böyle de ben zarar görüyorum anladığım kadarıyla artık
(4,962 puan) tarafından
Bu alincak eve de rica etme böyle dene bide
(419 puan) tarafından
Öyle yapacam bundan sonra kuzum ricadan anlamıyor artık
(4,962 puan) tarafından
Bazen böyle olmak gerekiyo işte keşke tatlı dilden anlasalar
0 oy
(842 puan) tarafından
Şükür ki eşim öyle değil. İstediğin bişey varsa söyle alıyım der kıymet biliyor. Sende eşine onun anladığı dilden konuş. En sinir olduğum şey onlar anne babasıysa sende eşisin. İstediklerini yapmak mecburiyetinde sinir oluyorum böylelerine
(419 puan) tarafından
Ben de bu yüzden kızıyorum onlar ailen biz neyiz neden bize gelince herşey sorun diye konuyu bir şekilde yine kendini haklı çıkarıp kavgayı büyütüyor kavga etmekten nefret ettiğim için ben de sen haklısın deyip susuyorum yoksa günlerce sürdürür
(842 puan) tarafından
Bu adamla Allah yardımcın olsun ne diyim ki hiç üzülmene  bile değmez
(419 puan) tarafından
Kuzum herşeye kendim koşmaktan bazen çok yoruluyorum kızım küçük hamileyim kalbini kırmadan ricada bulunarak isterim isteyeceklerimi ama bazen çileden çıkıyorum özellikle böyle yaptığında
0 oy
(28,784 puan) tarafından

Konuşmayı dene huyu kötü öyle ya 

(419 puan) tarafından
Her konuda böyle her defasında konuşuyoruz ama değişmiyor maalesef ve hep kendini haklı çıkarıyor ben de kavga etmekten nefret ediyorum sen haklısın deyip konuyu kapatmasam günlerce uzar gider ekmek bile almak ölüm geliyo adama
(28,784 puan) tarafından
Degisk ya zor gerçekten
(419 puan) tarafından
Aynen öyle annesi birşey istesin her işi bırakır koşarak gider fizana sorgu sual sormaz bize geldimi adam sanki ele yapar gibi burnundan getiriyor Allah büyük
(28,784 puan) tarafından
Aynn cnm düzelir insAllah
0 oy
tarafından
Bana resmini atar ben seçerim veya kayınvalideme kardeşime bırakır birlikte gideriz almaya kızı olunca konu alan su durur her istediğimi alır ona hiç de laf etmez başka istediğin varsa al der hep 
(419 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından
Benim eşim beni çok sever iyide anlaşırız ama alışveriş işini yapmaz. Ailesinede karşı böyle annesi alıştırmamış eve asla ekmek dahi almaz bütün alışverişi iki çocukla ben yaparım. Beklenti içinde olmayı bırakınca aramızdaki sorunlarda çözüldü diyebilirim. 10 yıllık evliyiz çöp atmaya daha yeni başladı sen düşün yani 
(419 puan) tarafından
Maşallah kuzum sen çok sabırlıymışsın aslında ben de bugüne kadar herşeye kendim koştum alışverişide kendim yapıyordum ama kızım küçük evi yeni taşıdık merkeze uzak bir de hamileyim yani arada sırada ufak şeyler de rica etmeyim mi diyorum bu halde bari anlayış göster normal zamanda zaten her işe kendim koşarım o sadece işe gidip gelir o kadar yani değişik geliyor ya neden bütün yük kadına diyorum bazen
tarafından
Valla bende hep diyorum. Ben çok mu değersizim milletin kocası işten gelip her işe koşuyo diye. Allah senden razı olsun beni üzmüyosun diyo yada olay tartışmaya dönüyo. 10 yıl oldu baktım hiç bişey değişmiyo ikide çocuk var boşverdim herşeyi.
(419 puan) tarafından
İnsanı herşeyde soğutunca amaçlarına ulaşıyorlar sonra da bu halinden şikayet ediyorlar çok garipler Allah hepsine akıl fikir versin kadınların yardımcısı olsun rabbim
0 oy
tarafından
Kiminin ekmeği yok kiminin pirlantasi küçük kiz sende dert arama yaaa almis iste adam nedir yani bi toka gider yine alirsin sende eee benim esim almaya yapmaya calisir ben biraz Ayrintilarda boğuldugum icin biliyooo
(419 puan) tarafından
Kuzum toka sadece örnek dedimya her konuda öyle ekmek dahisoeun oluyor aldırana kadar beni delirtiyor ekmek kendi yicek halbuki ben tüketmiyorum bile herşeyi böyle burnumdan getirerek yapıyor ekmeğide ona düşürmem aslında ama hamileyim bir de kızım var 10 aylık her işe kendim konuşuyorum kırk yılda birde dediğimi yapmıcaksa ne anladım ben yani ailesi birley istesin o an sorgu sual sormadan koşarak gider bize gelince böyle oluyor canımı sıkan bu
tarafından
Yani anlat konus anlar inşallah
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Böyle postlara cok uzülüyorum Allah yardimcin olsun kocan bir anda değişiversin zor durum.Ama burda kocam boyle değil,her dediğimi yapar şoyle böyle diyecekler ve daha cok üzüleceksin 
(419 puan) tarafından
Öyle oluyor canım ama kendi derdime yanıyorum Allah onların huzurunu daim etsin ben sadece çok yoruluyorum canımı sıkan ailesine koşan adam bize el gibi üzülüyorum işte
(1,944 puan) tarafından
Dogrudur canim haklisin uzülmekte ama bazı insanlarda acimasız ve düşüncesiz olabiliyor.Kiymetinizi en kisa zamanda anlar insallah bana göre iki kisi evlendiginde merkezde kendi cekirdek ailesi olmali iki tarafında ailesi ikinci plan kalmali ama iste bunu anlamakta sıkıntısı var eşinin
(419 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben kendi ailemle bile ayda yılda bir görüşürüm herkesin yeri yurdu evi düzeni var diye ama onun annesi burnunu bizim evden çıkarmıyor yanımızda olmasa uzaktan bozuyor eşimde hep aynı şeyi yapıp buna izin veriyor bildiği halde herşeyi Allah akıl fikir versin insan ilk sıraya ailem diye evlendiği insanı koymayacaksa ev kurmamalı gerçekten insanların hayatlarınıda böyle yakıyorlar
(1,944 puan) tarafından
Insanoğlu kendini bir sekilde belli eder hiç mi fark etmedin sevgililik döneminde.Surda öyle kaynanalar okuyorum ki amaçları ne oğullarını boşatmak mi torunlarini annesiz babasiz mi büyütmek anlamıyorum.Buyüksun büyüklüğunu yapa iste birak cocuklarin iyi olsun dert mi arıyorsun kendine.
(419 puan) tarafından
Sevgililik döneminde asla böyle değildi annesi evlenmememiz için herşeyi yaptı aileside aynı şekilde ama ben asla onlara bu şekilde karşılık vermedim eşim inat etti evlendik sonra da yakamızı bırakmadılar ama eşim annesinin dolduruşuyla bazen bana çok yükleniyor kadın yoksa bile aramızda böyle olacağını bilmiyordum evliliğimi mahvettiler
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Benimki ben görüntülü ara bakayım demeden kendi arar gösterir hangisini alayım diye hiç kendi başına hareket etmez hakkını yemeyeyim yani.
(419 puan) tarafından
Maşallah canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 455 göst.
0 oy
4 cevap 349 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 599 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy