Canım çok yanlış yere gidiyor sorun . Videoyu atayım izle hocanın ne demek istediğini ... Hatta başa tuttur herkes görsün izlesin
Namaz dînîn diregidir .İlk sorgulanacagimiz sey namazdir kuzu.Yani dinin diregini yerine getirmezsen bazi seyler hep biraz eksik olur . Komsun aradi ve "gelsene kahve icelim "dedi .hazirlandin kosa kosa gittin Arkadasin bir hediye aldi ya da geldi ve sana bir konuda yardimci oldu .Sen onu tesekkurlere bogdun hatta sen de onun icin bir seyler yapmak icin cabaladin belki de. Seni gunde 5 kez huzuruna cagiran bir Rabbin var .5 kez gel diyor.Sabah cagiriyor gitmiyorsun , oglen cagiriyor , ikindi ... Ufacik bir hediye veren arkadasini tesekkurlere bogarken , aradigi an plan yapip giderken Sana saglik , huzur , evlat , nefes ve sayisiz nimet veren Rabbin seni cagiriyor ama gitmiyorsun .ama o yine de Hep bekliyor . Kabul olmaz diyemem her seyin sevabi ayridir ama şöyle bir dusununce ne kadar uzucu demi?
31 haftalik hamileyim diye bazen tutup bazen tutamıyorum orucu geçen sene ramazanlikta namaz kiliyodum kuran okuyordum tesbihat yapıyordum evde de olsa teravih olsun teheccüd olsun hepsini kilardim bu sene hiçbişey yapmıyorum bomboş geciyo bu ay hatta bi kaç ayim böyle çok kötü hissediyorum ama ilk adımımı atamıyorum
1,490,160 soru
24,354,160 cevap
346,644 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın