0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bildiginiz uygun fiyatli kiralik daire varmi  sahipimden letgodan falan bakiyoru. Ama fiyatlar cok yuksek bizim ev gunes gormuyor tasinmak istiyirum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çorlu dan sağlık mahallesinden baksana canım 
tarafından
Ayneen hep geri taraflarda var sanırım ama güzel daireler var orada çorludan iyidir :)
Ben çorludayim ama çok uyguna oturuyorum ınslalaj 1 ay sonra zam zamanı gelicek yapmaz fazla yapamaz fazla zaten de eşim de emlakçı kuralı biliyor ama korkuyorum ben gene tabi abjdkfkgogogk 2 3 bine daireler var çorluda zor bulmak uyguna artık Çorlu da
(13,316 puan) tarafından
İnşallah yapmaz ama Çorlu mahalleye göre her zaman iyidir bak sırf mahallede büyümesin dere kenarında diye oğlan kendi evimi kapadım taşındım ister hürriyet ister sağlık ister yeşiltepede olsun dere zehirliyor insanı. Bazen insan parayı geçiyor sağlık olsun diye. Şuan 2.5 kiram mesela.
tarafından
Ooo çokmus sırf dere yüzünden mı taşınıyorsun? Nusrattiye mahallesi ucuz çorluda
(13,316 puan) tarafından
Evet valla en çok bu yüzden okulu VS hepsi dahil geleceği için. Emlakta evimiz var oraya bile taşınmadık
tarafından
Kız oraya niye tajsnmadiniz çok güzel oralar ver ben oturayım bende nusrattiye mahallesindeyim evim güzel kiram da çok uygun inşallah 1 ay sonra zam zamanı gelicek fazla  yapmaz..
Hahahhahahah
Bende bu mahalle okul zamanlarında hatta şuan bile oturma istemiyorum ama evim çok güzel anneme aşırı yakınım nasıl yaparım bilmiyorum buraya geldiğimden belli buralarda oturdum en kötü yerdede oturdum iyi yerdede .. şimdi guzellesicek buralar inşallah yol falan hatta kore mahallesinin orada ot9gar yapıldı burada gecicekmis yolları falan bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çerkezköy istasyon mahallesinden bakabilirsin canım orda uygun
0 oy
(940 puan) tarafından
Daha öncesinde haberim olaydı yani yazmış bende denk gelmiş olaydım bizim daire boştu 2+1 camı pazar ve okula yakın market üstü babam 1000 tl ye verdi iki genç kişiye 
tarafından
Yeri nerdeydi cnm
(940 puan) tarafından
Kızılpınar
(5,892 puan) tarafından
Nehir başka bldgnz daire varmı bzde arıyoruz da
(940 puan) tarafından
Valla cano Bilmiyrm ben atasehirdeyim epeydir de gitmiyrm amca oğlu emlakçı ama aramız yok yoksa sorardım yine de sorar tanislarima varsa bilgilendiriirm
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Kızılpınar mahallesinden bak canım Çerkezköy 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.