0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sab simplex gaz ilacı kullanıyorum eczaneden aldık direk günde 3 kere 15 damla yazmış kadın ilk sonra eşim fazlai bir şey olmaz mi diyince günde 3 kere 4 damla yazmış ne kadar vermeliyim birde saati saatine mi vermem lazım bazen o saatlerde uyuyor oluyor çünkü nasıl düzenli kullanicam ? Bu arada bebeğim 70 günlük.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gaz ve bağırsak duzenleyici ilaçlarını saatinde vermezsen fayda göremezsin demişti doktorumuz canm
tarafından
Mesela dörtte verdim ama o saatte bazen uyuyor bazen uyanık oluyor nasıl olucak ki o icirmeye kalksam uyurken bu sefer uyanınca kiyamet koparıyor ne yazikki asla uyumaz geri :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
gaz ilacını saati saatine kullanmadım. ilk dönem günde 3 sefer veriyordum 10 15 damla şeklinde. şimdi büyüdü gaz sıkıntısı olunca veriyorum. antibiyotik gibi saatli değil yani.
tarafından
Saati saatine kullanmayınca etkisini görmezsin diyorlar siz gördünüz mü etkisini ?
tarafından
gördüm bigaia bağırsak düzenleyici evet onu saati saatine verdim. ama gaz ilacını sabah öğle akşam şeklinde verdim. şuanda da gazı varsa veriyorum 1 saat içinde en geç rahatlatıyor.
tarafından
Anladım canım gaz ilacını tek kullanmak işe yaramıyor galiba bide bağırsak düzenleyici alayım ben o zmn biogaia çok iyi diyorlardı bakayım bi ona
tarafından
evet genelde bigaia ve gaz damlasını beraber veriyor doktorlar. şifa olsun bebeğine.
tarafından
Amin insaAllah cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asra (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
0 oy
10 cevap 292 göst.
28 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,585 puan) tarafından soruldu

404,401 soru

12,114,896 cevap

36,454 kullanıcı

...