0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (234 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar bende bi sorun var, tam ifade edemiyorum ettiklerim de anlamiyor ama belki siz çevrenizde duymuşsunuzdur benzer bir şey diye sormak istedim ifade edebildiğim kadar çünkü artık çok zorlanıyorum. 

Sağ üst bacakta belli bir noktaya feci bir ağrı giriyor. Boyle sanki bıçak sapliyolar ciddi anlamda. O an oraya direkt vurmak cidden bıçağı alıp saplamak istiyorsun oyle bir ağrı. Ama bu ağrı surekli değil, girip çıkıyor ve 1 dakika falan sonra yeniden giriyor. Yani biraz daha aralıklı zonklama gibi düşünün. Ya da biri az bekleyip durup durup bıçak sapliyor gibi. Bu agri giren nokta bu süreç bitene kadar aynı nokta, ama her seferinde farklı nokta olabiliyor. Değişmeyen tek şey sağ üst bacak olması. Bu bende birkaç yıldır var galiba ama gittikçe dayanılmaz bi agri olmaya başladı oyle ki uykumdan bu ağrıyla uyaniyorum hamilelik agrilari yeterince zor değilmiş gibi :( şimdi de oluyor mesela uykulaar haram olduuu

Boyle bir şey yaşayan ya da duyan bir şey var mı? Bu ne olabilir? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamıleyken doktora gidilmez dıye bır kural mı var canım gıt bacak bu yanı krem olur egzarsız olur ne oldugu anlasılır yanı burda bırısı şöyledir böyledir dese sana ne kazandıracak 
(234 puan) tarafından
Canim ne olacağını biliyorum ben film çekelim aa hamileyken olmaz şimdilik görmeden bir şey yapamam vs. 37. Haftamdayim zaten doğuma kalmış 1 hafta. Alerjik astimdan hastanede yattım ölecektim hepsi hamilelik sonrasına kaldi. Komple mr çektiren bari.

Ne kazandıracak en azından bilgi sahibi biri varsa bilgi edinmiş olacam zsten buranın amaç o?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacım doktora git niye gitmeyeceksin röntgen bana 33haftamda çektiler karnıma kurşun koyup çektiler. Zaten gelmişsin son haftalara röntgen gelişim aşamasında olan bebekler için etkisi anormal olabilir. Şuan senin bebeğin doğduğunda nasıl ki röntgen çekilebilirse karnında da çekilebilir git yani doktora 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
1 Kaç yıl önce benmkinde de igne batması oluyordu canm bacaklarda acaba sennkide o skeilde mi bilemedim ama doktor sinir sıkısmaisndan şüphelendi neyse kan emg emar hepsini çekti bisey çıkmadı bana yürümeyi ve bol bol su içmeyi tavsiye etti valla hala da arada oluyo 
(234 puan) tarafından
İğne batması tek noktada miydi canim
(2,061 puan) tarafından
Yok canm farklı noktalarda oluyo halada olur arada takmıyorum napiyim
0 oy
tarafından
Git tabi dediğin şey magnezyum eksikliği gebeliğe bağlı bunu yaşıyorsun bende bel kismimda yaşamıştım bunu Bi toz magnezyum la geçti. Hamileyken neden hastaneye gitmiyorsun Bi yaşıma daha girdim burda her gün başka şey duyuyoruz 
(234 puan) tarafından
Ben bunu 1 2 senedir yaşıyorum yazdim gebeliğe bagli olamaz yani.

Hastaneye gitmiyorum değil ben 2 aylık hamileyken hastanede yattım 1 hafta. Gidicem mr çekilecek zaten.

2 kutu magnosit de kullandım hamilelik boyunca
0 oy
(589 puan) tarafından
Magnezyum için günde bir soda için geçer. Benimde öyle ben magosit içiyorum iyi geliyor 
(234 puan) tarafından
2 kutu magnosit bitti yeni
(589 puan) tarafından
Sizin farklı durum ozaman çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Gebelikten önce de yaşıyormussunuz keşke o zaman gidip ne var ne yok ogrenseymissiniz
(234 puan) tarafından
Allaahım ya ne zaman bir şey sorsam sonradan bir ton sey açıklamam gerekiyor. Gitmemişim iste varmış sebebi buraya hayatimi mi dökeyim ya da her şeyi en ince ayrıntısına kadar Bilale anlatır gibi mi yazayım? Cok keşke istiyosan keşke herkes soruya odaklanıp bilgi sahibi olduğu konularda yorum yapsa her şeye yorum yapmak zorunda hissetmese kendini. Sabah sabah şaka mısınız ya zaten bi Ton agri çekiyorum mr çekilmeden ön bilgi almaya çalışıyorum Bi umut. Yok niye gitmedin niye gitmiyorsun herkes bi acayip
tarafından
Yani neyiz biz burada kırık cikikci mı ön bilgi ne alacaksınız acaba? herkesin ağrısı farklıdır,belki sizinkinin nedeni başkadır.yok magnezyum dan değil yok ondan değil bundan değil ne bileyim biz neden
0 oy
tarafından
Canım bi defa ben çok korku geçirdim.O zaman öyle oluyordu. Doktor serum yazdı. ondan sonra rahatladım.

Kaynanamda öyle oluyor. Tuz dedi ona da doktor. Ama onda daha çok oynaklarda oluyor.
(234 puan) tarafından
Tuz derken anlamadım canım fazla tuzdan mıymış?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 177 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu

404,305 soru

12,112,129 cevap

36,446 kullanıcı

...