0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ise basladim is yerinde süt sagiyorim ama icmiyormus sagdigimda bosa gidiyo gibi oluyo mesela sabah emzirip biraksam aksam emzirsem gun icinde sagim yapmasam sütumde kesilme olur mu sizce .biberonla ilgili bir sorun degil normalde sivi mamalari iciyor ayni biberonda

5 Cevaplar

0 oy
(1,049 puan) tarafından
Sagdikca sutun artar diye biliyorum
tarafından
Sagiyorm canim gunde 3 defada icmiyormus biberonla bende kahvaltisina filan kattiyorum oyle gidiyoda aksamda hic ayrilmiyo gogsumdem akla takilan gun icinde emmedigi icin sagmasam kesilir mi bilemiyorum
(1,049 puan) tarafından
Kesilor iste sutu 3 saatte bir sagmazssan azaliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani zamanla azalie bebeğin ne kadarlik
tarafından
8.5 aylik canim aksam vakum gibi birakmiyor ama büyük ihtimal biberonda kabul etmiyor sütü
tarafından
Birde goguslerin. Çok şişer ağrır
tarafından
Gunluk 1 defa sagsam o zaman gece mamasina katsam olir muki
tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım vallahi hiç öyle yapmadım emzir olmazsa sabah akşam yapacak başka bişi yok
0 oy
tarafından
Mama içip sagdiginiz sütü icmiyorsa sütun tadı değişiyordur. Buzluğa atmadan önce cizlatma yöntemi vardi sanırım onu araştırabilirsiniz.

Çalışma saatleriniz uzunsa sağmak zorundasınız.
tarafından
Sabah 9 aksam 6 calisiyorim bi arastiraym dediginiz gibi olabilir belkide tadi degisiyordur
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin 
tarafından
8?5 aylık canim
(2,415 puan) tarafından
Daha küçükmüş içmiyorsa bile sütünün devamlılığı için yine de sağ derim ben
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim ablamın kızı da öyleydi 8 aylıktı işe başladığında biberonla kabul etmedi anne sütünü ablam sabah akşam emzirdi tek 20 aylık hala sütü var kesilme yada azalma olmadi
tarafından
Ay çok sevindim bu cevapa 10 kisiye yazdim cevremden olmadi en kötü ihtimal öğlen arasinda sagaym bi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nzl123 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 300 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (337 puan) tarafından soruldu

413,593 soru

12,450,701 cevap