0 oy
1,255 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,499 puan) tarafından

Ay sinir oldum ya çilek aldım tanıdık bı pazarcı abiden abi dedim bak hamileyim duzgunlerinden koy tamam dedi ya bizde kötü mal mı olur bizi hiç mi tanimiyon neyse tezgah kalabalıktı fazla durmadım. Eve geldim çileklerin poşetini bı açtım o kadar kötüler ki bu saate pazar kalsa geri götürürdum valla. Yıkadım kötülerini attım ama çilekler de çok farklı bı tat var. Hani ilaç mı desem hem kötü kokuyo hem tadı farklı. Hormonlu olsa hormonun tadı anlaşılır mı acaba. Adamın koyduğu çileklere bakın haftaya gittiğimde diycem ama böyle böyle çıktı diye bı daha da adamdan alışveriş yapmayı kesicem.

image

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hormondan patlamış bunlar :)
-Reklam-
0 oy
(4,044 puan) tarafından
Protein tozu basmış sprocu gibi bunlar ne gı
tarafından
Ya ahahhahHHH
0 oy
tarafından
Seçmece yokmuydu canım kimseye güven olmuyor
(1,499 puan) tarafından
Yoktu ya keşke almasaydim paraya yazık oldu
0 oy
tarafından
Allah paranın hayrını göstermesin ona
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Bu yine iyi ben aldım hepsi çürüktü bıçakla ayıkladım  resmen çok pahalı ya 
0 oy
tarafından
Bu zamanda gerçek çilek bulamazsın zaten ilaçlı hormonlu hepsi 
0 oy
tarafından
Her zaman pazarcı poşeti verdiği gibi içime bakarım canım sen de öyle yap. Kendi tarafına kötüleri koyuyorlar sonra onları satıyorlar. Mübarek günde helal kazandım diye düşünüyorlar işte. Be de geçenlerde domates aldım öyle 4 5 tane. Zaten domates fiyatı almış başını gidiyor bari düzgün yiyelim. Tam pazardan çıkıyordu domatesler ezik büzük kimisi çürük yeşil gibi kavga etmeye gittim adamla. Hadi yemeklere koysam sorun değil ama yicem ben onu be el insaf. Herkes üç kağıtçı olmuş valla. 
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Hic bi kimseye guven kalmadi herkes boyle yapiyo ozellikle paket olarak satilanlar curukleri ic tarafa koyuyolar markette calistim bi sure boyle satiyolar esimde aldi 2 gun once hemen kuflenmeye baslams bile
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Çilek mevsimi değil daha bunlar hep hormon canım. O koku da hormon oldugu için. Suya bastır beklesin içinde. Saglam yerlerini tüketirsinşz. Pazardan hiç bişi almam ben marketten kendim seçerim zaten herşey ateş pahası onu da çürük veriyorlar. Allah sorsun kimsede Allah korkusu kalmamış. 
0 oy
tarafından
Benim eşimde Pazarcı acaba oda böyle yapıyor mudur diye düşündüm şimdi aksama soracam valla
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Yazık  o parayı  boğazlarından  çoluğunu çocuğunun  boğazından  nasıl  geçiriyorlar  anlamış  değilim  çok  var böyle 
0 oy
tarafından
Pazarin marketten bi farki kalmadi artik. Hep marketten aliyoruz biz
0 oy
(255 puan) tarafından
Ay pazar günü bende aldim oğlumla yiyeyim diye tad desen yoktu bide altakkiler çürüktü :/ çok sinir oldum çöpe gittik yazık ya parama keske pazarda iyce baksaydim benim hatam ama direkt aliverdim 
0 oy
tarafından
Kendin secseydin keşke canım yazık olmuş 
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Sen benim başıma gelene bak bn o olaydan sonra asla güvenmiyorum saticilara ve hep bakarim :D bigun Hava ruzgarliydi en azindan meyve alayim diye indim pazara evime de yakin. Neyse mandalina alcam güzel buldum ince kabuklu falan. Isde abla 5 liralim yapayim mi dedi bnde tmm olsin dedim. Bu arada. Ruzgar bi esti onların çadırları var demirleri nasil sallandi bnde tepeme düşecek diye gözüm o yukarıdaki demirdeydi. O ara bu alttan kötü kalin kabuklu doldurduğu poseti cikarip bnmkiyle degismis eve gelince baktim mandalinalar kötü o zmnn anladim ama nasil sinir olmuştum 
0 oy
(164,229 puan) tarafından
bunu cogu pazarci yapiyo
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Fulll hormon.   
0 oy
tarafından

Desene olan senin Parana oldu ...

Kendi paramızla bille ağız tadı birşey yiyemiyecegiz sanırım...

0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bu yıl ilk bahar soğuk geçti fazla güneş ve ısı görmediği için tatlılaşmamıştır .Altta kalıp ezilmiz gibi dolu yemiş gibi bi hali var gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 781 göst.
0 oy
14 cevap 954 göst.
0 oy
9 cevap 472 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,936 göst.

Kategoriler

1,497,864 soru