Sevgili anneler iyi akşamlar. Benim kızım düzeltilmiş 8 aylık. Prematüre bir bebek. 8 aylık olmamıza rağmen ben yanından ayrıldığım zaman ağlamıyor. Yanına gittiğim zaman anne beni kucağına al bakışı bile yapmıyor. Biberon ile Yanına geldiğim zaman bi heyecan bi mutlu oluyor ellerini acıyor aglamaya başlıyor. Beni al ve besle ağlaması. Babası işten geliyor onun kucağında saatlerce duruyor. 7 kat yabancı biri alsın kızımı kucağına hiç yabancilamiyor. Dakikalarca oyle duruyor. Kızımla gün içerisinde sürekli iletişim halindeyim ona şarkılar söylüyorum onu sürekli kucagimda tutuyorum. Yani mutlu bi bebek aslında bundan keyif alıyor bunu hissediyorum fakat beni kucağına al ağlaması hiç yok. Aramızda bağlanma olmadı mı acaba çok üzülüyorum. Mama ile besleniyor. Arkadaslariminda bebekleri var çocuklar kimsenin kucağında durmuyorlar anneleri hariç. Bunları gördükçe daha da üzülüyorum. Böyle bi durumla karşılaşan yaşayan var mı. Gerçekten moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen yazımı okuyup cevap verir misiniz şimdiden hepinize teşekkür ederim