0 oy
290 göst.
Aile kategorisinde (17,115 puan) tarafından
Telefonlarınızı aradım ulaşamadım diye Çat kapı gelen kaynana sorunu merak ettim ben mi abartıyorum siz olsanız ne yaparsınız ayrı yaşıyoruz eşim ailesine düşkün günde beş on kez konuşulur benim dışımda planlar yapılır size gelelim şunu yapalım size gelelim bunu yapalım diye eşim gelir bazen annemler gelecek bize diye. Direk görüntülü ararlar ota boka ger şeye ararlar yani bugünde aradım ulaşamadım merak ettim diyor sonrasına geldi torununu sevdi bu arada eşim vardiyalı çalışıyor gece yoktu zaten gündüz de işten geldiğinde uyudu yani uyuyacağını biliyorlar ki geldiğinde de mutlaka konuşurlar aramızda mesafe olsun istiyorum kendilerinden anlamıyorlar eşime emrivaki misafirlik istemiyorum dedim kaç kere .eşe kayinvede nasıl bu durumu izah ederim 

5 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Esin anacı olduğu sürece sen bisi yapaman canim 
(17,115 puan) tarafından
Ya anacı olması da sorun değil geldiğinde de her şeyi söyle yap böyle yap diyor ki benim evliliğinde hiç söz hakkı yok düğünüme bile misafir gibi geldiler evi de ben dayadım dösedim bekar evi olarak evlenince de eşim bir valiz kıyafetle benim evime geldi yerleşti sadece yatak odası aldı o kadar şimdi annesi sanki ev onların onlar birlikte yaşıyorken ben gelin geldim gibi davranıyor her işimizin içindeler kaç ay bizde misafir kaldılar canımdan bezdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocan halledıcek sen ne desen kotu olursun 
(17,115 puan) tarafından
Kötü olmakta umurumda değil aslında
0 oy
(7,757 puan) tarafından
Onu senin değil eşinin söylemesi lazım işin zor gibi görünüyor. 
(17,115 puan) tarafından
Çok zor
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Valla cnm şikayet etsen bunda ne var derler. Sen mesafeli ol onlar da yavaş yavaş anlar belli et bazen. 
(17,115 puan) tarafından
Ah keşke ama sorun şu bunlar sözde gidiciler öyle olduğu için idare etmeye çalışıyorum ben idare ettikçe de onlar buna olağanlaştırıyor evliligim sürecinde bir emekleri yok ben onları dört ay misafir ettim bir Allah razı olsun diyen olmadı güç bela evler ayrıldı şimdi de buraya yerleşip birlikte yasamanın planlarını yapıyorlar
(1,685 puan) tarafından
Valla bnmkiler de öyleydi. Faydaları vardı ikna edemem ama. Sürekli dipdibe olmak istiyolardi çok çektim evimde yemek yiyemez oldum. Ama belli ettim yavaş yavaş kırmadan. Şimdi bana sormadan bir sey yapmiyolar
0 oy
(122,909 puan) tarafından
kocanin hakletmesi lazim ana kuzusuyla bas edemezson
(17,115 puan) tarafından
Onca yıldır gurbette olan oğulları bir aile kurunca kıymetli oldu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 115 göst.
28 Eylül 2022 Aile kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu