0 oy
182 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Bugün iftara annemleri çağıracağım inşallah servis tabağında pilav dolma ve baget olucak 1 tane baget azmı olur sizce etli kuru fasulyede yapacağım yada servis tabağına birazda papates mi koysam siz ne dersiniz kaynanamları çağırdığım da aynı menüydü servis tabağı çok büyük olduğu için biraz boş kalmıştı tabak annemlerede 1 tane koyarım dedim ama bilemedim şimdi tabak biraz boş göründü sizce 2 baget mi koysam yoksa yanına patates mi yoksa sadece 1 baget yeterli mi kaynanamlara 1 koydum diye şimdi 2 koysam rahat edemedim annemler herzaman evime gelen insanlar değil bu arada ayda yılda bir 

9 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Bence 1 koy yenilmiyor zaten çeşitte çok mu
tarafından
Pilav etli kuru fasulye dolma salata
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 baget az olur canm
tarafından
Tm canım
0 oy
(4,951 puan) tarafından
1 baget az 2 baget cok olur

Patates koy yanina

Zaten ramazanlikta cok yenilmiyorki kuzu
tarafından
Aynen canım mantıklı
0 oy
(6,538 puan) tarafından
Canim ben pilav kavurma yapmistim tabak benim de gozume bos geldi, kurufasulye yapmistim bi de, kurufasulyeleri kucuk guvec kaplarina koyup az firinladim servis tabagina pilavla birlikte koydum, hem guzel sunum oldu hem de tabak bos kalmadi, diger yemekleride ortaya koydum :) fikir olsun, orta boy tabagin varsa o sekilde sunabilirsin, kase de olur
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Bsgeti patatesli yap bence daha iyi olur bı kaç tane patatesle de dolar tabak
tarafından
1 baget yanına bir kaç patates yeterli demi pilavla dolmada olucak servis tabağında
0 oy
tarafından
kaseye kuru fasulye koy servis tabağına pilav dolma 1 baget koy fasulyeyle beraber olunca doyurucu olur bence 
0 oy
tarafından
1 baget koy patatesini birazcık fazla tut
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Börek olabilir
0 oy
tarafından
Bir baget koyup yanına bir çeşit daha yap

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 600 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selincikkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
6 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 673 göst.
26 Mayıs 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Birmeraklıanneyim (331 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,483,331 soru

24,261,965 cevap

341,558 kullanıcı

...