+2 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kizlar irmik helvasi margarinle mi tereyagiylami daha iyi oluyor bir de 5 kişilik falan güzel bi irmik helvasi tarifi verebilirmisiniz ya çok acil

13 Cevaplar

+1 oy
(2,267 puan) tarafından
Tereyağı agır oluyor margarin daha hafif 
(736 puan) tarafından
Cok teşekkür ederimm
-Reklam-
+1 oy
(2,503 puan) tarafından
Margarin kesinlikle ben tereyağı yiyemiyorum bir kere tatlı tereyağiyla yaptım çöp resmen
(736 puan) tarafından
Bende tereyagiyla olmuyor diye duydum ondan sormak istemistim kimk tereyaglidiyor kimi teraygsiz diyor ne yapacagimi sasirdim:)
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Ben tuzsuz tereyağı ile yapıyor muhteşem oluyor
(736 puan) tarafından
Cok teşekkür ederimm
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Ben tuzsuz tereyağıyla yapıyorum.. Standart 2 bardak irmik 2 bardak su ve 1 bardak şekeri iyice karıştırıyorum irmik ve şam fıstığını kavurup üstüne döküyorum 10a kadar say altını kapat sonrada kapağını kapat bukadar servis ederken içine vanilyalı dondurma mis :) 

(736 puan) tarafından
Cok tesekkur ederimm :)))
(6,075 puan) tarafından
Kız yazdığımı ben anlamadım bebekle kusura bakma ajshsj düzgünce anlatayım en iyisi 2 yemek kaşığı tereyağı 1 kaşık kadarda sıvı yağda önce şam fıstığını kavur sonra irmiğini dök kavur sonrada su ve şekeri kenarda soğukken karışt yavaş yavaş dök üstüne kaşıkla 2 kere çevir 10a kadar say kapat kapağınıda kapat o demlenir
0 oy
tarafından
Margarinle yapiyorum ben daha guzel oluyor hep dw su tarifi yapiyorum sana link atayım

(736 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim bakicam
0 oy
(3,579 puan) tarafından
Ben eve margarin almam kullanmıyorum hiçbişeye o yüzden tereyağı güzel oluyor.sütle yapınca  daha da güzel oluyor bera tatlı dünyasının tarifine bakabilirsin internetten 
(736 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim bakacağım
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ayy canımı çektirdin bende yapım 
(736 puan) tarafından
Kusura bakma canım hakkini helal et aslinda bu tarz şeyleri sorma taraftari degilim canı çeken olur falan diye ama nasil yapacagimi bilemedim
(44,928 puan) tarafından
Kız yok olurmu yaa yapicam çok şükür var malzemem iftardan sonra yapicam inşallah☺️❣️
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ben margarinle yapıyorum malum fiyatlardan dolayı ama tuzsuz tereyağı ile daha lezzetli olacağını düşünüyorum sana ağır gelirse ikisini karıştırabilirsin
0 oy
(1,023 puan) tarafından
B3n margarin ve sıvıyağ karıştırıyorum size tavsiyem her margarin güzel olmuyo sana kullanın mümkünse birde ben suyla sütü yarı yarıya koyuyorum ölçü neyse çok güzel oluyo
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Tereyağ kokuyo ya margarinle yap canim 
0 oy
(122,901 puan) tarafından
margarinle olur  yada sivi yag
0 oy
tarafından
Margarinle çok hoş oluyor
0 oy
(736 puan) tarafından
Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim kizlar dün cevap veremediklerim oldu misafirlerim erken geldiler  o yuzden cok saolun tekrardan 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedeff (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 96 göst.
30 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,208 cevap

36,597 kullanıcı

...