0 oy
293 göst.
Aile kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Kızlar doldum tastim artık eşim işten gelir uyur ardından odasina geçer oyun oynar her akşam yalnızım ailemde uzakta soğuyorum artık defalarca konuştum bırakmıyor oyunu ilgi desen hiç yok böyle evlilik olur mu bana akıl verin

5 Cevaplar

+1 oy
(3 puan) tarafından
Valla benim ki de vurdum duymaz umursamaz beni bende ilgilenmem 3 senelik evliyiz bütün bağları koparmisiz 2 yaşında bir oğlum var 20 haftalık hamileyim bu da erkek 2 oğlum bana yeter koca olsa da olur olmasa da o benim peşimden koşsun ben koşmam valla sende öyle yap 
(1,470 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum da bi saatten sonra bunaliyorum ilgi istiyorum şu an bile ayrı yatıyoruz o derece kötü bıktım sıkıldım iyice
(3 puan) tarafından
Ben de ilgi istediğimde gidip oğluma sarılıp öpüyorum yanıma yanasiyor sana ihtiyacım yok evladım bana yeter diyorum ** gibi arkamdan gelmek zorunda kalıyor
(2,745 puan) tarafından
Üzüldüm lann
(1,470 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun sabır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim esimde papci mi ne oynuyodu ama yataga gelince  ne yapar edr alirdm tlfonu elindn yada  ona biraktrirdim  seninki kndini fazla kaptrmid galiba oyuna
(1,470 puan) tarafından
Yatakta bile sırtını dönüp pubg videosu izliyor bıktım iyice
tarafından
Kötu olmus ya erkekten erkege degisiyor demek biz kusunce bilr arkayi donerz ama ayagimiz birbirine degmedn uyumayiz hic sevmem bide arkasini donup uyuyani bu durumu konusun mu onunla
(1,470 puan) tarafından
Defalarca konuştum o an düzeliyor sonra yine ayni böyle hayat nasil geçer düşünüyorum
(1,470 puan) tarafından
Şükür yok canım kontrol ediyorum devamlı kapı filan dinliyorum
(1,470 puan) tarafından
Onu da denedim defalarca ama umrunda değilim bıktım artık
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Benimkide bazen isten gelir teli eline alır ben surat yaparım bırakır genelde öyleler işten gelince telefon bu seferde
(1,470 puan) tarafından
Benimki daha beter varsa yoksa uyku ve oyun başka hiçbir şey yok
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Bırakana anlayana kadar konuş. Sert çıkarsa ailene aileme söylücem böyle eş baba aile olunmaz de. Bszen güzel güzel tatlı dille konuşursun anlamayabilir adamlar sert çımarsın hiç olmaz bazen . Bazen de duygu sömürüsü yaparak bazende blöf yaparak. Artık eşin hangi dilden anlayacsksa. Allah yardımcın olsun 
(1,470 puan) tarafından
Amin valla çok zor ne hayallerle evlendim resmen hayal kırıklığı oldu
(4,659 puan) tarafından
En kısa zamanda geçer inşallah bu durumu. Allah yardımcın olsun.
(1,470 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım
0 oy
(290 puan) tarafından
Benim eşimde öle malsef canım gelır yemek yer hemen odaya gecer papçi oynama eskidende öeludi ama son 1 senedır bagımlısı olmuş resmen bende kızıyorum ama kafasının sadece oyun oynarken dagıldgını soyluyo
(1,470 puan) tarafından
Nasil dayanıyorsun canım ya çok zor insan sinirleniyor
(290 puan) tarafından
Cok zor gerckten 3 yasında kızım var baba baba dıye pesınde azcık onla oynar tekrar hop odaya gıder bizim laesef bazı sıkıntılarımız var hem maddi hem manevı esimde kafasını dagıtmak için oyuna sardı malesef
(1,470 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun çok zor
(290 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım benim sende cok takılma dicemde malesef öle olmuyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 452 göst.
2 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
16 Haziran 2023 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy