0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Her defasında boğazına aldırıyor öksürüyor nefessiz kalıyor dayanamıyorum kucağımda nefes alamıyor ben sadece sırtına vurabiliyorum çok kötü oluyorum emzirmeden önce sıkmaya calisiyorum sütümü biraz tazyikli geliyor galiba ne yapicam başka yaşayan var mı şu an bile ağlıyorum biraz önce bişey yapamadım nefes alamadı 

13 Cevaplar

+2 oy
(7,752 puan) tarafından
Göğsünü iki parmağının arasına alıp öyle emzir canım sütün akışı yavaşlar bu şekilde. 
-Reklam-
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Bilgim yok kuzum ama korkma rabbim korur onları 
0 oy
tarafından
Oğlum 6 aylık haka aynı durum göğsünün üstünden parmağınla bastır yavaş gelsin veya önce biraz sağ
0 oy
(3,577 puan) tarafından
Her emzirmede göğsünü makas gibi yaparak emzir. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benim de öyle olurdu gerçekten korkutucu oluyır ama sen annesin soğuk kanlı olman lazım mutlaka makas işareti yapıp emzir baktın çok sütün geliyor bebek emerken zorlanıyor hemen parmaklarını kapat ki süt yavaşlasın canım korkma 
(849 puan) tarafından
Bir buçuk aylık çok sıklaştı bu durum çok korkuyorum soğukkanlı olamıyorum elim ayağım titriyor valla ama onu deneyeceğim teşekkür ederim
(3,577 puan) tarafından
Yok korkma canım benim de başıma gelmişti ilk korktum ama baktım onun benden başkası derdini anlamaz hemen doğrulttum sen de mutlaka makas yaparak emzir sütün çoktur bebek de küçük ya ağzı yoruluyor hızlı ememiyor ondan oluyor zamanla geçiyor merak etme benim ki 22 aylık oldu bile ama her defasında makas yaparak emzir gece de dahil dediğim gibi bebek baktın çok yoruluyor hemen makas yap süt azalsın dinlensin tekrar emzir ama korkma dediğim gibi sakin olmakta fayda var
0 oy
(50 puan) tarafından
Emzirmeden once birazcik sag benim de taksitli geliyordu 3 aya kadar oyle surer
0 oy
(2,279 puan) tarafından
Canım geriye doğru yatarak emzir bide ucunu sık dik oturduğun zaman akış çok oluyo muş bende yeni öğrendim bunu daha az kaçıyo böyle bide tam tıkanacak gibi olurken hemen iki kaşının ortasını parmağımla ovuyorum kimisi alakası yok diyo ama onuda araştırdım alakası var cidden hemen kendine geliyo aşırı tıkanmadan müdahale ediyorum hemen. Tıkanınca mecbur sırtına vuruyorum 
(4,849 puan) tarafından
Evet bende hep cocuklarıma oyle yaparım solunumu acıyor ve ugrastırmıyor
0 oy
(42 puan) tarafından
Gogus ucunu iki parkmak arasına alıp emzir bide öyle dene. Korkma canım sakinligini koru gerçekten Allah koruyor bebekleri. Tıbben bir acıklaması anlamı yok ama ben cocugu dik tutup kaşlarının ortasından hafif baskıyla yukarı cekince bu sütten sudan bogulma durumunun gectigine inanıyorum. Sırtını ovala dik tut o öksürüp atacaktır. Aglama sen sen cok iyi bir annesin ve bu da geçecek 
0 oy
(373 puan) tarafından

Öyle olduğu zaman ellerini kaşlarının ortasından aşağıdan yukarıya doğru götür geçicek

0 oy
(1,563 puan) tarafından
Göğsünü biraz sağ yada elini c şeklinde yapıp göğsünü tut ucunu
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Manuel bi sagma pompasi al 2 dk fln sag gogusnu sonra makas tutusu yap oyle emzir. 

Biz tam dedgin gibiydik hele bi ara asiriydi az az sagardim oyle emzirirdim aşırı tazyikli kismi gidiyo sagincaakas tutusu da yapinca sorun yoktu cnm
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benimde hep öyle olurdu çok fazla bi sütümde yok ilaç içerken bile oluyordu senin sakin olman lazım sen strese girersrn çocuğunda hisseder 7 buçuk aylık olduk çok şükür ek gıdada bile canı istemezse midesi bulanıyo korkma geçecek kafasısı yüksek tut emzirirken göğüs ucunudaelinle makas gibi tut sağlıkla büyüsünler inşallah 
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Oyle olunca çevir sırtına hafif vur ve burnunu sık cok şey olursa poposunu sıkcaksin
0 oy
(207 puan) tarafından
Göğsünü aşağı eğme daha çok hızlı gelir. Göğsünün başını yukarda tut. Sagabilirsen sağ ilk başta bide

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 463 göst.
30 Ekim 2023 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
4 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayselaras (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.