0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından
Arkadaslar fetal doppler kullaniyormusunuz ?Kullaniyorsaniz hangi markayi tercih ettiniz?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

O ne ki canim :angel:

(205 puan) tarafından
Kalp atisini dinlemek icin
-Reklam-
0 oy
(122,376 puan) tarafından
hoc kullanmadim        
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ne ki o?     
(205 puan) tarafından
Bebegin kalp atisini dinlemek icin
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Tavsiye etmem, kullanması kolay değil, duyamazsın acemilikten ondan sonra kafayı yersin. 
(205 puan) tarafından
Himm anladim tesekkur ederim.. bizim burada saglik ocaklarinda 20. Haftadan sonra gidilebiliyor kalp atisi icin.. hastaneden de randevu bulmak zor belki isime yarar diye dusunmustum
0 oy
tarafından
Çok gereksiz bence
tarafından
Kontrollerde kalp atışı dinleniyor zaten. Evde duyma ihtiyacı hiç hissetmedim. Yerini falan bulamayıp telaşa düşme ihtimali de var. Bınde bı hamile kullanıyodur ama param çok evde ondan da bulunsun diyosaniz bilemicem
(205 puan) tarafından
Doktorum bulundugum ilcede degil saglik ocagida 20. Haftdan sonra duyabiliyorumus ..malzeme eskiymis..daha once bi kaybim oldugu icin acaba faydasi ni gorurmuyum diye dusundum
tarafından
Hmm sen bilirsin canım bı kaybın varsa daha evhamlı olursun bide elinden dusurmezsin bu sefer sesini duydum duymadım telaş edersin. Kaç haftalıkken ki? Bikac hafta kullanırsın belli haftadan sonra zaten hareketlerini hissetmeye baslarsin
(205 puan) tarafından
16. Haftadayiz herkes hissettigini soyluyor ben hissetmiyorum diye evhamlaniyorum ..haklisin o zamnda elimden dusmez
tarafından
İlk defa bebek hareketi hissedeceksen 16 da hissetmemek normal ben ilki de 24 haftalıkken bile bebekmi bağırsak mi ayırt edemiyodum bile. İkincide 18 de falan hissediyodum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kub14 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kub14 (11 puan) tarafından soruldu

403,502 soru

12,088,868 cevap