0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Aç kaldigini düşünüyorum bebeğin 2 aylık uyumuyor uykusuzluğu açlıktan olabilir hangi mamayla destek yapabilirim

14 Cevaplar

0 oy
(1,685 puan) tarafından
Aptamil deneyebilirsin cnm
(1,622 puan) tarafından
Numaralı falan mı oluyor onlar çeşitleri var mı peki
(1,685 puan) tarafından
Tabi cnm 0-6 ay için olanı var ondan al. Başka çeşidi yok diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Açlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Dene istersen ama %99 bi alakası yok. Zamanla düzelir inşallah. 
(1,622 puan) tarafından
Ay artık o kadar yoruldum ki neyden oldugunuz anlamaz oldum
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Hipp organik combiotic   bunu vermişti dr bebegime kolik olmasina rağmen gaz ve kabızlık yapmadı  hala kullanıyorum cok memnunum
0 oy
tarafından
Bez sayısı nasıl? Bebeklerin aç kalıp kalmadığı bez sayısı ve kilo alımından anlaşılır. Benim bebeğimde gündüz uyumaz ağlardı ama çok da süt vardı. Gazdan agliyodu
(1,622 puan) tarafından
En az 5-6 dolu cisli Bez alıyorum 1 günde kilosu da ayına göre fazla dedi ebe
tarafından
Canım o zaman açlıktan aglamiyodur. Mama verip bağırsaklarını iyice bozmuş olursun gazdan agliyodu yada başka bı sıkıntısı vardır. Kilosu bile ondeyse sütün yetiyor da artıyor demek
tarafından
Arkadaşa katılıyorum. Bende mama kullanıyorum ama sütüm az olduğu için. Gazi vardır muhtemelen yazık. Gaz damlası verebilir  ,masaj yapabilir , banyo yaptırıp rahatlamasini sağlayabilirsin. Emerken de arada gazını çıkar. Emzirdiktej sonra da çıkar sırtına pat pat yapıp.
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kusum kendimden pay biçerek söylüyorum sakın yanlış anlama belki yoktur, benim bebegim 3 ay boyunca her gece ağlar uyumazdi ben bütün saatleri görürdüm bende korkardım geceleri oğlumda hep ağlardı, en son gece çığlık atması olunca dedim artık bisey yapmam lazm, bizim burda teyze vardı ona gittik okudu felan dedim ağlarken katılıyor morariyordu bana dedi torunum da öyleydi subyan cikti bi hoca ismi verdi gitmeden aradık bebek adı anne baba adı istedi telden, 5 dakka sonra geri döndü bana çok nazar ve subyan olduğunu söyledi gelirseniz okurum dedi gittik geldik belki inanmazsın ama oğluma duayı takınca gece uykusu başladı gülmelere başladı hamdolsun suan hersey çok iyi 18 aylik, belki seninki de öyledir, anneden geçermiş kızına genelde.
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Aptamil Bebelac
0 oy
tarafından
Aptamil en çok gaz yapan mama canım birde her bebek aynı mamayı sevmiyor buna dikkat et 
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Aptamil.pre anne sutune en yakin olan
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kesinlikle sma optipro
0 oy
(931 puan) tarafından
Sma  kullana bilirsin  1 numara

Ben hem emziriyordum hem mama iciyorlardi yok ne uyku ne birsey açlıktan değil bence 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Biz aptamil kullandık canım onu tavsiye edebilirim 1 numara alicaksin hatta biz sıvı olanı da kullandık o güzel kilo alımı yapıyor ve bebekler çok seviyor o mamaları 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Hipp combiotic. Orgsnik mama
0 oy
tarafından
Ayy benim benehimde 2 aylik bende mama veriyorim gercekten doymuyorlar ben esama yani sma mama veriyorim 1 numara bebegim mama ictiktek sonra doymaya uyumaya  başladı gercekten.. 
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de sebepsiz 3 ay ağladı ama meğer kolikmis yani günde 5-6 cisli bez alıyorsanız ve kilosu yerindeyse mama vermeyin çünkü bu sefer bağırsaklarını rahatsız edip kabiz yapabilirsiniz her ağlaması açlıktan değil emin olun bebek yeni doğmuş dünyaya adapte olmaya çalışıyor kilo ve bez takibi yapın ağlıyor diye mamaya başlanmaz kiiii belki gazı var belki size sarılmaya ihtiyacı var yani onun tek iletişim yolu ağlamak 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 152 göst.
0 oy
8 cevap 131 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (663 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,976 cevap

36,448 kullanıcı

...