0 oy
275 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Bende saçma ama olanlar varmış mesela gül ellersen koklarsan leke olurmuş bebekte zeytin iyip bir yere sürersen leke ciğerde ayni çilekte ayni sizce saçma mi gerçekten olan var mi

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayyy vallahi her şeyi yedim her şeye elledim ama kızımda hiç  bir şey de çıkmadı canım :D

(1,541 puan) tarafından
Annemde diğer lekesi var bir akrabada gül lekesi bende inanmıyorum ama bunlar düşününce fikrim değişiyor
-Reklam-
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Ben hiçbir şeye ellemedim ama kızımda leke vardı geçti şimdi. 
(1,541 puan) tarafından
Gerçekten mi ne lekesi peki
(7,752 puan) tarafından
Burnunun ucunda pembe leke vardı bir de dizinin hemen yanında kalp gibi bir leke vardı.
(1,541 puan) tarafından
gül yada zeytin çilek hangisi iyip sürdünüz yada bunlardan dolayı değil mi
(7,752 puan) tarafından
Hayır canım hiçbir şey sürmedim kendi kendine oldu o yüzden inanmıyorum bence hurafe bunlar.
0 oy
tarafından
Saçma bece hurafe 
(1,541 puan) tarafından
Olanlarda var ama
tarafından
Bilmiyorum ya belkide olacağı varmış oluyor
(1,541 puan) tarafından
Oda doğru
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Hepsini elledim doğradım yedim hiç bi şey olmadı 
0 oy
(2,500 puan) tarafından
Valla benim oğlumun sırtı poposu hep mosmor lekeler var bilmiyorum niye ama zamanla geçiyor dedi doktor.
0 oy
tarafından
Öyle değil o canım misal canın bişey çekti kaynananın evindesin yada bir bahçede meyve koparıp yedin diyelim sahibinden izin almadan bir nevi çalmak gibi sonra elinizle nereye dokunursaniz bebeğiniz doğduktan sonra tam ortasında o leke olurmuş
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(996 puan) tarafından
Benim kızım da yok ama teyzem çilek yerken anlina dokunmuş kızının anlinda çilek lekesi var şimdi tedavi görüyor onun için lekeyi aldırmaya çalışıyolar eşimin yengesi de hamileyken gülu koklayıp dokunup ensesine dokunmus ensesinde gül lekesi var ve güller çıktığı zaman mevsimin de daha çok belirgin oluyor 
(1,541 puan) tarafından
Gerçekten mi
(996 puan) tarafından
Evet gül lekesi olan saçları kapattığı için belli değil ama çilek lekesi çok net belli böyle çilek gibi aynı kız 12 yaşında hala duruyo tedavi görüyor lekeyi aldırmak için dalga geçen çok oluyormuş yazık
(1,541 puan) tarafından
Doğrudur ay Insallah bizde olmaz
(1,541 puan) tarafından
Peki yediği şeyi karnına mi dokunursa olur yoksa kendine mi mesela gözüme dokundum gözünde mi olur
(996 puan) tarafından
Çok kafaya takma bence ya dusunmemen en iyisi bende çok ciğer de doğrqdim çilek de yedim mutlaka boşluğuma gelip dokunuşumdjr Bi yere kızım da maşallah yok hiç bir leke
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Aaa saçma bence 
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Bacım kaynanam kızımın omzunda hemanziyom mu nedir kırmızı bi leke var diye bana sen hamileyken çilek yiyip karnını mı kaşıdın dedi o an öyle haykırarak güldümki kadın mortingen oldu sustu gerçek değil öyle şeyler inanmayın
(1,541 puan) tarafından
Gerçekten mi gül çilek zeytin ciger gibi şeylerde oluyormuş
(5,221 puan) tarafından
Yav hepsinide yedim kokladım bi o var diğerlerinin lekesi neerde ozaman ben onlarıda istiyorum :D şaka şaka onun onla alakası yok canm rahat ol bizim kızdaki 4 5yai civarı geçen bişeymiş bebeklerde olabiliyomuş dr normal dedi
(1,541 puan) tarafından
Geçiyor mu sonra
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Hamilelik boyunca her gün zeytin yiyorum :d ister istemez bir yere sürmüşümdür bence doğru değil  hurafe
(1,541 puan) tarafından
Bende öyle ama bazılarında var
(5,117 puan) tarafından
Bana göre dek gelmiştir canım babannem de yapmış halamda olmuş sanırım. Ama senin derine temas eden şey kaç kat derinin altındaki bebeğe nasıl etki etsin ki bana garip geliyor
0 oy
(534 puan) tarafından
Benim oğlumda var hem alnında hem kafasının arkasında kırmızı leke çilek çok yedim illaki ellemisimdir yüzümü ondan mı bilmem
(1,541 puan) tarafından
Bende çok iyorum ya şekerden dolayı canımda çekiyor zeytinde cigerde gülde yapıyormuş
(1,541 puan) tarafından
Karnına mi sürdün yoksa karnina dokundun
0 oy
(3,577 puan) tarafından
Valla bilmiyorum da oğlumun ayağında leke var 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Hamileyken açmıştım ben buna benzer post

. Denenmiş olanlar çilek ve cigermis. Leke yapan benim kizdada var büyük ihtimalle ben çilek yerken dikkat etmedim bilmiyordm çünkü bir kaç benelk var :)
(1,541 puan) tarafından
Bende çilek iyorum karina mi sürdün yoksa kendine mi
(1,331 puan) tarafından
Bel kısmım çok açılırdı karın da önde orayı cekistirirken elimdeki çilek lekesi değmiş leke var orada.
(1,541 puan) tarafından
Karnına mi dokundun beline mi
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Valla ne yedim ne içtim bilmiyorum ama alnında leke var tam ortasında 
(1,541 puan) tarafından
Peki karnına mi dokundun
(2,924 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
(1,541 puan) tarafından
Yanı karnına mi dokundun yoksa kendi koluna yada alnina falan
0 oy