Canlarim ikinize beraber vermis olayım çocuklarımın biri 23 buçuk biri 8 aylik ve oglum cok hareketli yerinde duramayan bi çocuk ona rağmen dışarıda gezerken cok eğleniyoruz,bigun bile annemlere bırakıp gezmedim sagolsun annem her zaman getir bırak der ama ben onlarsız gezmek istemediğimden dolayi bırakmıyorum,eşim zaten 3 vardiya calisiyo,mesela bu hafta 4 12 calisiyo her akşam çocuklar 8de uyumuş olur isim varsa işimi yaparım yoksa uyurum yada çay yapar dizi izlemeye giderim eşim evde olduğu zaman aynı şekilde yaparız çocuklar uyumuş olur biz çayımızı demler TV izlemeye gideriz yada oturur sohbet ederiz 5 yıldır evliyim hala ilk günkü gibi vakit ayirabiliyoruz birbirimize,ne eşim ilgisini eksik etti nede ben,hem çocuklara hem birbirimize karşı fazlasıyla ilgiliyiz..işten geldiğinde eger çocukların uyku saatine denk gelmediyse maksimum 2 saat çocuklarla oynar bazen bende katılırım bazen oturur izlerim hoşuma gider..burda her zaman şunu rahatlıkla soyleyebiliriyorum eger çocuklarla bi rutin olusturulursa üstesinden gelinemeyecek hic bise yok,bizim günlük herseyimiz sırasıyla olduğu için cocuk bakmakta da zorlanmiyorum gezmekte de zorlanmiyorum eşime vakitte ayirabiliyorum mmesela dün eşim ise gidene kadar gezdik,birazdan çocuklara kahvaltısını yaptırıp yine biyerlere gidicez :)) yarına da iftara misafirim var:))