0 oy
250 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya oğlumu şimdi berbere götürdük kısa kestirdik saçını eve geldim banyo ettirdim ve saçları kısa olduğu için tararken kepek gibi şeyler gördüm. Taradım emin olmak için sanırım konak olmuş yani daha sabaha kadar hiç farketmemistim iki güne bir banyo eder tararim devamlı dışarı falan çıkarken mesela hiç gormuyordum. Derisine baktım konak sanırım ya . Bebekken de vardı ben onu zeytinyağı ile halletmistim . 

Şuan şaşkınım bu yaştaki çocukta konak olur mu ya 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Olur mu dedim ☺️
tarafından
Oluyor bazen son üstten bakıcı ☺️
-Reklam-
0 oy
(122,513 puan) tarafından
ilk aylar oluyo buyukde olmaz
tarafından
Ne o zaman kız bu kafadaki
(122,513 puan) tarafından
sampuandan kepekdir iyi durulatmiyomu
0 oy
(7,615 puan) tarafından
 Benim kızda kepek oldu bir ara konak hiç duymadım
tarafından
Kaç yaşındayken oldu canım kepekmi acaba ya bilemedim sarı sarı taradikca kepek gibi oluo
(7,615 puan) tarafından
2.5 yaşında benimki de   geçen ay oldu
tarafından
Neden oluyor ki kepek şampuan hiç değiştirmedim de
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Ben hiç duymadım ya ama olabiliyo demekki
tarafından
Neden duymadın hiç ilerde Hanife sorar duyayım demedin mi sjsjjs ne şimdi bu çocuğun kafası ya. Tamam artık kafaya takcak bişey çıktı bana
(20,226 puan) tarafından
Aaaay nerden bileydiiim :) sjsjs netten bi baksana kuzum
tarafından
Baktım canım olabilir dio nette 2 buçuk yaşında da diye. Ben gene zeytinyağ sureyim de kafasına geçmezse doktora götürürüm artık
(20,226 puan) tarafından
Aynen cildiyeye götür
0 oy
tarafından
Ben de bugün aynı şeyi yaşadım şaşırdım hAtta ama oğlum 1 yaşında belki normaldir bilemiyorum 
tarafından
Benimki de 2 buçuk ya saç derisinde sarı sarı var hep çok şaşırdım
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Saç derisi kurumuşta olabilir yada şampuan mı alerji yaptı canım büyük çocukta hiç görmemiştim
tarafından
Hep aynı şampuan kullanıyoruz canım hiç değiştirmedim ya inan çok şaşkınım sarı sarı olmuş kafası taradikca kepek gibi cikio ne ki bu acaba
(1,664 puan) tarafından
Mevsimsel de olabilir bir doktora göster istersen
0 oy
tarafından
Bebeklerin vücudu bazen kendi kendine üretebiliyprmuş canım ben de kızımda temizliyorum sonra tekrar çıkıyor şampuan kaynaklı da değil yani selamet kullanıyordum mustelayageçtim yine aynı geçiyor sonra tekrar oluşuyor 
tarafından
Allah Allah konak mi şimdi bu acaba canım sarı sarı taradikca kepek gibi cikio . Şimdi saçları kısa ya derisi net görünüyor
tarafından
Canım eğer biraz kalın bir yapıda ve büyükse konaktır ama saç derisinde bir tabaka yoksa kepeklenmiştir büyük bir ihtimalle
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bana doktor oğlumda 1 yaşına kadar olabilir sonra olmaz demişti ama bilemiyorum 
tarafından
Allah Allah ya ne ki acaba
(1,965 puan) tarafından
Konakta olabilir belki hormondan mi neden bilmiyorum ama bazı şeyler erken bazı şeyler geç olabiliyor. Zeytinyağla yumuşat tara bakalım geçiyor mu temizle eğer tekrar çıkarsa bir doktora danışırsın canım.
0 oy
(6,746 puan) tarafından
Dün bende oğlumun kafasinda konak gördüm kiz hanife temmuzda 3 yasina girecek saclarini kestirdiktn sonra farkettim bende onceden de bakardim ama saclarinin icine hic gormedim neden simdi oldu anlamadim :/
tarafından
Aynı benim gibisin sende bende anlamadım ya :/
0 oy
(1,059 puan) tarafından

O degilde profil fotografihsjsjsjsj :D

tarafından
Beğendin mi aytac :D
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Hanife benimki bebekken vardı bi türlü çıkmadı sarı sarı dimi sac uzadıkça dibinde kalıyormuş bizim uzadı elimi surup mikrop kaptırmak istemedim elletmiyor bebekken oluyor ve kalıyor suan 1.5 yasinda elini surup sakın mikrop kaptirma 
tarafından
Evet kuzum sarı sarı ama yoktu ya bebekken vardı halletmistim hatta hep severken bakardım kafasına yoktu. Bugün gördüm sarı sarı şaşırdım ya ellemedim tarakla taradım nasıl çıkıyor anlatamam.konak mi ki acaba
0 oy
tarafından
kepektir belki o yaşta konak hiç duymadım 
tarafından
Sarı sarı kuzum ya küçükken konak vardı aynen öyle
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Olur alerjisi varsa birseye tekrar ediyor ve sürekli oluyor
tarafından
Alerjisi de yoktu aslında ya çok şaşırdım
(5,234 puan) tarafından
Test yapmak lazım cnm ona
0 oy
tarafından
Canım yağ ile yumuşat yarım saat beklesin sonra yıka tara 

Olmadı tekrar olursa doktora git doktor bana sürekli olan ve tekrarlayan konak alerjik belirti demişti.
tarafından
Haydaaa. Şimdiye kadar alerjisi de yoktu . Bebekken vardı yağlayıp taramistim gene yapayım bari bakalım
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Evet  kuaförüm.:)
tarafından
Haydaa ciddi mi kız

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
26 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hazalgms (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 93 göst.
0 oy
13 cevap 517 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,227 soru

12,109,957 cevap

36,432 kullanıcı

...