0 oy
419 göst.
Aile kategorisinde (1,077 puan) tarafından
2. Çocuğu hiç düşünmeyen biz bu sıra aklımıza gelir oldu. Eşim küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş bu sebeple o benden daha çok istiyor. Kızım 2 yaşında ben erken olduğunu düşünüyorum ama büyüdükçe de rahatlığa alışıp hepten geri cayarım diye düşünüyorum. 2 çocuğu olanlar arada kaç yaş var ve ne gibi artılar eksiler oluyor? 

30 Cevaplar

0 oy
(50,850 puan) tarafından
ikinci cocuk yok ama.ilki tuvaleti ogrenince.uykusu duzene girince olmali
(1,077 puan) tarafından
Genelde böyle cevaplar geliyor canim tuvaleti bende düşünüyorum onu halletmeden çok zorlanırım
-Reklam-
0 oy
(6,681 puan) tarafından
En az 3 olmalı bencw kimi çocuk kardeşi hmn bnmsiyor
(1,077 puan) tarafından
Bizimki kıskanç bir bebek bilemiyorum:/
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Ilk oglumla 2  nin arasinda 22 ay suan 3. Dogdu  2. Oglumla aralarinda 3 bucuk yaş var. Rahatlik açısından hemen olmasi iyi ama 5 yasindaki oğlum yeni dogan karesiyle daha ilgili digeri küçük oldugundan sanirim ister istemez kiskaniyor. Yani aslinda 5 yaş daha iyi. Şöyle bir durumda var büyük oglumla kucugu cok da guzel oyun oynuyorlar arkadas gibiler. Karari sen ver artik :D hangisi aklina yataraa

(1,077 puan) tarafından
Haha canim valla hiç biri yatmıyor ama eşime hak veriyorum o sebeple düşünmeye başladım yoksa ben rahatım açıkçası evlat sevgisi de tattım yeter bana bu :D
(3,952 puan) tarafından
Canim yeter deme çünkü ilerde ona destek olacak bi kardeşe ihtiyaci olacak. Bence tek çocuk olmasin
(1,077 puan) tarafından
Evet işte eşimde öyle söylüyor. Bize bir şey olsa hayata tutunacak kardeşi olsun istiyor
(3,952 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(122,567 puan) tarafından
2 yas var    
(1,077 puan) tarafından
Allah bağışlasın nasil peki yoruyor mu
0 oy
(44,928 puan) tarafından
4 yaş var tavsiye ederim ☺️
(1,077 puan) tarafından
Aldım bu tavsiyeyi :D
0 oy
tarafından

Valla bizde çok kararsız kalmıştık vurduk gol oldu :D kizim bi buçuk yaşında ikinciye hamileyim şuan 7 haftalik yani şöyle düşündüğümüz için yaptık kizim tek başına etrafımızda çocuk yok babamgil evi biraz bize uzak oraya gidip geliyoruz yada bi çocuklu misafir geliyor gittikleri zmaan aşırı derecede üzülüyor bunu farkettik tek oyun oynamaz sürekli peşimde en azından bi kardesi olsa birlikte büyürler zor ama hersey onları düşündüğümüz için arada çok yas farki olsun istemedik bu yüzden onunla zaman geçirir oyunlar oynar biri gittiğinde gözü arkasında kalmaz ne bilim iyi yönlerine var zor yanları da var Mecburuz anneyiz <3

(1,077 puan) tarafından
Bende aynı düşünüyorum ama inanın hiiç gücüm yok herşeyi daha yeni toparladım piskolojik olarak ta çok yıprandım o sebepten şu an hiç cesaret edemiyorum yaş arasına gelince işin aslı 2. Bebek doğuracaksam çok arası olsun istemiyorum
tarafından
Valla benimde oyle hiç gücüm yok toparlandık ama ikinci ne kadar fark olsada yine cokeceksin annelik bu kolay değil
0 oy
(44 puan) tarafından
5 yaşinda oglm var canm 2 hafta sonra da doğumum var bence ideal yaş akli yetiyo akilli bakalm hala sevgiye ihtiyaci var ama kardeşede ihtiyaci var oyun arkadaşi olcak insallah
(1,077 puan) tarafından
Inşallah canim tabiki kardeş çok güzel bir şey, hemde ilk bebek kadar zorlanmazsınız bence çünkü büyük olan onunla ilgilenecektir
(44 puan) tarafından
Aynen canm ilk bebekde bilgisiz anne oluyosun anne olmaya calisiyosun yani bakalm hayirlisi dogdugunda gorcez artik aradaki baglarini
0 oy
(6,399 puan) tarafından
1.5 yas var canm
(1,077 puan) tarafından
Nasil oluyor peki zor oluyordur elbet ama bir arada büyümeleri de güzel bir şey
0 oy
(3,095 puan) tarafından
6 yaş var aralarında ilk doğduğu zaman aşırı kıskançlık vardı şimdi faydası bile oluyor
(1,077 puan) tarafından
YA yaşın önemi yok demekki kimisi erken olmasın kıskanır diyor ama 6 yaşında bile oluyorsa bu olacak kaçış yok demektir :)
0 oy
tarafından
Kızım iki yaşını doldurdugunu gün hamile olduğumu öğrendim şu an 5 aylık bebek doğduğunda kızım 2 yaş 9 aylık olucak inşallah
(1,077 puan) tarafından
Inşallah her şey sizin için çok güzel olur :)

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 592 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 383 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
16 Kasım 2021 Aile kategorisinde Gencanne2018 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 383 göst.
14 Mayıs 2024 Aile kategorisinde hayrullahkubra (611 puan) tarafından soruldu