+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Merhaba yarın 40 gün olucak doğumun olalı sezeryan şeklinde gerçekleşti kanamalarım bitmişti baya öncesinde artk normal akıntı geliyod iki gün öncesinde bi anda kanama başladı yine dünden beri bı fazlalasti parça şeklinde kalıntılar geliyor normall mı bu bana herkes 40 in bitince geciyo kanama demişti benim 40 bitcek kanama başladı tekrardan niye böyle ki sizce yasayan yada tanuk Okan var mı yanlış bir hareket mı yaptım k korkuyorum i

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Normal canım bende de oluyordu ilk doğumum da bazen uzun surebiliyo kalıntılar olabiliyo heleki sen sezwryansin için tam temizlenmemistr ondandır
(134 puan) tarafından
40 gün suruyo dedi etrafındakiler ondan bilemedim bı kokrtum niye öyle oldh diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal canim benimde öyle olmustu
(134 puan) tarafından
Etrafındakler  40. Gunde bitiyo deyince bı korktum da yoğun muydu iki saatte bir oed değiştiriyorm
tarafından
Yok herkesin ki farklı oluyor adet olmuşsundur demişlerdi banada ama ondan sonra 4 -5 ay adet olmadım evet yoğundu benimde
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Adet olmuşsun canım ne güzel işte benim 5 ay oldu hala tık yok şiştim kaldım olamıyorum o daha kötü
(134 puan) tarafından
Adet mu hemen olur mu ki
(4,144 puan) tarafından
Bazısında oluyor canım normal adet kanamanı biliyorsundur eğer çok parçalı durmayan kanama olursa doğum yaptığın yere mutlaka başvur ama adet kanaması olabilir onu sen ayırt edebilirsin
(134 puan) tarafından
Edemiyorum şu an ya çünkü koyduğum ped bı saat içinde doluyo parça oarca geliyo sürekli bilemedim
(4,144 puan) tarafından
İstersen bi git canım için rahat etsin ama bence adet kanaması beni doğumdan sonra uyarmışlardı kan pıhtısı gelirse avuç içi kadar haber ver diye
0 oy
(122,914 puan) tarafından
ayni gun dogurduk senke adet olmussundir
(134 puan) tarafından
Bir saatte doluyor pedlerim ve kan pihtilari geliyo parça parça adette boyke olmazdı
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Canım kırk gün bı sinir dir oncesindede bitebilir kanama uzunsa surebilir ha dersenki kanama çok çok fazla doktora git dicemde.doktor ne dicek bırak aksın gitsin benimde 45 gün oldu sadece ilk hafta biraz oldu sonra dhada bişey yok insan sisiyo gelmeyince 
(134 puan) tarafından
Çok muydu sizin mesela ben saat başı ped değiştiriyorum ve iri iri parçalı geliyo
(3,600 puan) tarafından
Yok canım benim çok azdı hani adet bitimi olur ya onun gibi az az hemen de bitti daha adet olmadım
(134 puan) tarafından
Yok ya benim haril harıl akiyo saat başı ped değiştiriyorm
(3,600 puan) tarafından
Ne güzel işte temizlenir için :)
0 oy
tarafından
Norml cnm bna 54 gün oldu 40 dan sonra adet Gibi oldum
(134 puan) tarafından
Niye öyle ki doktorun bişey dedi mi canim
tarafından
Gitmdim acilma korkusna

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy
21 cevap 837 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elif1989 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif1989 (15 puan) tarafından soruldu

405,760 soru

12,159,607 cevap

36,601 kullanıcı

...