0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
1bucuk 2 bucuk yaslari cesaret edemiyorum kendime guveniyorum ama cikarabilirmiyim parka goturcem yakin fazla uzak degip mahalle arasindan gidiliyor

17 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Tabi çıkarabilirsin canım ama çocukların nasıl sakindi sözünü dinlerler mi bazı çocuklar yola atlama gibi huyları olur ya  
(48 puan) tarafından
Ikiside elini tutmami sevmiyor kendi baslarina yurumek istiyor hoslarina gidiyor ama araba gorseler direk bana kaciyolar
(1,909 puan) tarafından
Direk yola atlama huyları falan yoksa güzelce yakınında yürütürsün hem iyi olur parka gitmeniz
-Reklam-
0 oy
(20,288 puan) tarafından
Bebek araban varsa kolay olur dene bi canım alışırsınız sonra zaten 
(48 puan) tarafından
Bebek arabasi yok
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Çocuklara bağlı bu durum
0 oy
(267 puan) tarafından
Hep ev hep ev olmaz ucundan başla canım cesaretini topla al çocuklarını cik hava al
(48 puan) tarafından
Evet esmin ailesi var bu kac binada bazen utaniyorhm bile cikmaya dedigin gibi cesaret etmem lazim artik bazi seylere
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Götür canım ben götürdüm geçen zor ama yaparsın dikkatli ol etrafına bak derim 
(48 puan) tarafından
Tamam insaAllah cikaricam
0 oy
(544 puan) tarafından
Çıkarsın canım niye çıkmıyorsunki ben üç çocukla tek çıkıyorum 
(48 puan) tarafından
Sozden cesaret aliyorum
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Çıkabilirsin ne olacak ki benimde 2 tane.  Gitmediğim yer yok
(48 puan) tarafından
ben esimin aoleside birda varya binada utaniyom ***** gibi bilmiyorum niye boyleyim ama alismam gerek artik
0 oy
tarafından
cikar cnm ne olacak. ama gozun ustumde olsun birini eline birini yere alisirsin zmnla
(48 puan) tarafından
oyle yapicam saol canim
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Çocuklarin uysalsa olabilir.

Benim 2.5 yaşında oğlum var bir yere gidip gelene kadar ayı saldırmış gibi oluyorum.
(48 puan) tarafından
Elini tutmami ostemiyolar onun disinda kucuk kizim biraz basina buyruk buyugu akilli
(2,149 puan) tarafından
Yakinsa goturebilirsin aslında küçüğünü kucağına al büyüğünün elini tut gidene kadar
0 oy
(122,971 puan) tarafından
cikarsin tabi cik dolas hava alin
(48 puan) tarafından
Tamam canim cok saol
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Küçüğü pusetine koy büyüğede beraber itelim kardeşini de bir ucundan tutsun beraber yürüyün bir saat hava alsalar yeter zaten.
(48 puan) tarafından
Pusey yok ama idare edebilirim diye dusunuyorum. Aralari 11 ay 2bucuk 1 bucuk yaslari
(7,753 puan) tarafından
Rabbim korusun inşallah kuzucukları:)
0 oy
(14,429 puan) tarafından
1,5 yaşındakini kucağına al parka gidene kadar diğerinin elinden tut canım bir şey olmaz inşallah
(48 puan) tarafından
Bende oyle dusundum o sekilde goturcem insaAllah
0 oy
(1,243 puan) tarafından

Canim benimkilerde kucuk gecen sene biri 6 aylikti digeri 2 bucuk yasinda biri kucagimda biri yururdu zor oluyodu herkes bana tuhaf tuhag bakardi yinede aldırmadım goturdum hep bu sene 3 yasina girdi biri digeri bir bucuk yasinda millet sasiriyor buyumusler ne uslular diye ama küçüğünü parka kadsr kucagimda götürüyorum :D

0 oy
tarafından
Benimde ikizlerim var 1 buçuk yaşında mümkün değil tek başıma çıkamıyorum evin önüne dahil söz dinlemiyorlar elllerini asla tutturmazlae ancak eşimle hafta sonu çıkarsam çıkıyoruz ellerini tutturmazlarsa çıkarma derim kuzum rezil olursun valla 2 çocukla yollarda bebek arabasi varsa çıkar diycemde bilemedim
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Bu zamana kadar hep evde mi durudn :O
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Tabi ki çıkarabilirsin canım. Ben dün kızlarımı aldım tiyatroya falan götürdüm. Gezdik, yemek yedirdim. Küçük olan 2.5 yasında ama MasaAllah diyeyim çok uslu benim kızlarım belki de ondan rahat davranabiliyorum.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 220 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
10 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu

405,907 soru

12,166,042 cevap

36,624 kullanıcı

...