0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
2 yaşında, son zamanlarda çok yemek seçme başladı 4 aydır falan özellikle. Yani kahvaltı sağlam yapıyo ama öğlen 1 de uyuyo uyumadan önce öğle yemeği yemek istemiyo elma falan yediriyorum bende mecbur. Uyanınca 1 tabak çorba içiyo oda yayla veya mercimek çorbası. Sulu yemek olarak karnıbahar yiyo çeşit bulamıyorum aklıma da gelmiyo artık bize yaptıgım yemeklerden sevmiyo ama kendi sevdiklerini güzel yiyo. Makarna pilav güzel yiyo ama çeşit yemiyo mesela bugun bezelye yapcam ama yemez onu küçükken seçmezdi yemek şimdi seçiyo, sizinkiler uykudan önce mi yiyo sonra mı yiyo öğle yemeğini. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki şuan uyuyacak. Uykudan once yemek yemez. Uyandıktan sonra yer. Çilek, armut ne bulursa yemiş zaten. Bende öyle alistirdim. Uyandıktan sonra çorbasını vericem. Mercimek asla icmez. Yemek seçen çocuk zor oluyor maalesef. Oğlumda öyleydi makarna, pilav çorba patates kızartması böyle büyüdü.:) Zorlama zamanla ağız tadı değişiyor
(25,224 puan) tarafından
Haa tamam o zaman selena rahatladım bak şimdi :) kız kitabından tarif yap cocuga ahahah
tarafından
O kitabı verdim len :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ulan senden olan bebe nasıl yemek seçiyo hayret :D

(25,224 puan) tarafından
Hahaha hiç sorma ulan :D
0 oy
(679 puan) tarafından
O bi donem sonra geciyor  bi ara benim oglumda oyleydi ben uyumadan once corba iciririm surekli sevdigi yemekleri yapinca da olmuyor
(679 puan) tarafından
Kofte falan yemiyormu tavuk  mesa boyle cesitlu ver yani benim oglumda tam iki yasinda bir ay oncesine kadar sehriye corbasi makarana pilav surekli bunlari yiyordu patatesin sadece kizartmasini ben onu surekli oyaladim konusturdum kucuk  cucuk verdim simdi baya alistk
(25,224 puan) tarafından
Yok canım asla köfte sevmez tavuk sevemez kıymayı sadece kıymalı yumurta olarak yer onuda 2 günde bir kahvaltıda kıymalı yumurta olarak veriyorum peynirli yumurta yaptıgım sabah kıymalıyı akşama dogru veriyorum hergün yesin diye sırf.
(679 puan) tarafından
Pilavi seviyorsa kofteyi pilavla minik minik versen de mi yemiyor
(25,224 puan) tarafından
Hemen farkediyo çıkarıyo:/
(679 puan) tarafından
Valla canim insallah ge er cunku benimkide aynisiydi 1 aydir duzeldi
0 oy
(15,394 puan) tarafından
Köfte, börek, poğaça tarzi şeyler seviyor benim kizim. Yanina bazen çorba bazen ayran yapiyorum. Akşamdan kalan yemekleride yiyor. 
(25,224 puan) tarafından
Bende yatırmadan poğaça tarzı mı versem acaba onları seviyo
(15,394 puan) tarafından
Aslinda havalar iyice isindi cani sicak yemek istemez. Poğaça ayran  yeter bence.
(25,224 puan) tarafından
Ayran asla içmez ki yogurt ayran meyve suyu hiç sevmiyo eskiden çok yerdi içerdi bunları ama içmiyo artık bende poğaça açma türü yapıp vereyim o zaman
(15,394 puan) tarafından
Ay benimki çok seviyor. Birde sade maden suyunu çok seviyor.  Günde mutlaka 1 şişe içiyor. Onun zarari olurmu acaba.
(25,224 puan) tarafından
Ay hiç bilmem ki canım olmaz heralde faydalı bişi sonuçta
0 oy
(122,909 puan) tarafından
selo sabah 4 zeytin 1 ucgen peynir 3 dilim  salatalik yedi

arada 2 cilek yedi birazdan 1 tabak yogurt corbasi iccek uyur snr 1 poetakal suyu zorlayinca tabi aksamda ne yerse
(25,224 puan) tarafından
Anaa o kuzişte mi yemiyo yaa
(122,909 puan) tarafından
valla yemiyo nikita var you tube onu acarsam dalip biraz yiyo
(25,224 puan) tarafından
Ben açmıyorum bişey ya alışmasın diye arada görüntülü babasını arıyo onla takılırken o ara yediriyorum
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Canm ben pilavı üstüne sulu yemek ne varsa evde onun sularından koyuyorum zaten vitamini suyuna çıkıyor  yogurtla yada hosafla yiyor  benimkide çok severek yemez ama oyalayarak yediriyorum eline oyuncak  falan veriyorum  yanımda ne varsa  
(25,224 puan) tarafından
Öyle yemez canım benimki önce tabaga kaşıga bakıyo ne veriyorum diye:) bizimki de hep boyama veya puzzle ile yer yemeklerini oyalancak illa
(2,928 puan) tarafından
Benimkide bakıyor bakmaz olurmu ne hallerde yediriyorum
0 oy
(1,511 puan) tarafından
Öğlen yemeğini yer öyle uyur ne versem yer fakat tarhana ve mercimek çorbasını yemiyor zamanla alışır zorlama mesala sabah kahvaltı pek yapmadı sadece süt içti zorlamadım öğlen yedi seçenek sun hangisini yicen diye sor iki kaşıkla ağzına götürüyorum gösteriyor onu veriyorum kendi yemesinede izin veriyorum döke saça yiyor yani ben böyle yapa yapa alıştırdım tabi ki her bebek farklı sağlıkla büyütün bebeğinizi hayırlı günler dilerim 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 807 göst.
0 oy
17 cevap 777 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 395 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 312 göst.
26 Kasım 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu