0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Teyzeleri bakıyordu bizim oda artik bakmayacakmış baska ise girecem dedi isin verdiği parayi ben veremediğim icin bisey diyemedim simdi bakıcı buldum o bakacak tanıdığım birisi ama cocuklra yabancı neticede :( çok üzgünüm

5 Cevaplar

+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla bence daha iyi sen ne dersen saygı duymak zorunda ama anne kaynana sahiplendiği için kendi bildiklerini yapıyolar hep
(310 puan) tarafından
Benimki önce bakicinin yanında babaanne bakacakti öyle konustuk sonra caydı babaanemiz bende tek.basina bakıcıya güvenemedim kardeşime rica etmistim bakarım dedi ama o da yapamadi genç tabi bisey diyemedim simdi tanidik birini buldum bakalim insallah iyi olur
(4,234 puan) tarafından
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
kaynanam ben bakarim dedi ama krese gonderdim 4 yildir.
tarafından
aynn canim maddi manevi yuk turkiyede
(310 puan) tarafından
Öyle Allah yardım etsin ne diyeyim ondan başka sığınacak kimsem yok annecigim hayatta olsaydı o bakardı oda yok :(
tarafından
Hayrlisi belki senin bakmandr canim bide oyle dusun
(310 puan) tarafından
Ya bende tabiki cok isterim ama burda memur maaşıyla gecinmek cok zor iki çocukla hem bende memurum diyorum o kadar çalıştım atandım birkac yıl icin istifa etmeyeyim şimdi diyorum kafam çok karışık
tarafından
memursan durum dgsir malum zor bir yol kazanip etmssn simdi bisver diemen
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Su an bi arkadaşımıza iftara gidiyoruz onun çocuğuna bakıcı bakıyor karı koca calisiyorlar 
(310 puan) tarafından
Bizde aynı mecbur çalışıyorum hayat şartları hemde memurum birakmak da istemiyorum açıkçası çok zor atandım
0 oy
(585 puan) tarafından
Hiç üzülme benimkini bakıcı büyüttü üstelik önceden tanımıyordum bir tanıdık tavsiyesiyle oldu daha 6 aylıktı yavrum okadar güzel baktı ki Allah ondan razı olsun  hakkını ödeyemem oğlum haka ondan kopamıyor anneanne diyor Rabbim m karşınıza iyi insanlar çıkarsın bazen el kendi akrabadan daha iyi oluyor üstelik bakıcıyı istediğin gibi yönlendiriyorsun ama annen kaynanan dinlemiyor 
(255 puan) tarafından
Size katılıyorum
(310 puan) tarafından
Umarım öyle olur belki de bu hayırlıdır
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Komşum bakıyor benim. Sagolsun memnunum gözüm arkada kalmıyor
(310 puan) tarafından
Benimde arkadaşın ablasi bakacak şu an öyle konuştuk daha önce 3 tane çocuk bakmış hepsini de büyütmüş öyle bırakmış iyi bi aile tanıyorum yani cocugum da ikna olursa olacak insallah hic yabancida kalmadılar üzülüyorum yine de
(3,172 puan) tarafından
Üzülecek hiç bir şey yok o senin için yabancı çocuklar çok kolay alışıyor hele şöyle oyun oynayan tatlı dilli biriyse hic zorlanmaz. Benimki sabah bana kapıdan bay bay yapıyor hemen oyuna koşuyor teyzesiyle.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 467 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 778 göst.

Kategoriler