0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (137 puan) tarafından
Napicam bilmiyorum agzindan cikariyo herseyi hicbiseyi isteyerek yemiyor varmi bizim gibi olan siz neler yapiyosunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde de durum aynı . Biraz pütürlü olsa hele hemen atıyor ağzından. Hiç yemez 
(137 puan) tarafından
Niye boyle ya daha once guzel yiyordu benimki suan agzini kitliyo
tarafından
Evet bı ara kızım da yiyordu.  Bence diş çıkıyor . 8 dişi çıkmıştı durmuştu belki devam ediyor
(137 puan) tarafından
Evet bizimki dis cikariyor sanirimda bu kadar etkiliyormu dis ya
tarafından
Etkiler canm 6 aylıkken de diş çıkınca ağzını açmıyordu ağrıyor diye . Şimdi de öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide òyle yaa  ama benim bebegimin kanları düşük oda iştahsızlık yapıyo tabi kabızlıktan dolayı demir ilacını dùzenli kullanmadım..sizin kanlar nasıl baktırdınızmı?
(137 puan) tarafından
Yok bakmadar 9 aylikken bakmislardi ben kan ilacini hic kullanmadim hep pekmez verdim 4. Aydan itibaren
tarafından
9. Ayda iyimiydi kanları ? bende sùrekli keci boynuzu òzù veririm ama demekki faydası yokmuş
(137 puan) tarafından
Evet kanlari iyiydi o zaman suan dusmus olabilir kecoboynuzu alayim dedim bende faydasi yokmu zühre ana diye pekmezli karisim var ondan aldim ac karnina yediriliyor
tarafından
Bilmiyorum onu ama ben keci boynuzunu kullandım demekki fayda etmemiski dün tahlil verdik düşük çįktı
0 oy
tarafından
Normalde herseyi cok guzel yiyen bir bebekti, putur derdimiz de yok cok sukur. Bu ara bi secmeye basladi, ozellikle kahvaltida cok secer oldu. Agzindan cikariyor direniyor mama sandalyesine oturmak istemiyor vs 
(137 puan) tarafından
Aynen Allah yardimcimiz olsun bu ara zor donemleri yuruyormu
tarafından
Yuruyor 10.5 aylik basladi yurumeye keske az daha gec yuruseydi walla mahvolduk pesinde
(137 puan) tarafından
Benimki daha yurumuyor ama heryeri karistriyor yuruse neler yapcak
tarafından
Yuruse keske az daha gec yuruse diceksin emin ol :D bi de uc adimda bir dusmeleri var ki ne kadar pesinde gezersen gez illa vuruyor kafa goz :(
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Benim oğlumda hiç bir şey yemiyordu 1 yemek kaşığı bile yemezdi. Bende corba yapıp denedim sabah kalkınca bile corba yiyor canı isterse kahvaltılık yer. Yayla çorbası sebzeli tavuk çorbası sehriye çorbası mercimek çorbası değişik değişik yapıyorum içini az ekmek atıp veriyorum sende az az dene bakalım 13 aylik olacak

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 496 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 218 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
27 Eylül 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu

405,606 soru

12,152,729 cevap

36,575 kullanıcı

...