0 oy
91 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1 puan) tarafından

Almayı düşündüğüm bir üründü denemek için gonderdikleri ürünler için Fikrimühim ve mustela markasına teşekkürler.  Bebeğimin bir süredir kaka ve ishalden kaynaklı pişikleri oluyordu. Mustela pişik önleyici kremi yaklaşık bir iki hafta kadar kullandim ve gayet memnumu oluşan  kızarıklık gitmis durumda ve bebeğim artik daha huzurlu. Bu da beni çok memnun etti.


5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kamu spotu hesap açmış 
-Reklam-
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Reklamlar :) ya zaten güzel bir ürün burda reklam yapmanın anlamı ne 
(1 puan) tarafından
Reklam değil memnuniyet hanımefendi.
(1,021 puan) tarafından
Bu aralar sürekli bu postu görüyoruz memnuniyet ayrı birşey 8 aydır kullanıyorum sorarlarsa yorum yazarım bunun için post açmak
(1 puan) tarafından
Kötü bir sonuç almis olsaydım da bu sitelerden paylaşırdim.  Surekli dilinizde bi reklam . Marka ücretsiz bir şekilde urun yolluyor sen onu kullanıp değerlendiriyorsun. Olumluda olumsuzda olsa bana para vermiyorlar. Ben memnuniyetini bu şekilde yazdım bu kadar büyütmeyin.
0 oy
tarafından
"Bebeğim artık daha huzurlu" mu? Ahshshahaaj tam reklam cümlesi.
0 oy
(25,225 puan) tarafından
23 tl ye mis gibi fito alıyorum ne pişik oluyo ne bişey mustelaya o parayı vermeye acırım ben boş para tuzagı 
0 oy
tarafından
Fikrimuhim sayfasına nedense zerre güvenim yok. Kaç senedir üyeyim birşey gönderdiği de yok. Sırf daha fazla üye çekmek için yazmışsınız resmen. Ama boşuna 
(1 puan) tarafından
Çocuğumun 2 aydır tuvalet sorunu vardı o dediğiniz kremleri de denedim ben. İlaçlar yüzünden çok pişik oldu huzursuzlandi. Çoğu gece uykusuz kaldı izler oluştu poposunda.  Dediğim gibi benim amacım reklam yapmak değil memnuniyetimi ve teşekkürlerimi yazdim . Demekki anket yorumlarına göre belirlirli bir kitleye yolluyorlar bilemiyorum. Ama bir anne olarak yazdıklarınız üzücü . Diğerlerini bilemem fakat ben gerçek memnuniyetimi dile getirdim . O bebegim artık huzurlu dediğime laf atan arkadaşda inşallah bebegi gecelerce kıvranıp karşında ağladığında çaresizce kalmaz ne diyim. İnsanlarda bi tuhaf olmuş artık.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 160 göst.
0 oy
7 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
10 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilanozer (3 puan) tarafından soruldu

374,707 soru

11,208,296 cevap

34,514 kullanıcı

...