0 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,490 puan) tarafından
Yoksa benim mi psikolojim bozuk. Sürekli ölmez sağ kalırsak onu yaparız bunu yaparız gibi düşünüyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum, laf olsun diye değil. Kafayı yiyecek derecede ölümden korktuğum için bi ara tedavi görmüştüm, ama bu ara korku yok da sürekli böyle bi düşünce var. Sizde de var mı böyle bişey

14 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Psikolojik tamamen. Ama ölümü hatırlamak güzel birsey korkma
(5,490 puan) tarafından
Güzel değil ya
-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından
Ölümü tamamen kafadan çıkarmak iyi birşey değil.  Surekli ölümü düşünmekte sağlıklı değil.  Ara ara aklına gelmeli insanin ki dünyaya fazla kapılmasın.  Ama her anınız bunu düşünerek geçiyorsa tekrar yardım almanız gerekir bence.
(5,490 puan) tarafından
Eski yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi hissediyorum maalesef. Bence de normal değil
(421 puan) tarafından
Yalnızlıktan bahsetmişsin canım benim eşim özel kuvvetlerde evde bi varr bi yok bi gidio 20 gün.  Ailelerden uzagiz . Simdi bide hamileyim . Sakın  kafayı bos bırakma bos durma . Kitap oku evle cocukla aktivite bul . Bos  kalıp düşündükçe insan kafayı sıyırmaya başlıyor
(5,490 puan) tarafından
Kesinlikle öyle, yanlızlık çok kötü bişey
0 oy
tarafından
Ölüm herkese o yuzden korkma 
(5,490 puan) tarafından
O öyle değil işte
tarafından
Oyle cnm oyle
0 oy
(589 puan) tarafından
Bekarken yapmıştım bunu kendi kafamdan attım kendimi rahatlatın öyle geçti yoksa delirecektim artık, kafanı boşaltmaya bak bence
(5,490 puan) tarafından
Bu aralar bayağı yanlızım. Eşimin işleri yoğunlaştı, ben  kızımla tek kalıyorum. Ondan muhtemelen tekrar bende de yanlızlıktan nükse edecek gibi hissediyorum
(589 puan) tarafından
Kendine hobi edin çık dışarı yani istersen ise gir , o duruma girme kötü oluyor insan
0 oy
(11,216 puan) tarafından
hic olmiyecekmis gibi bu gunu yarin olcekmis gibi de yarini dusun :)
(5,490 puan) tarafından
Ben tam da öyle yapıyorum sanırım
(11,216 puan) tarafından
aynn ama butun hayatina bunu koyma cunku olecegini bile bile yasiyan tek canlida insan. bu gercek var ve gunu geldiginde olucak zatn
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Var sürekli var hatta kızım nolur ölürsem ya seneye kadar yaşarmıyım acaba bu seneyi gördüm diğerini görürmym ya ölürsem falan
(5,490 puan) tarafından
Bende aynı eşim ne yapar, kızıma kim bakar. Sonra dua ediyorum Allah'ım nolur kızım kendini kurtarana kadar ölmiyim diye
(2,041 puan) tarafından
Bende öle valla allahım kızım evlendi günüde görmeyi nasip et derim
0 oy
(424 puan) tarafından
Hatırlamak iyi bişey ama hiç unutmamak da iyi değil canım sevdiğin birini mi kaybettin ben son yaşadıklarımdan sonra dünya artık çok boş geliyor aman nasılsa öleceğim diyorum 
(5,490 puan) tarafından
Geçen sene anneannemi, 2.5 sene önce kayınababamı kaybettim ama ani oldu, o yüzden hala etkisinden çıkamıyor aklıma geldikçe ölümü düşünüyorum
(424 puan) tarafından
O yüzden olabilir anı ölüm çok zor Allah rahmet eylesin
0 oy
(2,279 puan) tarafından
Ölümle tehdit flan mı edildin yada buna benzer bişey mi yaşadın canım
(5,490 puan) tarafından
Yok canım, yakın zamanda eşimle plan yapıyorduk dedim ya o güne kadar ölürsek diye dalgasına demiştim. O da işime gelir, sen de istemez misin beraber ölmeyi dedi. Ondan sonra kafam bi tuhaf oldu
(2,279 puan) tarafından
Allah Allah bende doğum yaptıktan sonra sürekli ölcek mişim oğlum kalcak mış gibi hissediyordum hep ama geçti şimdi
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Bende aynı, gece bile uyurken sürekli kapı tarafına bakarım azrail gelecek mi diye haahah snnssnsmdndnsjdjdj
(5,490 puan) tarafından
Bende valla. Sahura kalktığımda karanlık yerlere bakarım besmele çekerim felan
0 oy
(122,901 puan) tarafından
o kabrin icini gorupde dusunmemek mumkunmu
(5,490 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bende senin gibiydim canım panik atak geçiriyodum sonra hem hoca hemde terapist olan birine gittim eşimin tanıdığı eşime imanını kuvvetlendirmek lazım  demişti bende benim imanım tam dedim ama iman eksikliğinden oluyo dediler
(5,490 puan) tarafından
Öyle öyle de, benim bu ilk namaz kılarken başladı, korkuyorum yine gelirse diye çok fena
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimde öyle 2 hafta olcak komşumuz vefat etti gencecik kadın geriye iki evladını bıraktı ondan önce de sürekli hatırlarım anne olunca bu daha baskın oldu ama o bayanı da bebekligimden beri elinde Büyümusum vefat edince psikolojik olarak sürekli kafamdan çıkmıyor güzel birşey ama çok yıpratıyor beni
(5,490 puan) tarafından
Öyle haberler bile etkiliyo maalesef
0 oy
(719 puan) tarafından
Bı zaman sonra hep beraber Bakırköy'de buluşuyoruz o zaman ne diyeyim başka
(5,490 puan) tarafından
Bence de öyle olacak
0 oy
tarafından
Psikolojik bir durum bu 

İlgili sorular

0 oy