0 oy
272 göst.
Aile kategorisinde (741 puan) tarafından
Sorum yukarda kzlar 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorlar genellikle 3200 gramin ustune cikmasini istemezler  

Ama 3600 dogurdum bebegimi normalle .

4 kg olsada dogururdum 

Catiya bagli
tarafından
3200 değildir bence canım ya o. Civarda doguruyorlsr ki 4 üzerinin zor oldugunu söyleniyor diye biliyorum ben
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla 4 kilo üstü mecburi sezaryen oluyo
0 oy
(7,651 puan) tarafından
Ablam 4 kusur oğlunu 3900 de kızını doğurdu normal bir şekilde. 

Bana 3100 dediler iki gün sonra 2190 gram doğurdum . Pek güven olmuyor açıkçası 
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Eğer iriyse bence sezaryen doğum daha iyi çünkü normal doğum da çok yırtık ve dikiş oluyor doğumdan baya zxorluyor
(695 puan) tarafından
Yinede sezeryan dikişinden iyidir
(2,532 puan) tarafından
Sezaryen dikişi daha kay bence. Alttaki dikis her lavaboya çıktığınızda ya da tüylenme olduğunda daha zor olur. Sezaryen normal doğumdan daha kolay belli ki korkunuz var ama ikisini de yaşadım ben 3600 dü kızım 10 cm açılma olmasına rağmen doğmadı kızım 3 gün çektiğim sancının yanında sezaryen dikişi ne ki. Hem sezaryen doğum yapmak ne ki buna kimse doğum demesin. Dr un sezaryen uygun görürse hiç düşünme.
(1,403 puan) tarafından
Normal doğum dikişi belli bile olmuyor dediğiniz gibi her lavaboya çıktığındada hiçbir sorun yaratmaz kapanıyor gidiyor
0 oy
(9,488 puan) tarafından
Kimisi 5 kiloyu bile normal doğuruyor örnek bir arkadaşım oğlu 5 kilo flndi normal dikişsiz doğurdu çatıyla alakalı banada iri bebek dediler sezaryen olman lzm dediler gebelik şekerim yüzünden bebeğim şişmişti 4 buçuk fln dediler oğlum 3 800 doğdu normal doğum ve doğumdan sonra o şişkinlikler indi dahada verdi kilo 
0 oy
tarafından
3700 doğurdum normla biraz zorlandım  cnm valla 
0 oy
(695 puan) tarafından
Benim bebeğim ultrasonda 3500 gözüküyordu 4 kilo doğdu normal doğumla elh. , 4 kilo olduğunuda doğunca öğrendik bana hiç çatı muayeneside yapmamışlardı 
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben yapılı , iri bi kadınım zaten genlerimiz hep öyle annem beni 4 kusur kilo ile normal doğurmuş.  Simdi ben hamileyim eşim ve aileside maşallah ufak yok hic bakalım nasıl doğum yapicam bebeğin küçük olacağını hiç düşünmüyorum. yapıya ve çati meselesine bağlı sanırım 
(741 puan) tarafından
Ben  minyon yapidaym ama eşim ve ailesi iri doktora gittgmde bir hafta önde dedi Bende merak ediyorum
(741 puan) tarafından
Bazıları da çatı dar olması a rhamen normal doğum yapıyor anlayamıyorum bazılarına çatı hiç yaplmiyor her Dr farklı sanirm.
(421 puan) tarafından
Benim eltim olacak karının öyle 1 hafta ilerideydi bebek iri geldi canım normal doğurdu o 2. Doğumuydu ama
(741 puan) tarafından
Hi benm ikk olcak canm
0 oy
(1,055 puan) tarafından
4 kilo üstü mecburi sezeryan eğer ısrarla ben normal dogucam dersen normalde dogurturlar 

Benim oğlum ultrasonda 4.200 görünüyordu nasıl istersin dediler be riske atamam dedim sezeryan oldum 4.500 kilo doğdu sonra 
(741 puan) tarafından
Oy maşallah. Nasldi sezeryaniniz peki zorladı mi sizi yani süt geldimi hemen ağrılarına vs
(1,055 puan) tarafından
Sezeryan kişiden kişiye değişiyor tabi ama beni zorladı ,durum hemen gelemdi  fazla sitres olmuştum annemden dolayı belki ondan gelmedi  ,ağrı oluyor ilk saatler sonra geçiyor durum bu
(741 puan) tarafından
Hım anladm sağlıkla aldınız yavrumuzu önemli olan o ne yapalım son anda ne olacağı belli olmuyor malesf stres herşeyin başı bende şu an stresliym
0 oy
(5,652 puan) tarafından
Eşim 5 kilo doğmuş normalle ama kaynanam çok gayretli biri valah doktorlar sezeryan demiş o normalle getirmiş
0 oy
(5,315 puan) tarafından
Yani keske olsa, yirtik ve dikis olayini gectim 

İki ardkadasiminda bebeklerii kilolu ve normal dogum oldu,3950-4150 gr ,doktor israrla normal demis, iki bebegide cekerken kollarina zarar vermisler, kol felcli gibi olmus yani,3 gunlukten beri fizik tedavi goruyolar, birisi 3 yasinda kolunu kullanirken robot gibi agir hareketler yapiyo hala,digeri daha 7 aylik onda da daha cok az ilerleme var,annelerde dogum da cok zorlandi
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Benim catim dar oldgu icin ikincim ole oldu 37+0 da 3220 seseryan oldu cnki ilk dgumum 35 5 de 2760 oldu zor oldu 4 dkisim vrdi
0 oy
(2,976 puan) tarafından
39 haftalık 3.800 doğurdum zorlandım çok dikişim vardı çok sancılı bir süreçti geçti gitti 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
4 kilo 53 cm doğdu oğlum kafa yapısı iki haftada öndeydi iri doğdu vücut olarak normal doğum yaptım hemde çok kolay bı sekilde
0 oy
(7,973 puan) tarafından
4 kilo normal dogum yaptim ve ilk dogumundu annemde beni 5 kilo dogurmuş
0 oy
(1,276 puan) tarafından
4100du bebegim doktor sezaryen yapalim kafasi da büyük cikmaz dedi zaman gectikce daha da kilo aliyodu ben zaten cati muayenesi falan da yaptiramamstm vajinusmustm normal doguramazdm oglum bi dogdu 4.5 kilo. Normal bnm icjn zordu
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Oğlum tam  4 kg kızım 3750 gr doğdu. 

İlk sezeryan oldum çatım bu bebek kilosuna dardı kızodma normal doğum bekledik ama kilosu arttığı için yine çatı darlıgından sezeryan oldum
0 oy
(5,950 puan) tarafından
3.850 di oglum 10 gunum vardi normal olsun diye dogumu bastik suniyle ama acilmam olmadi 2 gun yattim mecbur sezeryene girdim sislik gidince 3650 kaldi 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Canım aynı dert bndede var erkek bebekler biraz iri oluyormuş diyolar özelde doktora gidiyorum bana normal doğum biraz zor dedi . Sağlık ocağındaki abla ise bana eskiden kadınlar hep normal doguruyolardi felan dedi bnde çok normal doğum istiyorum ameliyattan çok korkuyorum herşey gönlümüzce olsun inşallah hayırlısı kuzucum :)
0 oy
(1,566 puan) tarafından
3 kilo 970 gram doğurdum kizimi normalle ama cok fena dikislerim vardi canmdan can gitti 1 ay 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 362 göst.
30 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 260 göst.
4 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 291 göst.
6 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,081 cevap

36,568 kullanıcı

...