+3 oy
350 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
42 yaşındayım 1994 yılında 14 yaşında evlendim 2000 yılında anne oldum 20 yaşında sonra ihanetler ve şiddet başladı ve sonra çocuğumu hırpalamaya başladı beni öldürse birşey yapmazdım ama o çocuğuma vuruyordu dayanamayıp çıktım baba kapısı yüzüme çarpıldı dönmek zorunda kaldım eşime gidecek yerim olmadığı için sonra 2 ci çocuğumu 2007 yılında kucağıma aldım 2014 yılında ondan kurtulduk ben boşandım arkamda yetişen 2 tane aslanım vardı dedim ve ben herşeyi omuzlarıma aldım onları büyüttüm 22 yaşında ki oğlum sözleşmeli asker oldu küçük oğlum liseye gidiyor iyedcek ekmeğimiz yokken Allah kapılar açtı ve bu günlere gelebildik şimdi 8 yıl sonra boşandığım eşim çocuklarını soruyor yüzüne telefonu kapattım babaları 5 kuruş vermedi hep kendim çalıştım ve çabaladım çalışmak çocuklarıma tek başına bakmak beni yormadı eşimin uyguladığı fiziksel ve psikojik şiddet kadar burda ki genç kızlara şunu söylemek istiyorum eğitiminizi tamamlayın ve ve o ilk tokata asla izin vermeyin gerisi geliyor çünkü kadının tek yeteneği doğurmak değil kadın isterse her bir erkeğe meydan okuyacak kadar güçlü ve zekidir❤️

8 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Zor hayar ama üstesinden gelmişsiniz. Bazıları sizin bu yaşadıklarınızı çok kolay zannediyor. Ha bende yaşamadım ama benimde ablam boşandı ve empati yapabiliyorum. Allah kimseye yaşatmasın. 
(2 puan) tarafından
Keşke o şiddeti babam dan görseydim okadar canımı yakmazdı elin oğlu benim üzerimde hiç hakka sahip olmayan bir adam bana köpek muamelesi yaptı Allah hiç bir kadına bunu yaşatmasın
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Helal olsun ablama...
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Hayatın,yaşadıkların örnek teşkil eder inşallah çaresizlere tatlım 

Ne güzel maşallah
0 oy
tarafından
Helal olsun abla sen ve senin gibiler örneksiniz bu topluma dilerim çocuklarından yüzün hep gülsün hep onlarla gurur duy❤
(2 puan) tarafından
Umarım inşallah canım benim Allah hiç bir anneyi evladıyla sınamasın
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Peki dayak yediğin eşin seni ailenle tehdit etseydi? 
0 oy
(589 puan) tarafından
Helal olsun herkese örnek olsun ben de sizin gibi güçlü bir annenin kızıyım onunla gurur duyuyorum eminim evlatlarınız da sizinle gurur duyuyordur
(2 puan) tarafından
Anneler çocukları için yapamıyadcağı hiç birşey yok o yüzden annenin değerini bil canım
(589 puan) tarafından
O benim en kıymetlim zaten
0 oy
tarafından
Helal olsun sana tebrik ederim kimseye muhtaç olmadan evlatlarına sahip çıkmış buyutmussun.. 

Keşke herkes senin gibi olsa ama bazen şartlar farklı olabiliyor. 

Ailenle görüşüyor musunuz şuan 
(2 puan) tarafından
19 yaşında annemi kaybettim 30 yaşında babamı kaybettim tek evlatlarım var
0 oy
(4,990 puan) tarafından

Zor bir surecten gecmissiniz cocuklarinla beraber ama ustesinden gelmissin çünkü sen bir annesin

Bir annenin evladı icin yapamayacağı şey yoktur 
Rabbim evlatlarını sana seni evlatlarina bagislasin kuzum 
Herkesin hayatinda bir imtihanı vardır 
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 529 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kubra.10 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nagiiiss (243 puan) tarafından soruldu
0 oy