0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

image

Evim 18 derece soğuk şimdi yani gece üstüne 1 tane atleti sibiin 1 tane uzun kollu penye badi 1 tane penye pijama 1 tane yünlü çorap bide kalın uyku tulumu giydirip üstüne de 1 tane ince pamuklu battaniye örttüm battaniyeden nefret ediyor hiisedince uyanıo şuan sıcakmi diye eline dokunsam anında uyanır hemde korkarak uyanıyor dokunmiyorum acaba incemi giydirdim altını 2 badi 2 pijama 1 uyku tulumu şeklinde mi giydirsem içim içimi yedi valla akıl verirmisiniz TULUM RESİMDEKİ

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum antartıkada yasamıyorsanız üşümüyodur 
(476 puan) tarafından
Saol abla ne bileyim ya şimdiye kadar petekler yanıyor du soğuk olmuyordu o yüzden bi anda soğuk olunca şüpheye düştüm teşekkür ederim
tarafından
Pişik edersın bak, cocugu sıcaga alıstırırsan en ufak euzgarda burnu götü akar canım pişman olursun, ben uyku tulumu gıydırıyorsam su havada 2.5 tog tulumum ustune uzun kollu badı cıtcıtlı altı serbest bezli, eger kış vaktıyse altına da ınce pıjama bıttı gıttı, 19 aylık sukur 1 kere hastalandı antıbıyotık aldı
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından

Kiz sen nerde yasiyon öyle :O

(476 puan) tarafından
İstanbul ya ben anlamadım ki sıcaklar geldi diye petekleri kapattim ama ev buz gibi oldu
(4,990 puan) tarafından
Kız çocuğu böyle daha çok hasta edersin bak
Cok giydiriyorsun
Bizim buralarada baya serinledi benim minik üstünü hayatta ortmez zibin ustune sadece tulum baska birsey giydirmiyorum
(476 puan) tarafından
Ay böyle diyen çok olmuş valla şuan pişman oldum yaa yarın azaltiyim o zman ben
(4,990 puan) tarafından
Bencede canm
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Çok bile giydirmişsin canım emin ol 
0 oy
tarafından
Kiz cocuk nefes alamicak yeter kalin uyku tulumu diyosun daha ne olsun
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Bence giydirdiklerin daha fazla
0 oy
(474 puan) tarafından
Üşümek ne kelime yanar o çocuk çok kalın giydirmişsin. 
(476 puan) tarafından
Azaltıyimmi yanı of valla ilk bebeğim aşırı tecrübesizim bu konuda
(474 puan) tarafından
Zıbın üstüne tulum giydir battaniye de ser yeter ona tenine bakarsın soğuk mu diye. Kendinden pay biç evet o bir bebek ama sen o kadar çok şey gitsen üstüne battaniye örtseler bunalmaz mısın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beren sezgin (238 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...