0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Günlerdir çok oksuruyorum acile gittim antibiyotik öksürük şurubu verdi faranjit olmuşsun dedi.ilac dışında evde yapılması gereken bişey var mi ara ara üşüme geliyor ateş yapar mı sormayı unuttum onu

6 Cevaplar

0 oy
(5,490 puan) tarafından
Evet yapar maalesef. Bende de var berbat bişey
(115 puan) tarafından
Ay öyle mi benim.solemek aklıma gelmedi iki üç gündür üşüme geliyor.of inşallah geçer artık  oksurmekten gece uyuyamaz oldum ya
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Yapar canım hatta gripten daha kötü bi illet en iyi karabiberli sıcak çorba, ılık su, tylolhot ve boğaz pastili iyi geliyor geçmiş olsun 
(115 puan) tarafından
Ay inşallah geçer ya oksurmekten günlerdir uyuyamiom.usuyorum sürekli teşekkür ederim kuzum
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Yapar ateş aynen 
(115 puan) tarafından
Ay inşallah kızıma bulastrmadan atlatirim
0 oy
(366 puan) tarafından
Benim kronik faranjit im var canım her sene en az bir kere geçiririm bal, karabiber, toz zencefil karıştırıp bir yemek kaşığı kadar içiyorum çok iyi geliyor bir de tuzlu limonlu su iyi geliyor çok zor oluyor geçmiş olsun
(115 puan) tarafından
Canım teşekkür ederim çok zormuş gerçekten
0 oy
tarafından
Kucukluğumden belli ayni sorun var kişin hasta olmam giderim yazin ortasinda faranjit olurum. İğrenc bi hastalik ve evet yapar ateş canim. Ilık şeyler tüket
(115 puan) tarafından
Çok zormuş bende günlerdir oksuruyorum ama öle böle deil aklıma hiç gelmedi geçer dedim
0 oy
tarafından
Yapar kuzum çok geçmiş olsn 
(115 puan) tarafından
Saol canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 289 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nur89 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu