0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,010 puan) tarafından
Suan okadar kotuyumki kardeşimin büyük oğlu yurt kalıyordu bayramdan 4 gün önce **** olmuş ve haberleri yok kurstakiler alerji demişler bugun doktora gittiler uy uz demişler ve temas ettiği herkes 1 ay içinde geçirir demis lütfen beni aydınlatın çocuk bayramda herkesi öptü sarıldı bide benim ufak çocukları çok kucaklayıp öptü of of 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off ablamlar3 tanede xcocugu var 1 yildir cekiyor cok kotu bisey
(3,010 puan) tarafından
Yaaaa deme of of suan çok kötüyüm ya
tarafından
Gitmedigi devlet özel hastane kalmadi eczaneden ozel kremler yaptiriyorlar di bi ilaci var onu suruyolar kiyafetleri carsaflari hergun kaynar suya atip yikiyor giydigi kiyafeti aksam cikarip posete koyup 1 hafta agzini acma da demisti doktor
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben calisirken gecirdim kasinip kabardim ama hastanede calisiyordum hemen mudehale edildi kortizonlu serum takildi. ilac be kremlerle bir hafta da atlattim
(3,010 puan) tarafından
Bize bulasmismidir canim
tarafından
**** bulasici lakin uzun temas varsa bulasir
(3,010 puan) tarafından
Uzun derken ne kadar uzun mesela gün boyu beraberdik tüm sulale
tarafından
ten temasi olmali cnm hani sadece sarildilarsa bulasmaz ama surekli sarilma opusme vs varsa bulasir
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ben ikizlerime birlikte oldum 3 ay kadar çektik zor atlattık ama eşime geçmedi annem de hergun bize gelirdi cocuklari kucagina aldı öptü sarıldı hatta bizim evde aynı odada yattı çocuklarla ama ona bulaşmadı nasil bulaşmadı bende anlamadim belki sizede bulaşmamıştır 
(3,010 puan) tarafından
Ay inş canim ya bu kardeşim covid olmuştu bixe gelmisti covidli çocukları aldi öptü sarıldı bize covid bulaşmamisti şükür inş gene bulaşmaz yok evde tekim ikisiyle uğraşmam zor
(2,467 puan) tarafından
Ins bulaşmaz canim eve gelince bütün kiyafetleri yıkayıp duş aldıysanız hepberaber risk iyice azalmıştır yumurtlama süreleri oluyo çünkü ins yapmışsındır bunları
0 oy
(489 puan) tarafından
Benim ailede şimdi öyle kurban bayramı gidecez oraya napacagimi bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
4 Ekim 2023 Aile kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,236 cevap

36,598 kullanıcı

...