Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Geçen gün size bahsetmiştim eşimin ailesiyle aram bozuk bayramda gitmek istemiyorum diye. Eşim de 1 senedir küstü daha yeni barıştı. Neyse bayram günü gitmedim kendisi gitti. Ve daha önce yediği haltı yine yemiş gitmiş onlara anlaşamadığımızı boşanmak istediğini söylemiş. Annesi de herzaman ki gibi sen bilirsin oğlum demiş. Geçen sene de bişeyler yaşanmıştı ben evi terk ettim 6 ay dönmedim eşimin uğraşlarıyla dönmüştüm eş ailesi de beni arayıp sormamıştı hiç. Neyse dün geldi ben yarın boşanma dilekçesini getiriyorum imzalarsın ona göre hazırlarsın kendini dedi. Tamam dedim. 1-2 saat hiç konuşmadım sonra tutamadım kendimi gittim yanına kavga ettik. Onlar benim ailem atamam satamam sende saygı duymak zorundasın bilmem ne. Sonra benim bütün hatalarımı yüzüme vurdu. Artık bu evlilikte mutlu değilmişiz, birbirimize zarar veriyormuşuz, ben ona saygı duymuyormuşum, şaka yaparken bile alınıp gücenip küsüyormuşum (şakayla burnuma vurmuştu ağlayıp küsmüştüm) eve geldiğinde kapıyı açıp güler yüz göstermiyormuşum. Neyse beni sinir etti evden gitmek istedim durdurdu. Sonra tekrar konuştuk bu sefer sakince dinlemeyi denedim. Ben sakinleşince o da sakinleşti. İşte gitsen ellerini öpsen kimsenin sana bişey diyeceği yok sevinirler mutlu olurlar vs. Neyse sonra tatlıya bağladık gibi oldu. Daha doğrusu üzerini kapatmışız aslında. Ben seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama astığım astık kestiğim kestik tavırlarla da bi yere varamıyoruz çaba gösterelim dedi. Yattık uyuduk. Sabah kalkmış geldi öptü sarıldı falan sonra tatlı dille akşam annemlere gidelim dedi. Bende sert çıkışarak yine “bugün gitmem birdahaki bayrama giderim artık” dedim. İkna etmeye falan çalıştı olmadı. Yine kavga ettik ve dilekçe yazdıracağım diyerek gitti. Kızlar ben gitseydim bu eziklik olmayacak mıydı? Sanki boşanmaktan korkmuşum da dediğini kabullenmişim gibi. Gitsem boyun eğmiş olacağım ben ayda yılda bir görüşmek istediğim halde tutturacak her hafta gidelim diye. Bi taraftan da kendimi haksız gördüğüm konular da olduğu için arkama bakmadan çekip gidemiyorum. Yoksa bir dakika durmam bu evde. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.