Şimdi kızlar bende bi sıkıntımı paylaşayım. Eşimin liseden arkadaşı var. Ama 10 15 yıl olmuş görüşmemişler. Eşimle hastanede tesadüfen karşılaşıp görüşelim demişler. Eşi de benle yaşıt iyi anlaştık. Görüştük güldük eğlendik aramızda güzel bi dostluk oluştu. Derken bu arkadaşının tayini çıktı gittiler. Yılda 2 kez gelirler bayram tatili ve yıllık izinlerinde ama annesigilde kalmaz bizde kalırlardı. Eşi annesini sevmediği için. Hiç dert etmedim kendimde misafir perverim zaten seviyorum da onları. Beraber güzelce vakit geçirdik günlerce. Kız bana sen benim tek dostumsum senden başkasına arkadaşım diyemem kardeşim gibisin gibi laflar söylüyodu öylede muhabbetimiz vardı. Ama en son geldiklerinde ben eşimin beni aldattığını öğrendim. Evlenmeden önce başkasına aşık olduğunu evlendikten sonra da bu kızla görüştüğünü öğrendim. Olayı tam net kurcalamadan bunların gideceği vakit moralim bozuk olduğu için ister istemez suratım düştü tavır yaptım istemeden. Gidince kız beni aradı çok kırıldık sana felan diye. Sonra kıza olanları anlattım. Dedim bundan sebep canım inanılmaz sıkkındı size karşı değildi diye. Kız bana dediki o sizin aile probleminiz. Konuşmaya dertleşemeye çalışıyorum ha öyle mi vah çok üzüldüm kapatmam lazım bizi karıştırmayın o sizin aile probleminiz deyip durdu. Sonra eşimden bildiğimi bi kaç zaman sakladım. En son olmadık bi zaman da terkettim onu. Ertesi gün ablası abisi felan hepsi zor kötek geri getirdi ona kızdılar Kur'an'a el bastırdılar felan bana son bi şans vermemi istediler. Uzun bi sürenin ardından affettim telefonunu karıştırmaya başladım onun yanında. Sonra bu arkadaşıyla konuşmasını yakaladım altlarda. Direkt arkadaşına o kızı öğrendi yazmış o arkdaşı da yapma be kötü olmuş yazmış. Bende burdan şunu çıkardım. Benim soframda yemek yiyen benim hazırladığım yatakta uyuyan bana kardeşim ayağı çeken adam eşimin ihanetini benden gizlemiş. Gizler gelip bana söyleyecek hali yok ama eşimi de yapma etme diye uyarmamış. Ben bunu onların tarafındanda bana ihanet saydım ve küstüm ikisiyle de iletişimi direkt kestim. Zaten kızda kardeşimsin kardeşimsin deyip derdimi bir kez olsun dinlemedi. Arkadaş arkadaşın derdini dinlemez mi. Bende demekki bunlar iyi gün dostuymuş kötü günümde yanımda olmadılar deyip ikisini de sildim. Şu an bakıyorum konuşmalarına iki tarafta beni suçlamış niye böyle yaptı ya biz çok iyi arkadaştık diye. Eşim bi kaç kez konuşalım dedi hayır dedim. Benimle direkt konuşmaya hiç tenezzül etmediler. Bi hamilelik geçirdim sonra bebeğimi kaybettim yine aramadılar. Şimdi arkadaşı kanser gibi bi şey olmuş yani tam kanser değil derisinde yağ bezeleri çıkmış felan eşim geçmiş olsun diye ara diyo. Bende onlar beni hiç bi şeyde aramadılar ben niye arıyomuşum diye kızıyorum eşime. Sonra eşim bu adamla benim hakkımda çocuk daha felan diyo hala beni haksız görüyo. Gerçekten haksız mıyım